Hogyan kell leszerelni az idősebb nőrokonok cukkolását és rivalizálásàt?
Nem érthetö, mi a gond, téged piszkálnak vagy egymást?
Ha egymást, akkor rájuk hagyod, ha téged, akkor elmégy máshová, nem hallgatod öket.
Téged bántanak vagy egymást? Ha téged, akkor ignoráld őket, ne is foglalkozz velük. Ha látják, nem ért célt a viselkedésük, abba fogják hagyni.
Ha egymást, azt hagyd rájuk.
Dehogynem.
A súlyommal vannak elfoglalva (egy levegővel mondják el, hogy gebe vagyok és hogy ők bezzeg vékonyabbak voltak az én koromban).
Ha jól tanultam vagy sokat kerestem, akkor elmondják, hogy a diplomás nők miatt nincsenek gyerekek és ők a démonok. Ha kiiratkoznék vagy buknék, akkor azt, hogy diploma nélkül nem lehet normális munkát találni.
Amikor kerestem nettó 350-et, az volt a bajuk, hogy ennyi bérrel majd én akarok lenni a férfi a kapcsolatban, amit sok férfi nem tűr el, de a nettó félmilliós béremre meg azt mondják, hogy az egy fiatalnak már semmire sem elég.
Ez még senkinek sem igazán sikerült a történelem folyamán. Egyetlen egy megoldás van, hogy szembeszállsz velük és határozottan leoltod őket.
Érezzék azt, hogy veled nem szórakozhatnak. Mindig a gyengébbnek véltre mennek rá, gondolom nem vagy egy erős karakter. Ha az lennél ez a kérdés meg sem születik, mert nem mertek volna veled ilyet csinálni, vagy ha igen elküldted volna őket a csába.
Egyébként anyád, apád nem véd meg velük szemben vagy a barátod, már ha van és ott van? De persze magadnak kellene, vagy hallgathatod egész életedben ezt a baromságot tőlük. Döntsed el, hogy megmondod nekik alaposan, vagy továbbra is azt mutatod nekik, lehet téged szivatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!