Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan kell leszerelni az...

Hogyan kell leszerelni az idősebb nőrokonok cukkolását és rivalizálásàt?

Figyelt kérdés
jún. 16. 15:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem érthetö, mi a gond, téged piszkálnak vagy egymást?

Ha egymást, akkor rájuk hagyod, ha téged, akkor elmégy máshová, nem hallgatod öket.

jún. 16. 15:54
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

A legegyszerűbb levegőnek nézni őket. Mintha el sem hangzott volna, amit kérdeztek.

[link]

jún. 16. 16:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Téged bántanak vagy egymást? Ha téged, akkor ignoráld őket, ne is foglalkozz velük. Ha látják, nem ért célt a viselkedésük, abba fogják hagyni.

Ha egymást, azt hagyd rájuk.

jún. 16. 16:36
 4/18 A kérdező kommentje:
Engem.
jún. 16. 16:40
 5/18 anonim ***** válasza:
17%
Szánj rájuk több időt, akkor kiderülhet, hogy nem is bántani akarnak.
jún. 16. 16:43
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Akit utálunk, azzal nem találkozunk. Ez ennyire egyszerű!
jún. 16. 16:54
 7/18 A kérdező kommentje:

Dehogynem.

A súlyommal vannak elfoglalva (egy levegővel mondják el, hogy gebe vagyok és hogy ők bezzeg vékonyabbak voltak az én koromban).

Ha jól tanultam vagy sokat kerestem, akkor elmondják, hogy a diplomás nők miatt nincsenek gyerekek és ők a démonok. Ha kiiratkoznék vagy buknék, akkor azt, hogy diploma nélkül nem lehet normális munkát találni.

Amikor kerestem nettó 350-et, az volt a bajuk, hogy ennyi bérrel majd én akarok lenni a férfi a kapcsolatban, amit sok férfi nem tűr el, de a nettó félmilliós béremre meg azt mondják, hogy az egy fiatalnak már semmire sem elég.

jún. 16. 16:56
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
Mi az istennek találkozol mérgező, gonosz emberekkel????
jún. 16. 16:59
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, a te hozzáállásoddal van baj. Megfelelési kényszered van. Egyszerűen engedd el! Ne nekik akarj megfelelni, hanem te magad találd ki, hogy hogyan akarod élni az életedet, ne tőlük tedd függővé a nyugalmadat, a boldogságodat, a sikerességedet, az önértékelésedet.
jún. 16. 17:20
 10/18 anonim ***** válasza:
39%

Ez még senkinek sem igazán sikerült a történelem folyamán. Egyetlen egy megoldás van, hogy szembeszállsz velük és határozottan leoltod őket.

Érezzék azt, hogy veled nem szórakozhatnak. Mindig a gyengébbnek véltre mennek rá, gondolom nem vagy egy erős karakter. Ha az lennél ez a kérdés meg sem születik, mert nem mertek volna veled ilyet csinálni, vagy ha igen elküldted volna őket a csába.

Egyébként anyád, apád nem véd meg velük szemben vagy a barátod, már ha van és ott van? De persze magadnak kellene, vagy hallgathatod egész életedben ezt a baromságot tőlük. Döntsed el, hogy megmondod nekik alaposan, vagy továbbra is azt mutatod nekik, lehet téged szivatni.

jún. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!