Szerintetek ilyenkor kinek a szava számít?
Nem hiszem utolsó, hogy ez a nászajándék azt még külön fognak szerintem adni.
Fizetik mert a gyerekeiknek nem telik rá, ennyi.
"Ha mi fizetnénk akkor baszhatnák hogy ott legyenek! "
Miért ez nem taplóság kijelenteni, hogy szülők azért jöhetnek egyáltalán esküvőre mert ők fizetik.
Ahogy kiveszem (bocs ha tévedek), de a svédasztal nem a fő probléma, hanem az utolsó csepp. Mindent meg lehet érteni, de elfogadni, tolerálni már nem biztos, hogy tudja az ember. A te párod anyás. Ülj le vele, mondd el neki, hogy tiszteletben tartod, de így nem fog működni, te leszel az 'új' családja, tőled akar gyereket, nem az anyjától, szóval tessék melléd állni.
A svédasztalon meg ne pörögj, az a legkevesebb.
Erre csak annyit tudok mondani mint az egyik válaszoló! Ha én valakinek adok valamit pl kifizetem a gyerekem esküvőjét akkor nem azért hogy dirigálhassak hanem hogy ő jól érezze magát! Amúgy meg egy 5milliós autó vásárlás után egy 500.000forintos esküvő nem hiszem hogy földhöz vágja anyósékat ! Azért nem kell azt látni hogy szegény anyósékat kopasztjuk és mindjárt éhen halnak miattunk mert akár jövőre vehetnének megint egy új autót! És hogy megelőzzem a válaszadókat!
Nem vagyok pénz éhes k..va! Nem
Anyósék pénze miatt vagyok a párommal, bár szerintem most úgy is ez következik válasznak!
Szerintem nincs Veled baj!
Itt ezen az oldalon elég sok a kommenthuszár is,tudod nagyon sokan vagyunk fusztráltak a mai világban kisebb gondunk is nagyobb annál és sokan itt is töltjük ki néha tahó formában :) De ezek miatt ne zavartasd magad...
Írtad ezt az 5 millás autót....Millás esküvő...Biztos pazar lesz ,rengeteg olyan emberrel akikkel nem igazán közeli kapcsolatban vagytok...
Szerintem ahol több a pénz ott az ilyen ajándékok miatt birtoklóbbak,pedig nincs mire mert szeretetet nem vehetünk rajta!Én nem tartozom azok közé akinek millás esküvője lesz,tesómnak is voltunk összvisz 40-en de akkor csak is a rokonság meg a fontosabb barátok ,béreltünk helységet,a kaját két oldalról oldották meg,a zenét összedobtuk,mindent összedobtunk kb 100-150 ezerből.Szerény volt de,rohadjak meg hogy nagyon jó volt! Ha belegondolsz tesómék ezt hitelből intézték,Neked a svédasztal most a legnagyobb problémád... Ha nem svedasztal lesz Én biztos vagyok benne hogy akkor is szép esküvőtök lesz! NYUGI! :) Dobj be egy felest a nagy izgalomra egy picit lazíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!