Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha néz titeket egy fiú/férfi, nektek miért jelenti azt rögtön hogy azért néz mert jól néztek ki?
Barátnőmmel ültem a buszon, és elkezdett féltékenykedni mert megnéztem egy csajt. DE a vicces hogy azért néztem meg mert irtó igénytelenül öltözött. Meg persze olyan is volt hogy egy lány észrevette hogy belenéztem a szemébe kétszer, és odajött...
Mondjuk lehet tök értelmetlen ezt kiírnom mert az olyan csajokra akikre ez vonatkozik valószínű nem gyakorikérdéseznek...
Ha mélyen belenézel valakinek a szemébe, akkor az már kihívás, mintha egy táncra szólítanád fel, pápáp párápp ki nyer a végén? A nő azt hiszi, hogy incselkedsz vele és ettől magabiztosságot kap, majd nyerni akar a végén.
A helyedben vigyáznék, nem tudhatod kiben mi lapul! :D
Amúgy viccet félretéve, vannak érzékenyebb nők, ők mindenféle kis rezdülést nagy jelnek vesznek, lehet te azért bámulsz valakit mert épp unatkozol és nem tudod mivel elütni az időt (pl.:buszon), de lehet ő abban az állapotban van, hogy: "ma megtalálom az igazit"!
Amúgy miért nézed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!