Mit tegyek, hogyha felnőtt férfi létemre a szüleim akarják megmondani, mikor mit tegyek?
Már bocsika, de nem lenézem, de ha itt nyafog, hogy felnőtt férfiként a szülei gyereknek tartják, és csak annyit ír, hogy havi 24 ezret keres, nos abból hogy kéne rájönni bárkinek is, hogy kemény fizikai 6 órás melóval keres 24 ezret, ráadásul feketén??
Az idétlen beszólása, hogy nem tudom mi megy az országban, ebből azt sejtem, hogy valószínűleg vagy Rómániai, vagy Szerb vagy szlovák vagy valamelyik környéki ország lakosa. Mert Magyarországon még feketén is jóval többet keres az ember.
De erre is van megoldás.
Legyen vége férfi, és keressen bejelentett munkát amivel többet fog keresni. Ha több lesz a fizetése, akkor el fog tudni költözni, és a szülei sem fogják nyaggatni.
Ha van szakmája, tanult valamit akkor keressen abban melót. Ha nem tanult semmit, nincs semmi szakmája, ha csak fekete melót vállal amivel se Tb-t, se adót, se nyugdíjat nem fizet, így ne csodálkozzon , hogy a szülei még mindig eltartják, és gyerekként kezelik..
Akkor mi a kérdés?
HA változtatni akar, akkor neki kell változnia, nem a szüleinek. Életképtelenség nem korhoz kötött.
"holott semmit nem tudsz a világról, meg az országról..."
MI van??? Ezt írtad nekem, és erre kiderül, hogy Budapesten élsz???
Ember! NAPI 5000-6000 forintért bárhol eltudsz menni építőiparban segédmunkásnak. Budapesten azért egy gyárba elmész melózni, már havi 80-90 ezret megkeresel.
Nekem ne írd, hogy semmit nem tudok az országról mert többet éltem mint te, tősgyökeres pestiként láttam dolgokat. Azt, hogy téged a munkaadó ennyire át tud vágni, hogy csak 24 ezret fizet az nem az ország és mások hibája, csakis a tied.
MIért nem keresel magadnak egy normális melót??
budapesten? és oránként kapsz fizikai munkára 200 ft-ot??
hogy is van ez?
24e ft? ennél a segély is több.
ha olyan felnőtt komoly férfinak érzed magad, akkor keress legalább egy 8 órás minimálbéres melót, abból félre is tudsz tenni egy keveset ha otthon laksz.
nekem van egy sima érettségim és mégis keresek 6 órás irodai melóval 100e környékén.
az nem a mai nagy magyar helyzet hibája ha te életképtelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!