Szerintetek ebben az esetben jogos, hogy nem kedveli az anyós a menyét?
Igen, jogos. De, az.
Én mondjuk közölném a fiammal, hogy akkor innentől van 6 hónapod arra, hogy albérletet találj, után a lány holmiját összecsomagolnám, és kitenném. (Viheti a gyereket is, ha akarja persze, hiszen az anyja, de az unokámat direktben nem dobnám ki!) A fiam, ha van gerince, megy a nő meg a gyerek után, és eltartja őket. De hogy én többet egy fillért nem adnék a nő kezébe!
Segítenék étellel, ruhával, játékkal a kicsiknek, hiszen az unokáim, és a fiamra lennék tekintettel, nem a nőre. De ettől még kihajítanám a házamból szép ívben. A pofátlanságnak is van határa.
Az anyós segit nekik,gondolta ( gondolom én) hogy a no elmegy dolgozni,nem ker toluk semmit és akkor felre tudnak rakni igy eltudnak koltozni.. de hat a nonek igy kenyelmes.. inkabb megint teherbe esett.. na szép..
Amugy milyen a kapcsolatuk?
És miéert pocskondiázza? jogos hogy nem kedveli az anyós a menyét,azaz inkabb elege van belole?!.. a haztartasba besegit a no? vagy csak nez ki a fejebol?
Jogos. De mondjuk én képen vágtam volna a fiamat is, amiért nem húzott gumit, és az én nyakamra költöztette a barátnőjét.
Én az anyós helyében megadnám az utolsó időpontot a költözésig, utána álljanak a saját lábukra.
Jogos, ismerek ilyen családot.
18 éves csajszika teherbeesett, anyósékhoz költöztek és a csaj azóta sem dolgozott semmit, kétévente szülte a kölköket, már van 4. A férje kijár németbe dolgozni, anyuka cseszik a gyerekekre, a nagyszülők próbálják nevelni őket de nem könnyű mert anyuka hamar felkapja a vizet ha valaki rámer szólni a kölykökre. Azt már csak mellékesen jegyzem meg hogy a nagyszülők a saját házukban a legkissebb szobába kényszerültek mert 4 gyerekkel nem egyszerű, még úgy se hogy épìtettek plusz egy szobát a nyitott teraszból. A nagyszülők egyetlen öröme ha a saját lányuk elhozza az egyszem gyerekét hozzájuk de nyugodtan nem tudnak sokáig együtt lenni, mert a köcsög meny beszól hogy a gyerekei nem tudnak aludni mert túl hangosan beszélgetnek, meg hogy a nagyi miért szereti jobban a lánya gyerekét, meg ez a baja az a baja... egy idióta az a nő.
Nem tudom egy ilyen menyt meddig tudnék elviselni de szerintem is szemétség ahogy az ilyenek hozzáállnak a dolgokhoz.
Hát ebben a helyzetben az anyós a legnagyobb hibás.
A menyecskét megértem, minden a s*gge alá van rakva, ugyan ki menne el dolgozni, ha nem lenne rá semmi motivációja?
Épp itt lenne az ideje motiválni a fiatalokat az önálló életre és az önfenntartásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!