Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt férfi kezét szó...

Felnőtt férfi kezét szó szerint fogó anyuka csak nekem furcsa? Túlparázom?

Figyelt kérdés
Tündércuki anyósom van, nagyon szeret, meg én is őt, de néha fogja férjem kezét akár utcán is. (Általában az enyémet fogja a férjem, de van, hogy úgy jön ki a lépés, hogy egymás mellett mennek, én meg mondjuk saját anyukám mellett vagy hasonló.) Volt olyan, hogy picit támogatni kellett anyóst, mert betegeskedett, és különben sem fiatal, így kb. oké. De volt már, hogy úgy találkoztunk, hogy ők együtt mentek valahova, én pedig csatlakoztam hozzájuk az utcán - láttam őket kézen fogva. Én saját anyukámnak, nagymamámnak kb. 8 éves korom óta nem fogom a kezét, ha támogatás kell nekik, vagy olyan kedvem van, beléjük karolok, vagy belém karolnak. Ez a kézenfogás nekem szinte ijesztő. Most vettem csak észre, hogy az esküvői csoportképen nemcsak az én kezem fogja, hanem az övét is. Nem akarom felfújni meg féltékeny lenni, különben is, "simogatósabb", ölelősebb család mint a miénk, és az esküvőn borzasztó boldog és büszke volt anyós... na de naaaaa.... Vélemények?

2014. aug. 28. 14:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Csak hosszabb idő után újra megnéztem az esküvői képeket, és észrevettem, amit eddig nem, ezért gondolkodtam el újra.
2014. aug. 28. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!