Szakítanátok, ha a párotok (nem tini, felnőtt férfi) éveken át újra, meg újra flörtölne/szexchatelne közösségi oldalakon nőkkel?
Férfioldalról látom. Ha párkapcsolatban lennék (és nem kacsintgatnék kifelé), akkor meg sem fordulna ilyesmi a fejemben. A szexchat amúgy sem. Egyszer valaki egy társkereső oldalon női reggel próbálkozott nálam ilyesmivel. Fogalmam sincs, hogy valódi csaj volt-e vagy csak kamuzott, de nagyon idegennek éreztem a szitut, és nem is vettem benne igazán részt.
Megfordítva: Kifejezetten rosszul viselném, ha a párom ilyesmit csinálna. Határozottan megmondanám neki, hogy ez nekem nem jó, illetve elgondolkodnék, hogy mit kéne változtatnom, hogy ne legyen ilyesmire késztetése. Lehet, hogy ezt meg is kérdezném tőle. Ha nem tudnék rövid időn belül változást elérni, akkor szakítanék. Nem vagyok kapcsolatfüggő, és nem kötök rossz kompromisszumot.
Kívülről nézve: nem ítélem el a tevékenységet, csak számomra nem fér bele. Ha egy pár mindkét tagjának ez rendben van, akkor OK. Azonban ha te vagy ilyen helyzetben, legyél tisztában vele, hogy tényleg arról van-e szó, hogy ez nem zavar téged, vagy szimplán arról, hogy veled ezt meg lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!