Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan kell leszerelni az...

Hogyan kell leszerelni az idősebb nőrokonok cukkolását és rivalizálásàt?

Figyelt kérdés
jún. 16. 15:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Mit kell ezen leszerelni?

Elmondod nekik egyszer, kétszer, aztán minimalizálod a kontaktot.

Ennyi a nagy helyzet.

Ha nem találkozol velük, nem lesz alkalmuk cs.szegetni - mert fognak, mindig, tök mindegy, hányszor csinálsz sgget a száadból.

Én tízéve nem járok "haza", semmilyen családi eseményre, pont ezek miatt, és sokkal nyugodtabb az életem, mintha azon kattognék, jaj megint ki mit mond.

jún. 17. 09:05
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Házhoz minek mész pofonért?
jún. 18. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

"Én tízéve nem járok "haza", semmilyen családi eseményre, pont ezek miatt, és sokkal nyugodtabb az életem, mintha azon kattognék, jaj megint ki mit mond."

Nem csak ez a két szélsőség létezik, ami közül választani lehet.

jún. 18. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, válaszoljál már arra, hogy mért mész házhoz a pofonért? Ez a lényeg!
jún. 18. 21:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Szeretnék visszavágni. Azt hittem ha úgy megyek oda, hogy nincs rajtam fogàs, akkor győzök. De ha nincs rajtam, akkor kitalàlnak.
jún. 19. 07:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnék visszavágni."

Itt rontod el.

jún. 19. 09:15
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

"De ha nincs rajtam, akkor kitalálnak." Na erről van szó. Sokáig tartott, mire leesett!

Te ne legyőzni akard őket (ha olyan erős lennél, már képes lettél volna leszedni a fejüket úgy, hogy érzékeljék, hogy veled nem lehet kötözködni), hanem a saját jó közérzetedet megóvni úgy, hogy nem mész aljas emberek társaságába. Amilyen tulajdonság nincs benned (önbizalom, karizma, higgadtság), azt nem fogod a gyakoriról távoktatással megtanulni. Nincs varázsmondat, erős személyiség van.

jún. 19. 09:23
 18/18 anonim ***** válasza:
22%
Kamu
jún. 20. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!