A nővérem a saját neméhez vonzódik, ezzel már rég megbarátkozott a család,elfogadtuk őt stb. Viszont az új kapcsolatában extrém korkülönbség van, 25 év! Ezt, hogy kellene fogadnunk, mit kezdjünk vele?
Ebben a felállásban tök mindegy, gyerekük úgysem lesz.
Miért akadtatok ezen ennyire ki?Bár szerintem azt veszitek be nehezen, hogy egy anyátok korú nő is leszbikus.Illetve szerintem a szüleidben legbelül(tudat alatt) benne volt,hogy ez tini hóbort,el fog múlni.Most meg itt egy anyád korú nő, aki leszbikus,szóval ez nem fog elmúlni a tesódnál sem.
Ez az ő élete, ő döntése. Az a gond, hogy előbb ítélkeztek, mint hogy megismernétek.
Igen, léteznek nagy korkülönbségek és vannak úgy is boldog párok. A kor sosem akadály a szerelemben. Beleszólásotok nincs. Szóval igazából nem is értem a bajotokat.
Kicsit a leszbikusságról való írásodról is az jön le, hogy túllihegitek (mint Magyarországon sokan). Simán kiírhattad volna csak a 25 évet.
nem kell stresszelni...mosolyogjatok, szeretgessétek..ez egy életforma. A "más" kapcsolatok közt a legkedvesebb a leszbikusság.
Amúgy valamit tud a barátnő...ezt ne feledjétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!