Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanátok, ha a párotok...

Szakítanátok, ha a párotok (nem tini, felnőtt férfi) éveken át újra, meg újra flörtölne/szexchatelne közösségi oldalakon nőkkel?

Figyelt kérdés
Férfiak véleménye is érdekel.
2012. máj. 17. 14:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
éveken át????? ezt most komolyan kérdezed?
2012. máj. 17. 14:23
 2/25 anonim ***** válasza:
33%
nem, még nem lép tovább
2012. máj. 17. 14:23
 3/25 anonim ***** válasza:
73%
Az enyém egyszer, állítólag poénból, levelezett egy kurvinyekkel. A bizalmam megingott. Te meg tudsz még bízni benne?
2012. máj. 17. 14:24
 4/25 anonim ***** válasza:
82%
Először is megkérdezném,hogy mi hiányzik neki. Ha nem adna egyenes választ, akkor kiraknám a szűrét,de már az első alkalommal. Ezt biztos nem tűrném el.
2012. máj. 17. 14:25
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem non-stop, csak 3-4-5 havonta mindig van egy ilyen időszak.
 6/25 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezd meg: veled mi a gond ,mert úgy látod idegen nőkkel jobban érzi magát!? Ha évek óta megy már ez akkor ne reménykedj,megváltozni nem fog!Tégy belátásod szerint.. de annyi normális férfi van...Miért tűrsz?
 7/25 A kérdező kommentje:
Soha nem ad választ, azt mondja, csak szórakozik. Gyerekeink vannak, ezért nem rúgtam ki még. De nem bízom már benne egyáltalán.
2012. máj. 17. 14:28
 8/25 anonim ***** válasza:
98%

Férfioldalról látom. Ha párkapcsolatban lennék (és nem kacsintgatnék kifelé), akkor meg sem fordulna ilyesmi a fejemben. A szexchat amúgy sem. Egyszer valaki egy társkereső oldalon női reggel próbálkozott nálam ilyesmivel. Fogalmam sincs, hogy valódi csaj volt-e vagy csak kamuzott, de nagyon idegennek éreztem a szitut, és nem is vettem benne igazán részt.

Megfordítva: Kifejezetten rosszul viselném, ha a párom ilyesmit csinálna. Határozottan megmondanám neki, hogy ez nekem nem jó, illetve elgondolkodnék, hogy mit kéne változtatnom, hogy ne legyen ilyesmire késztetése. Lehet, hogy ezt meg is kérdezném tőle. Ha nem tudnék rövid időn belül változást elérni, akkor szakítanék. Nem vagyok kapcsolatfüggő, és nem kötök rossz kompromisszumot.

Kívülről nézve: nem ítélem el a tevékenységet, csak számomra nem fér bele. Ha egy pár mindkét tagjának ez rendben van, akkor OK. Azonban ha te vagy ilyen helyzetben, legyél tisztában vele, hogy tényleg arról van-e szó, hogy ez nem zavar téged, vagy szimplán arról, hogy veled ezt meg lehet tenni.

2012. máj. 17. 14:29
 9/25 anonim ***** válasza:
72%
Természetesen igen, szakítanék! Nem is lehet kérdés.
2012. máj. 17. 14:33
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem emberek ezt miért fújják úgy fel....
2012. máj. 17. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!