Normális hogy felnőtt férfi "piti" dolgot is elhazudik?
Férjem távol dolgozik, web kamoztunk, amikor a konnektorba bedugta a töltőt, ahogy lehajolt a zsebében megpillantottam valami kis narancssárga valamit.
Mondtam neki hogy mi az a zsebedben???
Erre elszaladt a kamera elől. Én még azért is mondtam neki hogy mutassa már meg a zsebét. Na lám üres volt.
Fiatal vagyok jó a szemem, de ő a képembe hazudik.
Nem örülnék ha dohányozna, ezt ő is tudja de az hogy hazudik, ezerszer rosszabbul esik.
Felnőtt emberek vagyunk, velem meg lehetne beszélnie. Miért titkolózik mint egy kis gyerek az anyja elől????
Ahogy olvastam a kérdést, én is arra gondoltam, mint a 4-es.
Ettől függetlenül, én nem hinném, hogy mindent meg lehet veled beszélni, ez a zsebmutogatás nagyon durva. Mint az óvodában az óvónénik!
Ne haragudjatok itt nem arról van szó hogy cigizik, hanem hogy ilyen kis ügyet is elhazudik!
Látom mi van a zsebében csak rákérdezhetek, és szerintem ti sem lennétek különbek! Szerintem nektek is elszakadna a cérna.
Ráadásul egy pár vagyunk, nem szabadna titkolózni. Nem vagyok egy házsártos házi sárkány, ő pedig közel 30 éves.
Szerintem nem egy papucs állatka aki nem tudja megbeszélni a párjával hogy figyelj nekem muszáj dohányoznom, ellazít, jobb a kedvem, kevésbé vagyok stresszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!