Másnak is csinálja ilyeneket az anyósa? Vagy csak engem tisztel meg a kretén?
Nem örül a házasságuknak, konkrétan korábban kibökte már ezzel elárulva magát, hogy féltékeny rám. Mondván én elloptam az ő picike fiacskáját. Szerinte miattam nem beszél vele a fia, mert én nem engedem :D amúgy mindennap beszél vele, mert mindig zaklatja, írogat neki meg hívogatja valami sz@rsággal. Meg hogy én ellene fordítom. Mondjuk az már csak részletkérdés, hogy mikor megismerkedtünk a párommal, akkor azzal kezdte az elején már a dolgoknak, hogy majd az anyjával ne pacsizzak le, mert kattant.
Ezer és egy ilyen rosszindulatú kavarása van mindig valamivel kapcsolatban. A magánéletünkben túrkál folyton valamit, mert ő mindent is tud, neki ne mondjuk meg, hogy MI hogy éljük az életünket, mert majd ő tudja és megmondja nekünk. :D Meg a mártírkodás facebookon is…
Borzasztó.
A lényeg, hogy gondolta jól megbüntet minket és eljött az esküvőre egy teljesen otthoni cuccban. Szerintem abban túrja otthon a földet. Sötét melegítő alsó, meg egy gagyi virágmintás felső, de ez a tipikus otthoni kényelmes szett. Néztem is, hogy nem hiszem el, hogy ennél csinosabb szettje nem volt. Ráadásul varrónő volt anno, veri mindig a mellét erre, de a fia esküvőjére - csak hogy jól megmutassa - eljön a legcsövesebb szettjében. :D igazából nem engem vagy minket égetett le, csak saját magát, de én ezt nem hiszem el komolyan mondom. Ez már tényleg a legalja.
És van pénze arra hogy vegyen egy csinos kosztümöt vagy ruhát, minden sz@rra is tud költeni, erre nem, ha más nem akkor meg is varrhatta volna magának :D
Ne haragudj, de szerintem a férjed a legnagyobb kretén, ha ezt eltűri az anyjától.
Nem az esküvői ruhát, az lehet sima ízlésficam, hanem a napi szintű zaklatást, beleszólás, kritizálást, sz*rkavarást.
Meg te is elég kretén vagy, ha neked megfelel egy olysn férfi, aki ezt elviseli és így kell melletted élni.
Ez megint tipikusan olyan helyzet, amikor másban keresed a hibát, pedig ti is elég hibásak vagytok az egészben.
A férjed minden harmadikat nap vegye fel a hívását, közte hagyja lógva. Te pedig ne vele foglalkozva töltsd az idődet, mert addig se magatokra fordítasz figyelmet, hanem az anyósra, aki élvezi a rivaldafényt és nyomja tovább a műsort.
Ha nem reagáltok, akkor nem lesz kinek előadni magát.
90%-ban passzol a leírás az anyósomra, nem vagyunk mi sógornők? Viccet félretéve, magát járatta ezzel le, nem titeket, mivel beszamítható és felnőtt.
A hátam mögött elhordott mindennek, szidta a családomat a fiának nyomta a süket dumát, aztán csodálkozott, hogy én inkább látni sem akarom többet. A fia beszél vele, néha meglátogatja, de én már évek óta nem megyek. Nincs vita, nem vagyok hajlandó ezen enni magam már.
Én kirakat volna esküvőről is, szégyelje magát hogy így mer viselkedni a saját fia legfontosabb napján. Sok ilyen agyrottyant vénasszony van annyi biztos, ha nem bír téged akkor nem muszáj vele beszélgetni. Én a férjed helyébe se szólnék hozzá, tanuljon meg viselkedni, s nem beleszólni felnőtt emberek életébe.
Nem hibás a kérdező, ha az ember mindenkit elhagy akivel egy kicsi baj is van(itt most anyós) akkor egyedül fog maradni.
Hasonlót mi is átéltünk. Apósom rég meghalt, anyósom egyedül maradt a gyerekekkel, akikből egy kiskorú volt, a másik fősulira járt, a legidősebb pedig otthagyta az egyetemet, dolgozni kezdett, hogy segítsen az anyjának. Ő volt a férjem. Én nagyjából apósom halála után 5 évvel kerültem a képbe. Eleinte nem is láttam anyósom, mert ha mentem hozzájuk, ő inkább egy rokonánál aludt. Aztán összeköltöztünk a férjemmel, és bejelentettük, hogy szeretnénk összeházasodni. Anyósom nem örült, egyszer hozzá is vágta a férjem fejéhet még az esküvőnk előtt, hogy vegye tudomásul, az apja halála után ő lett a családfő, viselkedjen is úgy. Ezt azért kapta, mert közölte, nem pénzeli tovább őket, a saját életét akarja élni.
Az esküvőnk borzalmas volt, a férjem családja megölte a hangulatot, az én családom meg próbálta menteni a menthetőt. Aztán megszülettek az unokák. Mivel csak nálunk vannak anyósomnak, azt hittük ez változtat majd a kapcsolaton. Nem így lett. Évente egyszer ha rájuk nézett. Nem is érdeklődött felőlük. A nagyobbik lányunk már kiskamasz, vele nem is alakult ki jó kapcsolata, elutasító a nagyanyjával és csak az én anyukámhoz húz. A kicsi azért nyit felé.
Végül felismerte anyósom, hogy gond van a fejében, elment pszichiáterhez, kapott gyógyszert, és most jó kedélyű, kiegyensúlyozott, akivel nagyon jókat tudok beszélgetni, és gyakrabban is jön az unokákhoz.
Nálunk az idő segített, de több mint 10 évet kellett várni rá. Hátha majd nálatok is megtörik a jég.
"Nem hibás a kérdező, ha az ember mindenkit elhagy akivel egy kicsi baj is van(itt most anyós) akkor egyedül fog maradni"
De itt a pasi a problémás, mert ő tűri ezt.
És a kedves kisfiú férjed mit csinál? Semmit. Bszik leállítani az anyját, helyette minden nap telefonál.
Én hasonló esetben az eljegyzésig sem jutottam el exemmel, nem még feleségül menni hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!