Mit tegyek, hogyha felnőtt férfi létemre a szüleim akarják megmondani, mikor mit tegyek?
"Havi 24 ezer forintos fizetéssel te nem igazán dolgozol napi 8-10 órákat. Így ha otthon vagy szinte egész nap, és csak napi 1-3 órát dolgozol vagy segélyt kapsz, akkor szépen befogod pici szádat, és eltűröd, hogy a szüleid gyerekként kezelnek. VAGY legyél végre tényleg férfi ., és állj a lábadra. Dolgozz rendes munkahelyen napi 8-9 órát, mindjárt nem 24 ezer forint lesz a fizetésed."
Napi hat(!) órát dolgozom, ráadásul keményen! Szóval jó lenne, ha nem ítélkeznél látatlanban!!
Ne viccelj már!! 6 óra kemény munkával havi 24 ezer forint?? Én napi 4 órával majdnem 50 ezret kerestem amikor takarítottam egy iskolában.
Akkor meg pláne legyél férfi, és keres olyan munkahelyet ahol kemény munkával legalább 80 ezret megkeresel...
Attól hogy lepontoztál még nem leszel férfi..:)
"Én napi 4 órával majdnem 50 ezret kerestem amikor takarítottam egy iskolában."
Mert te be voltál jelentve valószínű, szóval megint okoskodsz, holott semmit nem tudsz a világról, meg az országról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!