Miert van az hogy anyosom sokkal jobban szereti azt a menyét aki flegma vele és a háta mögött kibeszeli?
Nem szereti,csak nyál neki, hogy mi el kevesebb rosszat mondjon róla.
Tart tole, ezért kell jopfizni neki.
Szerintem csak szimplán nem akarja, hogy el legyen tiltva az unokáktól.
Az unokával nagyon sakkban lehet tartani a befolyásolható nagy szülőket.
Szerintem örülj neki, hogy neked nincs szükséged arra, hogy gyerekkel zsarold őket, anélkül is szeret és elfogad :)
Nálunk detto ugyanez a helyzet. Anyukámat az apai-nagyanyám ki nem állhatja, folyamatosan szekírozta, baszogatta (már nem tartjuk vele a kapcsolatot nagyon régóta, hála istennek), nagybátyjámnak a feleségének a seggét meg kinyalja. Úgy, hogy egyébként Ő a család legnagyobb szarkeverője és csak a nagyanyám pénze kell neki:D Ebből kifolyólag engem meg öcsémet is leszar, meg állandóan pofázik valamit, a másik három unokájáért meg majd megvan őrülve... :D A másik nagyanyámmal is ugyan ez a helyzet. Az egyik lányától(anyukám) természetesnek veszi, hogy állandóan segítenie kell neki, a másikat meg isteníti. Utóbbi hasonló mint amit te is leírtál a kérdésedben, annyi különbségggel, hogy Ő talán nem annyira flegma, de nem nagyon segít.
Én a helyedben befejezném ezt a jópofizást. Mi is ezt tettük már jópár éve -vagyis anyukám- és azóta sokkal boldogabb a légkör a családban, Őket meg eszi a fene. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!