Hány év korkülönbség van közted és az unokatestvéreid között? Tartjátok a kapcsolatot?
+14,+20. Az idősebb gyerekei pont velem egykorúak.
Mindenkivel tartom a kapcsolatot, havi rendszerességgel találkozunk.
1) 18 nem
2) 13 nem
3) 13 igen
4) 12 nem
5) 12 nem
6) 12 nem
7) 10 igen
8) 1 nem
9) 6 nem
10) - 4 nem
11) - 7 nem
12) - 15 nem
13) -18 nem
14) - 28 nem
Mind kulon orszagban elunk. Eletunkben ha ketszer talalkoztunk, de amugy sem vagyunk egy osszetarto rokonsag. Sajnos..
+12. Gyerekkorunkban a szüleink miatt összejártunk, de a nagy korkülönbség miatt nem igazán volt közünk egymáshoz. Viszont úgy alakult, hogy a kislányaink pár hónap különbséggel születtek, legjobb barátnők, úgyhogy most felnőttként mi is jóban lettünk, szoros a kapcsolat.
-7. Gyerekkorunkban összejártunk, szerettem vele babázni (mármint ő volt a baba), de már vagy 15-20 éve nem láttam. Ja de, egyszer, nagyapánk temetésén.
Egyik nagyanyámnak 11, másiknak 6 testvére volt. És mindegyik minimum 2 gyereket szűlt és még azok is. Tehát túl sok unokatestvérem van ahhoz, hogy számon tudjam tartani és még nem is beszéltem a nagyapáimról.
Kapcsolatot egyikkel sem tartok, pedig szerintem csak a mai állapotra nézve unokatestvérem van 2-től 35 éves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!