Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Félek nagyon, és...

Mit tegyek? Félek nagyon, és szorongok.

Figyelt kérdés

A lényeg hogy apa és anya hajbakaptak.Én nem voltam itthon szerencsére de így történt tesóm szerint: Apa anyja miatt, aki ma is beszólt valamit anyának, és anya már nem bírta tovább hogy 20 éve cseszegeti az anyósa, és azt mondta hogy "ő oda többet nem megy, intézze maga az életét, s itt ezen a szent helyen dögöljön meg ha visz neki valaha is valamit".

Ezután anyáék vitatkoztak (inkább csak anya) és jött a lemez hogy ő elmegy, ő úgyse hiányozna senkinek. (Igazából ezt onnan jött hogy anyósa azt mondta ha elmenne egy hétre fel se tűnne senkinek)

Elvileg kiabált nagyon anya, és a tesóm szerint egy 10 skálán 6 volt a durvasága.

Nagyon félek hogy újra kitör a balhé, és hogy anya tényleg nem megy többet mamához...

Tehetek valamit? vagy csak imádkozzak hogy ne történjen semmi?

Tud valaki mondani egy vigasztaló szót? Nagyon megköszönném.:(

2014. aug. 23. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért is kellene anyukádnak az anyósához járnia, ha egyszer nagyon-nagyon nem jönnek ki egymással? Oké, neked a nagymamád, nyilván te ugyanúgy fogsz járni hozzá, mint eddig, de anyukád ezt egészen más szemszögből látja.

Ne is próbáld sehogyan rávenni arra, hogy járjon ő is továbbra is a mamádhoz, mert a végén még 10-es is lesz a durvasága azon a skálán. Nyilván most jutott el arra a pontra, hogy nem bír és nem akar nyelni tovább.

2014. aug. 23. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy valószínű idővel megbékél anyukád, de már betelt a pohár nála és muszáj volt kiadni azt, amit eddig "lenyelt".
2014. aug. 23. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott hogy eleve nem mentem volna olyan férfihoz aki még nem szakadt le anyuciròl és nem àll ki mellettem...

A helyébe tényleg lelépnék 1 hétre....

Màsrészt meg ne akard hogy anyukàd jàrjon mamàdhoz, mert attòl ,hogy ez a te kedvednek jòt tesz az õ lelkivilàgàt ugyanakkor kikészìti és ugyebàr ha valakit szeretünk azt nézzük neki mi a jò , nem azt hogy nekünk...az imàdkozàssal meg semmire nem mész.

2014. aug. 23. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Annak örülj, hogy van annyi esze anyukadnak hogy nem megy...én se mennek!Nehogy már turjem a megaláztatást..!Azért mert egy család, még nem kötelező szeretni egymást..sőt, elviselni sem.
2014. aug. 23. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

Most, hogy anyukád ki kiabálta magából a feszültségét,lefog nyugodni meglátod. Tovább folytatódik minden úgy ahogy eddig. Nem lesz semmi baj.

Sajnos sokan vannak akik a szüleik veszekedésein nőnek fel. De fel a fejjel! Hamarosan kezdődik a suli, próbáld meg elterelni az Ő problémáikról a gondolataidat.

2014. aug. 23. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!