Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy felnőtt férfi...

Normális hogy felnőtt férfi "piti" dolgot is elhazudik?

Figyelt kérdés

Férjem távol dolgozik, web kamoztunk, amikor a konnektorba bedugta a töltőt, ahogy lehajolt a zsebében megpillantottam valami kis narancssárga valamit.

Mondtam neki hogy mi az a zsebedben???

Erre elszaladt a kamera elől. Én még azért is mondtam neki hogy mutassa már meg a zsebét. Na lám üres volt.

Fiatal vagyok jó a szemem, de ő a képembe hazudik.

Nem örülnék ha dohányozna, ezt ő is tudja de az hogy hazudik, ezerszer rosszabbul esik.

Felnőtt emberek vagyunk, velem meg lehetne beszélnie. Miért titkolózik mint egy kis gyerek az anyja elől????

2014. márc. 8. 23:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Ennyiből lejön ,hogy mindent leellenőrző és számonkérő zsarnok vagy ,szegény srác szerintem nemsokára mással fog "webkamozni", ha kedves az élete és a szabadsága. Nagy tétben mernék rá fogadni.
2014. márc. 8. 23:45
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Osztom az első válaszát. Rémisztő ha valaki ennyire kíváncsi mindenre, ez egy párkapcsolatban nagyon idegőrlő tud lenni.
2014. márc. 8. 23:56
 3/16 A kérdező kommentje:
Valóban nem nagy dolog, hogy cigizik, tényleg, de a titkolást nem értem.....
2014. márc. 9. 00:08
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Talán nem cigi volt...

[link]

2014. márc. 9. 00:34
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
4-es válaszoló for president.
2014. márc. 9. 00:49
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
4: Bizony.
2014. márc. 9. 00:57
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

Ahogy olvastam a kérdést, én is arra gondoltam, mint a 4-es.

Ettől függetlenül, én nem hinném, hogy mindent meg lehet veled beszélni, ez a zsebmutogatás nagyon durva. Mint az óvodában az óvónénik!

2014. márc. 9. 07:07
 8/16 anonim ***** válasza:
98%
Tőlem egyszer kérte egy férfi, hogy ürítsem ki a zsebeimet, de akkor nem volt más választásom, máshogy nem engedett át a fémdetektoros kapun a reptéren.
2014. márc. 9. 07:39
 9/16 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok itt nem arról van szó hogy cigizik, hanem hogy ilyen kis ügyet is elhazudik!

Látom mi van a zsebében csak rákérdezhetek, és szerintem ti sem lennétek különbek! Szerintem nektek is elszakadna a cérna.

2014. márc. 9. 10:13
 10/16 A kérdező kommentje:

Ráadásul egy pár vagyunk, nem szabadna titkolózni. Nem vagyok egy házsártos házi sárkány, ő pedig közel 30 éves.

Szerintem nem egy papucs állatka aki nem tudja megbeszélni a párjával hogy figyelj nekem muszáj dohányoznom, ellazít, jobb a kedvem, kevésbé vagyok stresszes.

2014. márc. 9. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!