Felnőtt férfi kezét szó szerint fogó anyuka csak nekem furcsa? Túlparázom?
Hozzáteszem, após már jó pár éve nem él. Férjemnek pedig van egy bátyja, őt ritkán látom, más városban él - kézen fogva anyukával még nem láttam.
Ja és természetesen nem olyan "ujjközösen" fogják egymás kezét. Még csak az kéne. :D
Szerintem túlparázod :)
Nincs abban semmi rossz, ha fogja a kezét, főleg ha beteg és idős.
Mondjuk mi is "ölelős" család vagyunk, szóval nekem nem furák az ilyenek.
Az anyósom is minden további nélkül megsimogatja, megpuszilgatja az utcán a drága gyermekét, sőt még a fenekébe is csíp néha :D Vannak ilyen anyák, akik nem tudják elfogadni, hogy a gyermekük 33 éves házas ember:D
De mondjuk én nem haragszom ezért, mert amúgy nagyon jó anyós, engem is ugyanúgy ölelget, szeretget, megfogja a kezem, szóval ő ilyen.
Én nem értem, miért baj, ha valaki megpuszilja, megöleli a felnőtt gyerekét. Attól még nem szűnt meg szeretni, hogy már felnőtt. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem képes elengedni.
Engem egyáltalán nem zavar, ha anyukám megpuszil, megölel, és is megölelem őt. Nem férfi vagyok. De egy férfitól sem tartanám furának. Inkább örülnék, hogy vannak érzései és nem akad ki egy puszitól.
De mi ne lenne oké? :D
Nem akarok közönséges lenni, de hát nem csókolóznak, nem d-gnak.
Akkor meg mi a baj?
Inkább örülj neki, hogy te is ilyen szeretetre, törődésre számíthatsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!