Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A Család elítél ha idősebb...

A Család elítél ha idősebb lányt viszek haza? 19 vagyok és mondjuk 30-35 éves a lány. Van egy aki nagyon szimpatikus,de aggódom a korkülönbség miatt.

Figyelt kérdés
jan. 31. 13:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
100%

"Pontosan nem tudom hány éves,nincs fent neki a fb adatlapon. Megkérdezni meg olyan....fura lenne. "Te figyeljé mar, hany éves vagy?" -érted."

Nem csak ebben a stílusban lehet megkérdezni. Létezik ennél elegánsabb megfogalmazás is. Ha te csak így tudod, az azért van, mert még a kommunikáció terén is tapasztalatlan vagy. Nem szeretnélek bántani, de vigyázz magadra, nehogy kihasználjon/átverjen, mert ez is benne lehet a pakliban. Nem biztos, hogy flúgos a nő, ahogy fentebb írták. Nem csak férfiba, de nőben is van olyan aki fiatal szeretőt akar. Tudok olyan 65 éves nőről, akinek nagy híre van, és a mai napig vannak alkalmi, plusz állandó szexpartnerei. Nála jóval fiatalabbak. Nem pénzért csinálja...

febr. 1. 17:14
 92/112 anonim ***** válasza:
63%
Sokan később még bánják ha ilyen fiatalon ennyivel idősebb emberrel kezdenek komoly kapcsolatot.. Gondolj csak bele hisz ő már túl van azon amin te měg csak most kezdesz! Te még csak most kezdesz élni ő már több mindenen túl ment. Tételezzük fel hogy nem olyan mint amit itt ír mindenki lehet normális de ő már mondjuk gyereket akar pl akkor mit csinálsz? Nem hiszem h ezekre fel lennél készülve. De igazából ahogy már mondtam először azt kéne ki deríteni hogy egyáltalán tényleg akár e tőled bármi komolyat vagy csak te szeretnéd?!
febr. 1. 17:36
 93/112 anonim ***** válasza:
67%

Ha valaki téged emiatt elítél,

Mondd neki, hogy az élet nem egy fairy tale. 🤷🏻

febr. 1. 19:31
 94/112 anonim ***** válasza:
77%

Hogyan alakult kérdező? Írhatsz privátban is, szívesen olvasnám a soraid!

N

febr. 10. 00:58
 95/112 anonim ***** válasza:
78%

94:

“Soraid”😁

Milyen kis archaikus valaki

febr. 11. 15:35
 96/112 anonim ***** válasza:
0%

95: Akkor fogalmazz te "jobban"! 😉

94 voltam.

febr. 11. 17:21
 97/112 A kérdező kommentje:
Jo reggelt, minden jol halad. Azota mar tobbszor is talalkoztunk. Nagyon klassz kis csaj :) (L)
febr. 12. 08:30
 98/112 Grizesteszta ***** válasza:
100%
#97: Szuper, gratulálok. És kiderült már, hogy hány éves?
febr. 12. 09:49
 99/112 A kérdező kommentje:
Igen. Es engem nem zavar.
febr. 12. 10:02
 100/112 Grizesteszta ***** válasza:
100%

#99: OK, de az 'engem nem zavar' és a 'kis csaj' azért ellentmondásban van egymással, nem?

Vagyis jogos lehet a fenntartásod, hogy mit szólnak a szülő, ha eljut az ügy a megismerkedésig?

febr. 12. 10:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!