Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miert van az hogy anyosom...

Miert van az hogy anyosom sokkal jobban szereti azt a menyét aki flegma vele és a háta mögött kibeszeli?

Figyelt kérdés
En mindent megtettem eddig hogy befogadjanak. Kedves, tisztelettudo, segítőkész vagyok vele, 8 éve vagyok csaladjanak tagja. Van egy másik fia és annak a felesége aki 20 eve van a csaladban irdatlan flegma, de nem csak anyosommal hanem az egész csaladdal. Soha egy szava nincs anyosomhoz, kibeszeli mások előtt, csaladi kajaknal szandekosan egy kanalat nem tesz arrébb mégis ő a kedvenc, az ő kedvét lesi allandoan anyós. Ez miert van? Most ahigy volt a koronavirus en főztem anyosomra is, minden nap vittem át neki az ebédet, bevasqroltam hetente, a másik menye kb 3szor volt bevasarolni neki a boltban 2 honap alatt es mégis neki irt egy képeslapot hogy mennyire köszöni a segítségét. Ezt már nagyon nem ertem. De kezdem ugy érezni hogy befejeztem a megfelelést iranyaba...

2020. máj. 29. 10:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Nálam a nagypapám volt ilyen. A mostahanagymamám családját imádta, istenítette, én mindig az elrettentő példa lettem. Majd meguntam és nem kerestem. Azóta rendszeresen hiányol és anyámat hibáztatja, hogy miatta, a nevelése miatt nem érdeklődöm felőle. Az eszébe sem jut, hogy miatta nem.
2020. máj. 29. 11:34
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Mert ő jobban kielégíti a társas szükségleteit.
2020. máj. 29. 14:25
 13/14 anonymousreview60 ***** válasza:
72%
#11: Én tuti megmondanám a véleményemet. Ha megjavul/bocsánatot kér jó. Ha nem, úgy is. Ha nem akar megjavulni, csak felbassza az agyát, akkor meg csak megérdemelte.
2020. máj. 29. 15:18
 14/14 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk is ez van. Az elején én is kedves voltam stb. de most már nem törekszem. Arra is volt fogva anno, hogy a másik fiánál vannak gyermekek és nekik így-úgy kell segíteni, majd nálunk is lettek, de azóta is a másik gyermekének a családja és az a meny a minden. Hozzánk ultra ritkán jött/jön unokát látogatni. Igazából azt a fiát jobban szereti és ebből fakad minden. Lehet nálatok is ez a helyzet.
2020. jún. 5. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!