A Család elítél ha idősebb lányt viszek haza? 19 vagyok és mondjuk 30-35 éves a lány. Van egy aki nagyon szimpatikus,de aggódom a korkülönbség miatt.
Figyelt kérdés
jan. 31. 13:20
81/112 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom hány éves,nincs fent neki a fb adatlapon. Megkérdezni meg olyan....fura lenne. "Te figyeljé mar, hany éves vagy?" -érted.
febr. 1. 16:25
82/112 anonim válasza:
Husi :DDD Miért szólít így na jó szerintem offold. Amúgy lehet hogy csak 22 éves de besminkelte magát 30-3a, vagy rosszak a képei. Ő meg azt hiszi te is annyi vagy. Legalább azt megmondtad neki hogy 19 vagy?
83/112 A kérdező kommentje:
Nem volt szó arról,hogy ki hány éves.
febr. 1. 16:34
84/112 anonim válasza:
Zsák a foltját🤣🤣🤣 te is sérült vagy fejben az biztos 🤣🤣
85/112 anonim válasza:
Miért lenne fura meg kérdezni hogy hány éves? Rólad tudja? Igazából mikor el. Kezdesz ismerkedni majd randizni alap dolgok ezek h hány éves vagy hogy hívnak valójában hova jársz suli meló stb alap dolgokat mind megkerdezunk a másiktól különben hogy ismered meg?
86/112 A kérdező kommentje:
Figyelj! Senki se megy oda úgy ismerkedni,hogy az első kérdés,hogy "hány éves vagy?"
febr. 1. 16:38
87/112 anonim válasza:
Én drukkolok nektek, hogy kiderüljön hogy a csajszi csak 22.
88/112 anonim válasza:
#87Jaja utána meg mondhatná hogy 30-nak nézlek cula🤣
89/112 anonim válasza:
Ismerkedéskor már egészen nyugodtan meg lehet kérdezni a másik életkorát. Ez csak amolyan költői kérdés, valószínű megmondaná neked: Ki jönne össze egy olyan emberrel, aki nem árulja el a korát?
90/112 anonim válasza:
Hát nem tudom... Mindneki vagy netes ismerkedés vagy elő pár mondat után még kérdezte... Ti találkoztatok is tehát akkor nem. Első kérdés lenne. Sztem alap dolog és ebben semmi ciki nincs hív ki hány éves.
De ha ezt se mered...?
Önts először tiszta vizet a pohárba és kérdezd meg tőle van e esélyed? Tőlem is meg kérdik akik. Ismerkedni akarnak.
(Ella)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!