Szerintetek ilyenkor kinek a szava számít?
Jogos, de ha nulla beleszólást akarsz, akkor nem szabad hagyni, hogy bárki is beszálljon, sajnos ez van. Valójában saját maguknak finanszírozzák a ti esküvőtöket, a lényeg, hogy ők megfeleljenek a vendégeknek, nem az, hogy ti mit akartok.
Jó, biztos vannak olyan szülők, akik csak odaadják a pénzt, aztán a fiatalok kezdjenek vele, amit akarnak, de én még erre nem nagyon láttam példát.
"A szülők felesbe fizetik az esküvőt."
Miért ne TI fizetitek? Ha már a TI esküvőtök. És akkor ti döntitek el, hogy mi legyen.
Kérdező esküvő még lehet lakodalom nélkül is ha nem telik rá, sőt még gyűrű sem kell ha nem telik rá, a szertartáshoz.
Szóval ha akarnátok megoldanátok ti a saját pénzetekből.
Szóval még köszönjék meg hogy fizethetik és ott lehetnek az esküvőn?
Na te is jó menny majd anyós leszel, reméljük lányod lesz csak.
Azért az fura, higy még most is ezen megy a problémzás.
Az oké, hgy nem bizos, hogy kifizettétek( nálunk az esemény után kellett)
De 28- án a 10-i Esküvőre az étterem már megrendelte a hozzávalókat ( ugye a létszám véglegesítése már csak a végső főzésnél számít, és a dragább, és kényesebb élelmiszereknél..
Tehát hogy gondoljátok, azt hogy most változtattok?
Alapból a pár döndt..de igazából az, aki fizet...
Visnt nem értem, hgybha azt mondta az anyósod, hgy úgy lesz, ahgy ti mondjátok,akkor miért nincs űgy.
Ezt a párodnak kellene lerendezni, de nem teszi
Hidd el, még nagy gondok lesznek najd, ha nem változtat..
Az elején kellett volna gondolkodni azon, hogy mivel jár, hogy ők fizetnek..
Pl nálunk is beszálltak az én szüleim...tullképp a vacsi összegét kaptuk tőlük
De úgy, hogy elmondták,mennyit szánnak, ha kell adják most,mha nem kell, akkor a menyasszonytancba dobják be...
Végül most fel evvel kesőbb kaptuk meg;-) eddig húztuk, mert nekünk nem kellett, mármint nincs konkrét terv ele, ez a tartalékunk..most pedig ingyen le tudták venni apránként a számláról...
Nekünk így nyílvanvaló volt, hogy ők azt ajándéknak adják, nem ugy, hgy mostnakkor mi fizetjük ezt vagy ezt.. Így tenyleg nem szólatk bele semmibe, csak tanácst adtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!