Hogy kezelnéd, ha az apósod a másik menyét/vejét sokkal jobban kedvelné?
#2+1
Két sógornőm van, apósom pár hónappal azután halt meg, hogy bemutatkoztam neki. Gyakorlatilag egy sárkányfészekbe kerültem, de simán kiröhögtem a 3 pletykást. Aztán megszoktuk egymást, ennyi.
Nagy ívben...
Zsák a foltját megtalálta, örülj neki, hogy nem téged boldogít. Gondolj arra elégedetten, hogy majd idős korában, ha össze kell költöznie valamelyik gyerekével, szintén a másik menyét fogja választani.
Minden két emberen múlik. Lehet, hogy rajtad is.
Vannak, akik egymásra találnak, vannak, akik nem.
Ez vérrokonoknál is így van, nemcsak "bekerült" családtagoknál.
Ne foglalkozz vele, vedd tudomásul. Lazíts. Lehet, hogy ez a kulcsa a kapcsolatotoknak: nem vagy nyitott az öreg felé.
Az új meny meg mit sem tud a te dilemmáidról, szorongásaidról, féltékenykedéseidről. Természetesen viselkedik.
Próbáld meg te is.
Nem kell foglalkozni vele.
De minek ilyen gyakran találkozni velük? Bőven elég lenne havonta, kéthavonta.
Mar nem zavar különösebben. Anyós velünk él. Mivel "miattam" jóideje már nem ő a ház asszonya, nemigazan tud elfogadni. A sógornőm, vagyis a sógorom barátnője úgy 3 havonta jön, rendesen körbe van ugrálva. Anyós azt nem tudja, en hogyan iszom a kávét -10 ev együtt élés és minimum napi egy kozos kávézas utan- azt viszont igen, hogy a sogor baratnoje milyen teat es hoygan iszik, milyen sutemenyt szeret mellé.
Regen nagyon zavart, pláne hogy bármiben kellett neki segítség, en kellett hogy ugorjak, de mára már elengedtem. Nem leszek kevesebb az ő viselkedésétől, vagy a szeretetének hiányától, ami már sok éve nem is hiányzik.
Én mindig azt mondom egymást kell szeretni nem egymás családját
Ha köztetek minden rendben nem számit hogy szeret e az após v sem.
Persze kapjuk párunk mellé a családját is de nem szabad hagyni h uralkodjanak rajtad.
Én pár éve kezdtem el kimutatni a fogam fehérjét azóta a másik meny az Istennő.Mindig azt csinálja amit ők akarnak
Ha neki ez igy jó és csak igy tudta kivívni h szeressék hàt egészségére😀
Én nem fogok benyalni h kedveljenek.
Normálisak velem nem arról van szó de én visszaszólok ha úgy van és nemet is tudok mondani.Ez néha nem tetszik nekik.
Ugy gondoljàk hàzisárkány vagyok amiért nem engedek a szabályaimból,elveimböl.
Ide hozzánk ritkábban is jönnek🙏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!