Másnak is csinálja ilyeneket az anyósa? Vagy csak engem tisztel meg a kretén?
Nem örül a házasságuknak, konkrétan korábban kibökte már ezzel elárulva magát, hogy féltékeny rám. Mondván én elloptam az ő picike fiacskáját. Szerinte miattam nem beszél vele a fia, mert én nem engedem :D amúgy mindennap beszél vele, mert mindig zaklatja, írogat neki meg hívogatja valami sz@rsággal. Meg hogy én ellene fordítom. Mondjuk az már csak részletkérdés, hogy mikor megismerkedtünk a párommal, akkor azzal kezdte az elején már a dolgoknak, hogy majd az anyjával ne pacsizzak le, mert kattant.
Ezer és egy ilyen rosszindulatú kavarása van mindig valamivel kapcsolatban. A magánéletünkben túrkál folyton valamit, mert ő mindent is tud, neki ne mondjuk meg, hogy MI hogy éljük az életünket, mert majd ő tudja és megmondja nekünk. :D Meg a mártírkodás facebookon is…
Borzasztó.
A lényeg, hogy gondolta jól megbüntet minket és eljött az esküvőre egy teljesen otthoni cuccban. Szerintem abban túrja otthon a földet. Sötét melegítő alsó, meg egy gagyi virágmintás felső, de ez a tipikus otthoni kényelmes szett. Néztem is, hogy nem hiszem el, hogy ennél csinosabb szettje nem volt. Ráadásul varrónő volt anno, veri mindig a mellét erre, de a fia esküvőjére - csak hogy jól megmutassa - eljön a legcsövesebb szettjében. :D igazából nem engem vagy minket égetett le, csak saját magát, de én ezt nem hiszem el komolyan mondom. Ez már tényleg a legalja.
És van pénze arra hogy vegyen egy csinos kosztümöt vagy ruhát, minden sz@rra is tud költeni, erre nem, ha más nem akkor meg is varrhatta volna magának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!