Hogyan kell leszerelni az idősebb nőrokonok cukkolását és rivalizálásàt?
Mit kell ezen leszerelni?
Elmondod nekik egyszer, kétszer, aztán minimalizálod a kontaktot.
Ennyi a nagy helyzet.
Ha nem találkozol velük, nem lesz alkalmuk cs.szegetni - mert fognak, mindig, tök mindegy, hányszor csinálsz sgget a száadból.
Én tízéve nem járok "haza", semmilyen családi eseményre, pont ezek miatt, és sokkal nyugodtabb az életem, mintha azon kattognék, jaj megint ki mit mond.
"Én tízéve nem járok "haza", semmilyen családi eseményre, pont ezek miatt, és sokkal nyugodtabb az életem, mintha azon kattognék, jaj megint ki mit mond."
Nem csak ez a két szélsőség létezik, ami közül választani lehet.
"Szeretnék visszavágni."
Itt rontod el.
"De ha nincs rajtam, akkor kitalálnak." Na erről van szó. Sokáig tartott, mire leesett!
Te ne legyőzni akard őket (ha olyan erős lennél, már képes lettél volna leszedni a fejüket úgy, hogy érzékeljék, hogy veled nem lehet kötözködni), hanem a saját jó közérzetedet megóvni úgy, hogy nem mész aljas emberek társaságába. Amilyen tulajdonság nincs benned (önbizalom, karizma, higgadtság), azt nem fogod a gyakoriról távoktatással megtanulni. Nincs varázsmondat, erős személyiség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!