Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hány év korkülönbség van...

Hány év korkülönbség van közted és az unokatestvéreid között? Tartjátok a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 09:16
1 2 3
 21/26 Metionin ***** válasza:
Minimum 25, apám volt a legkisebb a testvérei között és életkorban is neki lett legkésőbb gyereke, szóval már az unokatesóim gyerekei is idősebbek, mint én. Gyerekkoromban még tartottam velük a kapcsolatot, mert apám tartotta de már nagyon régóta eltávolodtak.
2022. febr. 26. 20:17
 22/26 anonim ***** válasza:

Egyik oldalról 18-20 évvel idősebb, 1 évvel idősebb, kb 4 évvel fiatalabb. Egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, még a korukban sem vagyok teljesen biztos. Az utóbbi tizenpár évben kétszer találkoztunk, a közös nagyszüleink temetésein, több rokonunk nem nagyon van úgyhogy kb arra számítok hogy még az én apám és az ő apjuk temetésén találkozunk, aztán soha többet.

Másik oldalról velem egykorú, 4 évvel fiatalabb és 15 évvel fiatalabb. Velük évente párszor találkozom családon keresztül, a nagyszüleimnél szokott családi ebéd lenni. A két idősebbikkel úgy-ahogy beszélgetünk, de csak felszínesen és csak ilyenkor, magunktól nem találkoznánk. A legkisebbel nem igazán lehet “tartani a kapcsolatot”, általános iskolában alsós. Őt is látom amikor összejön a család, de tekintve hogy ez évente maximum kétszer van, szinte idegen vagyok neki.

2022. febr. 27. 00:04
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Apai ágon 8-an vagyunk unokatestvérek, kb. egy generáció mindenki, pár évek vannak köztünk. Apai nagyszüleim nagyon összefogták a családot, ezért rendszeresen találkoztunk, így legalább annyi megmaradt, hogy követjük a többiek életét, és érdeklődünk egymás felől. Manapság főleg Facebukkon.

Anyai oldalon nincs unokatestvérem.

2022. febr. 27. 08:45
 24/26 anonim ***** válasza:
Három van csak, kettő 5 és 3 évvel idősebb,az egyik 1 évvel fiatalabb. Nem tartjuk a kapcsolatot, pár évente találkozunk valami családi rendezvényen(esküvő, temetés, stb)
2022. febr. 27. 09:06
 25/26 anonim ***** válasza:

Anyai ágról 2 lány unokatesóm van, 4 és 5 évvel fiatalabbak tőlem. Mivel itt laktak a szomszéd városban, szinte velük együtt nőttem fel, kb minden hétvégén együtt voltunk mamáéknál és kb a fele nyarat is ott töltöttük. Már 20+ vagyunk, én rég óta Pesten élek és dolgozok, ők is Pestre járnak egyetemre, de ott sosem találkozunk, csak kb 2 havonta egyszer amikor hazalátogatok. A fiatalabbikkal nem nagyon szoktam beszélgetni, de a nagyobikkal heti szinten irogatunk messengeren.

Apai ágról 5 lány és 1 fiú van. Mind idősebbek tőlem 1-8 évvel (ők testvérek egymásnak). A fiúval nem tartom a kapcsolatot, tavaly mama temetésén találkoztunk, de elötte kb 7 éve nem. A legnagyobb lánnyal nagy ritkán kb évente egyszer találkozunk. A 2 középső lány tavaly költözött haza külföldről, velük havonta 1-szer talalkozunk. A 2 fiatalabbal tavalyi mama temetését leszamítva kb 5 éve nem találkoztam. Szóval ezzel az ággal nem nagyon tartom a kapcsolatot.

2022. febr. 27. 09:10
 26/26 anonim ***** válasza:

-3

-9

-12

-15

-18

a ket legfiatalabbal egyaltalan nem tartom, a masik harommal se napi szinten, de azert tudjuk mi van a masikkal, neha beszelunk. a legidosebbel van a legszorosabb kapcsolatom

2022. márc. 2. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!