A Család elítél ha idősebb lányt viszek haza? 19 vagyok és mondjuk 30-35 éves a lány. Van egy aki nagyon szimpatikus,de aggódom a korkülönbség miatt.
"Pontosan nem tudom hány éves,nincs fent neki a fb adatlapon. Megkérdezni meg olyan....fura lenne. "Te figyeljé mar, hany éves vagy?" -érted."
Nem csak ebben a stílusban lehet megkérdezni. Létezik ennél elegánsabb megfogalmazás is. Ha te csak így tudod, az azért van, mert még a kommunikáció terén is tapasztalatlan vagy. Nem szeretnélek bántani, de vigyázz magadra, nehogy kihasználjon/átverjen, mert ez is benne lehet a pakliban. Nem biztos, hogy flúgos a nő, ahogy fentebb írták. Nem csak férfiba, de nőben is van olyan aki fiatal szeretőt akar. Tudok olyan 65 éves nőről, akinek nagy híre van, és a mai napig vannak alkalmi, plusz állandó szexpartnerei. Nála jóval fiatalabbak. Nem pénzért csinálja...
Ha valaki téged emiatt elítél,
Mondd neki, hogy az élet nem egy fairy tale. 🤷🏻
Hogyan alakult kérdező? Írhatsz privátban is, szívesen olvasnám a soraid!
N
94:
“Soraid”😁
Milyen kis archaikus valaki
95: Akkor fogalmazz te "jobban"! 😉
94 voltam.
#99: OK, de az 'engem nem zavar' és a 'kis csaj' azért ellentmondásban van egymással, nem?
Vagyis jogos lehet a fenntartásod, hogy mit szólnak a szülő, ha eljut az ügy a megismerkedésig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!