Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A Család elítél ha idősebb...

A Család elítél ha idősebb lányt viszek haza? 19 vagyok és mondjuk 30-35 éves a lány. Van egy aki nagyon szimpatikus,de aggódom a korkülönbség miatt.

Figyelt kérdés
2024. jan. 31. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/112 anonim ***** válasza:
91%

A legtöbb szülő totál kiakadna. Hogy a tieid hogy reagálnak, azt értelemszerűen te tudhatod, de mi nem.

Sokatmondó, hogy egy 30-35 éves nőnemű személyt lánynak említesz. Kora szerint régen nem az. Ha viselkedése alapján ez a megnevezés illik rá, akkor nagyon infantilis lehet.

2024. jan. 31. 13:25
 2/112 anonim ***** válasza:
96%
Hát ne vidd haza és kész. Majd talán később.
2024. jan. 31. 13:27
 3/112 A kérdező kommentje:

Olyan jól el tudtunk beszélgetni, szerintem egymas lelki társai vagyunk!

Meg talan nem kell ilyen korba mar feszengeni a szexi temak miatt sem. Arrol is lehet nyiltan beszelni,nem csak halkan,sugdolozva.

2024. jan. 31. 13:29
 4/112 Grizesteszta ***** válasza:
85%
#Hol tartasz azzal a 'lánnyal' Te? Mert ez a mondat(Olyan jól el tudtunk beszélgetni, szerintem egymas lelki társai vagyunk!) arra utal, hogy még igen csak az elején... Egyáltalán , ő is szeretne találkozni a szüleiddel vagy csak Te akarod ezt egyelőre? Mondjuk, én veled is, de a nővel is közölném, hogy nem tartom egészségesnek a kapcsolatot, egy 19 éves fiú és egy min. 30 éves nő nem lehetnek teljes jogú partnerei egymásnak. De egyébként nem szólnék bele, hagynám, hogy a fiam észhez térjen. :)
2024. jan. 31. 13:32
 5/112 A kérdező kommentje:
AAAaaaaaaa...hát még csak egyszer találkoztunk. Telefonszáma is megvan,meg bejelölt facebook-on. Azóta ott beszéltünk csak. Nagyon szeretnék többet találkozni vele. Annyira okos és szép és inteligens és....aaawwhh..! Kész vagyok! :-)
2024. jan. 31. 13:39
 6/112 anonim ***** válasza:
95%

De azért essen le már a tantusz, hogy még nagyon korai lenne bemutatni a szüleidnek!

Az egy másik kérdés, hogy nyilván együtt laksz a szüleiddel, tehát ha egyszer is elhívod magadhoz a nőt, akkor (ha csak pont nincsen mindkét szülőd házon kívül) szükségszerűen össze kell ismertetned őket.

2024. jan. 31. 13:42
 7/112 Grizesteszta ***** válasza:
85%

#5: Pont úgy, ahogyan gondoltam:) Ne foglalkozz azzal, hogy mit szólna a család, ugyan is nem lesz mihez hozzászólniuk, és ez így is van jól.:)

Ha nem csak fantáziálsz, hanem tényleg ez a vágyad, akkor ismerkedj fele, hívd randira, stb... Simán lehet, hogy lesz belőle egy rövid viszony( bizonyos nőknek vonzó lehet egy 10-15 évvel fiatalabb fiú) de semmi komoly. Csináld, amit szeretnél, nem lesz gond a szüleiddel, hidd el!

De- ami fontos- tartsd nyitva a szemed, figyeld, melyik az a 17-18 éves lány, aki érdeklődik irántad!

2024. jan. 31. 13:44
 8/112 anonim ***** válasza:
72%

Nem a korkülönbséggel van baj, hanem azzal, hogy egy ilyen korú nő hol tart, hogy egy ilyen fiatal fiúval egyáltalán mint férfit engedi az életébe?! A nők hamarabb érnek, mint a férfiak, ezért is idősebb általában a férfi egy kapcsolatban. Ott akkor baj van a toronyban.

Ha még nincs gyereke, akkor majd akar..

Lelkitárs, az azt jelenti, hogy hasonló tapasztalatokkal,

hasonló gondolatokkal egymásra

találtok. Mit tud egy 19 éves,

amit egy felnőtt nő nem?

2024. jan. 31. 13:45
 9/112 anonim ***** válasza:
86%
Majd ha egyutt leszet 6 honapja. Akkor mutasd be amigy csak facebookon beszelgetek nem erdemes
2024. jan. 31. 13:51
 10/112 A kérdező kommentje:

"Ott akkor baj van a toronyban." :-)

Értem,persze,hogy nem akarom egyből hazacibálni. Csak szeretek jó előre tervezni. Igen még otthon vagyok a szülőkkel. Értem a logikát. Hát az fura volna megkérdezni,nem? Hogy miért ismerkedik fiatalabbakkal.

2024. jan. 31. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!