A Család elítél ha idősebb lányt viszek haza? 19 vagyok és mondjuk 30-35 éves a lány. Van egy aki nagyon szimpatikus,de aggódom a korkülönbség miatt.
Figyelt kérdés
2024. jan. 31. 13:20
41/112 A kérdező kommentje:
Na persze...
2024. jan. 31. 16:18
42/112 anonim válasza:
Ja, elég suli utáni baromkodás szaga van a kérdésnek.
43/112 A kérdező kommentje:
Megjöttek a delutáni trollok, köszönjük erre nincs szükség.Eddig tök normális, elgondolkodtató válaszok születtek.
2024. jan. 31. 16:21
44/112 anonim válasza:
Szerintem próbálgasd, de nem otthon. Ha komolyra fordul, ráérsz akkor felkonferálni a szüleidnél. És csak utána bemutatni.
45/112 anonim válasza:
Miért lenne kamu?
Én ismertem olyat akiknél szintén ekkora volt a korkülönbség ugyanilyen felállásban
46/112 A kérdező kommentje:
És happy end volt a vége?
2024. jan. 31. 16:30
47/112 anonim válasza:
Hívd fel, és hívd el randira.
48/112 Grizesteszta válasza:
#46: Kérdező, minden ilyennek happy end a vége: a nő élvezi a szexet a fiatal sráccal, a srác sokat tanul, a szülők nyugton vannak otthon (ugyanis a szexpartnert nem kell bemutatni, de még csak mesélni se róla) és a srác környezetében lévő korabeli lánykák is jól járnak, mert van esélyük komoly kapcsolatra. Élvezd ki a szexet (ha összejön egyáltalán), ne beszélj róla senkinek, tanulj sokat, ismerkedj a korodbeliekkel is!
49/112 anonim válasza:
Grizsteszta ez olyan mint a kotongumi jobb esetben csak egy kiút van belőle az is csak a végén!
50/112 anonim válasza:
azért érdekes 30-35 éves nőt lánynak nevezni, de oké :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!