Ez pluszban javít a kapcsolatomon vagy semmit se számít hogy lassan de javul a kapcsolatom a szüleivel?
Figyelt kérdés
Nem anyu kisfia párom,így hogy ez jó de érzelmileg felnőtt komoly férfi aki nem az anyját hívja fel egyből ha valami van az életében számít ha igyekszem javítani a kapcsolaton szüleivel vagy mivel kissé kirakat/felszín a kapcsolatuk tökmindegy? Majd később ha el lehet menni étterembe is szeretnénk összeházasodni így hosszútávon nem tudom mi lenne jó. De azt se akarom hogy elinduljon egy erős folyamat miattam ezzel túlsokszorozva a közös programokat. Mert akármilyen gonoszul hangzik de az nem az én dolgom hogy összetartsam a családot akkor se ha feleség vagyok már. A dolgom tisztelni és szeretni akiket párom szeret. De hogy csináljam jól?2021. jan. 14. 12:07
11/15 A kérdező kommentje:
Szóval ha valahogy eltemetem azt a 2 sérelmem de emiatt nem tudom úgy szeretni őket ahogyan szeretném szeretni-és teszek valami pluszt hogy javuljon-az segít a kapcsolatomon is? Azért jutottam el idáig mert hosszútávon máshogy nem megy. És mivel nem voltak se gyerekbántalmazók se bűnözők így azért nem érdemlik hogy kizárjam őket a saját életemre gondolok nem pároméra. Az egyik sérelem kb 3 éves ott a hátam mögött nyomozott utánam az anyuka hogy ki mit gondol rólam közös ismerősök. De nem random kérdés konkrétan felkereste őket. Másik egyetlen csúnya kiabálás az apjával ahol ő pont nagyon gyenge volt idegileg ez 1x volt. Olyan dolgokat vágott hozzám amiről nem tehetek!! Majd beszóltam okkal és otthagytam. Azóta úgy tesznek mintha mi se történt volna és hangoztatják hogy vegyek mindenbe részt mert igen is mi egy család vagyunk! És hogy szüljek gyerekeket. De ezutóbbit csak anyukája kezdte el egy éve kb. De mondtuk párommal hogy 4-5 év múlva.
2021. jan. 15. 16:03
12/15 anonim válasza:
Hasonló problémám van. Ha szándékosan megsértenek, nem tudok megbocsátani, és kipusztul belőlem az illető iránti szeretet. Szerencsére kevesen gonoszkodtak velem személyesen, de aki megteszi, azzal nem békülök, az nekem halott. Nem bántom, nem teszek vele rosszat, de ha meghal, sem zavar utána.
13/15 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek! Megható és jó hogy ezerszer is elmodja a párom apja/anyukája hogy de egy család vagyunk a fiunkkal élsz szeret a fiunk stb. de csak eszembe jut az az egyszeri de nagy kiabálás tényleg csak egyszer volt. Ott kihaltak belőlem..utánna lehettem és vagyok a fiuk tündéri élettársa akkor is ott lapul a sérelmem. Oké mivel tisztelettel bánunk egymással így én is velük, de mintha valami érzelem így csettintésre kihalt volna belőlem akkor. Mindig azt hittem hogy a sokadik szépek vagytok kicsilány szeretünk után elfelejtem de minden este eszembejut..
2021. jan. 16. 01:59
14/15 anonim válasza:
Hát de nem is kell őket szeretned. Hogy mit mondogatnak, az meg egyik füleden be, másikon ki. Többé úgysem leszel az életben velük őszinte, nemde?
15/15 A kérdező kommentje:
De még lehet! Csak hosszú idő után,szerintem.
2021. jan. 16. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!