Normális hogy felnőtt férfi "piti" dolgot is elhazudik?
Férjem távol dolgozik, web kamoztunk, amikor a konnektorba bedugta a töltőt, ahogy lehajolt a zsebében megpillantottam valami kis narancssárga valamit.
Mondtam neki hogy mi az a zsebedben???
Erre elszaladt a kamera elől. Én még azért is mondtam neki hogy mutassa már meg a zsebét. Na lám üres volt.
Fiatal vagyok jó a szemem, de ő a képembe hazudik.
Nem örülnék ha dohányozna, ezt ő is tudja de az hogy hazudik, ezerszer rosszabbul esik.
Felnőtt emberek vagyunk, velem meg lehetne beszélnie. Miért titkolózik mint egy kis gyerek az anyja elől????
Tévedsz. Attól, hogy egy pár vagytok, a másiknak nem kell mindent tudni. Amit ő arra érdemesnek tart, megosztja veled. Lehet, hogy ezt is megosztaná, ha amúgy nem kíváncsiskodnál mindig és nem éreznéd, hogy mindent tudnod kell!
Amúgy mentségedre szóljon, én sem értem miért nem lehetett elmondani azt, de az is lehet, hogy neked vásárolt valami meglepit.
Nem kell akaratoskodni, követelőzni. Amíg fontosabb dolgokat megtudtok őszintén beszélni, addig ilyeneken ne akadj ki, mert megmérgezed a kapcsolatot.
Kapcsolaton belül is joga és szüksége van mindenkinek arra, hogy legyen egy kis magánélete.
Ha te minden apróságban ellenőrzöd, számon kéred, akkor hazudni fog, mert nem akar minden percben kioktatást.
Örülj neki, hogy nem egy melltartót láttál meg a háttérben.
De ha így folytatod, akkor még az is bekövetkezhet.
Gera Zoltán Kossuth-díjas színművész egy interjúban vallott arról, hogy a negyedik feleségével él immár jó negyven éve boldogságban. Az előző három felesége nem értette meg, hogy neki olykor szüksége van a magányra, meditációra, úgymond mindig "belegyalogoltak az aurájába".
Ezt nem szabad.
Még meglepőbbet is mondok. Vannak pszichológusok, akik azt mondják, hogy a hosszú házasság titka a külön hálószoba. :-))
Ne vádold felesleges a férjed, hogy kis dologban hazudik. Lehet, hogy nem is olyan kis dolog volt, hanem olyan, amitől komolyan kiakadhattál volna.
Ez is lehetett a zsebében:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!