A Család elítél ha idősebb lányt viszek haza? 19 vagyok és mondjuk 30-35 éves a lány. Van egy aki nagyon szimpatikus,de aggódom a korkülönbség miatt.
A legtöbb szülő totál kiakadna. Hogy a tieid hogy reagálnak, azt értelemszerűen te tudhatod, de mi nem.
Sokatmondó, hogy egy 30-35 éves nőnemű személyt lánynak említesz. Kora szerint régen nem az. Ha viselkedése alapján ez a megnevezés illik rá, akkor nagyon infantilis lehet.
Olyan jól el tudtunk beszélgetni, szerintem egymas lelki társai vagyunk!
Meg talan nem kell ilyen korba mar feszengeni a szexi temak miatt sem. Arrol is lehet nyiltan beszelni,nem csak halkan,sugdolozva.
De azért essen le már a tantusz, hogy még nagyon korai lenne bemutatni a szüleidnek!
Az egy másik kérdés, hogy nyilván együtt laksz a szüleiddel, tehát ha egyszer is elhívod magadhoz a nőt, akkor (ha csak pont nincsen mindkét szülőd házon kívül) szükségszerűen össze kell ismertetned őket.
#5: Pont úgy, ahogyan gondoltam:) Ne foglalkozz azzal, hogy mit szólna a család, ugyan is nem lesz mihez hozzászólniuk, és ez így is van jól.:)
Ha nem csak fantáziálsz, hanem tényleg ez a vágyad, akkor ismerkedj fele, hívd randira, stb... Simán lehet, hogy lesz belőle egy rövid viszony( bizonyos nőknek vonzó lehet egy 10-15 évvel fiatalabb fiú) de semmi komoly. Csináld, amit szeretnél, nem lesz gond a szüleiddel, hidd el!
De- ami fontos- tartsd nyitva a szemed, figyeld, melyik az a 17-18 éves lány, aki érdeklődik irántad!
Nem a korkülönbséggel van baj, hanem azzal, hogy egy ilyen korú nő hol tart, hogy egy ilyen fiatal fiúval egyáltalán mint férfit engedi az életébe?! A nők hamarabb érnek, mint a férfiak, ezért is idősebb általában a férfi egy kapcsolatban. Ott akkor baj van a toronyban.
Ha még nincs gyereke, akkor majd akar..
Lelkitárs, az azt jelenti, hogy hasonló tapasztalatokkal,
hasonló gondolatokkal egymásra
találtok. Mit tud egy 19 éves,
amit egy felnőtt nő nem?
"Ott akkor baj van a toronyban." :-)
Értem,persze,hogy nem akarom egyből hazacibálni. Csak szeretek jó előre tervezni. Igen még otthon vagyok a szülőkkel. Értem a logikát. Hát az fura volna megkérdezni,nem? Hogy miért ismerkedik fiatalabbakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!