Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van az néha, hogy az...

Miért van az néha, hogy az anyós a menyét riválisának látja és fordítva?

Figyelt kérdés

jún. 14. 17:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Mert faék egyszerűek az ilyen emberek.
jún. 14. 17:26
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
néha???
jún. 14. 17:39
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Önbizalomhiány, fel nem dolgozott traumák és érzelmi analfabétizmus miatt.
jún. 14. 17:40
 4/21 anonim ***** válasza:
63%
Ez oda-vissza szokott menni.
jún. 14. 17:45
 5/21 anonim ***** válasza:
44%

Mert ez ilyen tipikus női tulajdonság, mondom ezt magam is nőként, aki nagyon jóban van az anyósával. Mert mi normálisak vagyunk.

De egyébként a nők tipikusan intrikálnak, uralkodni akarnak a férfi felett (a feleség a férj felett, anyuka fia felett), fúrják egymást. Ha nők között dolgozol, ott is ezt tapasztalod.

Ja, és anyós-meny kapcsolatnan ott van még harmadik félként a feleség anyja is, aki pluszban keveri a szálakat a háttérben, mert ő meg nagymamaként làt vetélytársat a lánya anyósában.

jún. 14. 18:16
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Mert jó esetben ez a két nő szereti a legjobban a férfit és valami hülye oknál fogva versengenek a figyelméért, szeretetéért.
jún. 14. 18:50
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
Néha? Inkább 85%-ban, nem? Gyakoribb az, hogy a nők versengeni kezdenek. Munkahelyemen még istenes a helyzet, bár én az a típus vagyok, akibe relatív nehéz belekötni, mert sose állok senki pártjára. De azért látom, hogy a nők imádják egymást fúrni. Ennek ellenére azért akad, hogy egyes anyós-meny párosok kifejezetten szeretik egymást, de én azt gondolom, hogy ez a ritkább.
jún. 14. 19:52
 8/21 A kérdező kommentje:

És plusz a ráadás amikor becsatlakozik a sógornő is az anyós mellé, mert hát csak a lánya és csak az öcséről/bátyáról van szó

jún. 14. 21:32
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
Az én anyósom pl. elmondta, hogy ő akar lenni az egyetlen nő a fia életében. Az olyan típusú boszorkányok, mint az anyósom mind ugyanazt akarják. Birtoklási vágy vezérli őket és beteges féltékenység és ragaszkodás. Igen, anyósom nem százas, sosem volt az.
jún. 14. 23:12
 10/21 A kérdező kommentje:
#9 nagyon sajnálom, hogy egy ilyen anyós jutott neked. De gondolom te nem hagyod azért magad?
jún. 15. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!