Szerintetek őszinte az anyósom velem és nincs benne semmi rivalizálás, vagy tényleg jók a “megérzéseim”?
Ne generálj problémát ott, ahol nincs. Örülj, hogy kedves, normális anyósod van.
Utánoz pár dologban, mert neki is megtetszik, amit mindasz, akkor mi van? Elismeri, hogy jó ötleteid vannak, ennyi.
Négy és fél év alatt te hányszor hívtad fel, ha erre van igényed? :)
Nem biztos ám, hogy ez rosszindulat tőle, csak esetleg nem akar zavarni, vagy úgy veszi, hogy nincs hozzád köze ilyen téren.
Nekem pl olyan az anyósom, hogy sokszor még a fia helyett is engem hív, de én meg nem ilyen vagyok, eleinte nekem nagyon furcsa volt, hogy miért engem hív? Hát szinte mondhatni semmi közünk egymáshoz... Persze azóta megszoktam, és tudom, hogy csak a jószándék vezérli, így már nem zavar. :)
Csak arra akarok rávilágítani, hogy simán lehet anyósod is ilyen, és eszébe sem jut, hogy igényed lenne rá. Amit leírtál, nekem erre utal az is, hogy kettesben "nem tud veled mit kezdeni".
Ha zavar a majmolás, akkor jelezd neki, de szerintem is inkább pozitívnak szánja ezt, hogy próbál hasonlítani. Mi lenne, ha ezzel bontanád meg azt a falat, amit érzel köztetek? Ruháról, táskáról könnyű beszélgetni, tudsz ajánlani helyet, hogy te hol vásárolsz, vagy akár hogy szerinted X szabású farmer helyett jobban állna neki az Y, mert mondjuk magasabb nálad (most mondtam valamit, a lényeg, hogy udvarold körbe, hogy bár te is ilyen lennél :D), szívesen segítesz neki választani, ha gobdolja.
Es akkor mindig az anyósokat osztják a rossz kapcsolat miatt.
A valóságban meg ilyen egy tipikus meny, ha nincs igazából gond az anyósával, akkor is mindent beleképzel, addig forgatja a dolgokat, míg ki nem tud hozni valami negatív dolgot. Hogy anyós rivalizal, mert megtetszett neki a kendőkötés.
Nem tudom, ez hol rivalizálás.
"Mások előtt mindig nagyon dicsér-kedves, viszont kettesben tök rideg meg távolságtartó."
Itt a válasz.
Ez a nő nem kedvel egyáltalán, és igen rivalizál a mások előtt megjátszott bűbáj mögött.
Nem is értem, akik eddig válaszoltak, hogy nem látják át miről van itt szó.
Lazíts ezen a nagy "barátságon", azt sem értem miért jártok együtt nyaralni.
Tartsd a távolságot, mert csak idő kérdése, hogy mikor mutatja ki a foga fehérjét igazán.
Vajon ha terhes leszel, akkor ő is?
Szánalom ez az egész így 50 évesen, feszengeni fiatal nőként.
Férje nem veszi észre, hogy kiröhögteti magát?
Ennyi idősen, már illik megtanulni kezelni a hervadó nőiességünket.
54 éves vagyok 2 fiam van, láttam már ilyet és röhej ez a típus.
Van aki a saját lányával rivalizál.
Én biztosan próbára tenném. Elhintenék egy tervet egy közelgő eseményre és kivárnám, hogy lemásolja-e. Persze nem azt venném fel, amit megtudott, hanem teljesen mást és tündéri mosollyal megdícsérném rajta. Hozzátenném, hogy én is fontolgattam, de nem az én korosztályomnak való, neki viszont csodásan áll az a ruha.
Aztán megnézném a reakcióját és nem változtatnék a modoromon. Pár ilyen kör után talán észrevenné magát.
És akkor ha utánozza egy-egy ruhával a kérdezőt az anyósa, akkor mi van?
Miért kell ezzel feleslegesen hergelni, generálni a feszültséget, csinálni a műbalhét, miköznen mint írja, amúgy őt sosem cseszteti, bántja az anyósa? Miért kell játszmázni? A meglévő alapvetően nem szoros, de azért jó viszonyt tönkretenni?
Ha most a kérdező kitalál valamit es az anyosa hasonló ruhát vesz fel/hajat vágat, akkor vonja kerdőre a kérdező és vesszen velw össze? Nem értem. Le kell tojni éa kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!