A Család elítél ha idősebb lányt viszek haza? 19 vagyok és mondjuk 30-35 éves a lány. Van egy aki nagyon szimpatikus,de aggódom a korkülönbség miatt.
Szóval ha jól értem találkoztatok egyszer,bejelölt facen és meg van a telszáma hűű
Értem hogy előre tervezel, de egy olyan Nővel akivel nem is vagy még kapcsolatban?Lelkitárs meg ilyenek jól hangzik de egyáltalán ő akar tőled valamit? tudja hogy te mit érzel?
Megértem h aggodsz.
Engem sem visz haza a barátnőm, mert idősebb vagyok az apjánál. 🤷🏻
Amúgy mikor szexeltél utoljára nővel kérdező?
vagy egyáltalán tudod hogyan működnek a nők?
Nem a fejben 16 éves kislányokra gondolok!
Azt vágod hogy ha igényük van valamire azt kevesebb áldozattal szerzik meg mint a pasik?
Egy pasi mindíg többet veszít...
A nők többnyire győzni szoktak!
#27: És most már szexeltél? Úgy értem, hogy az első találkozáskor szex volt? mert ha nem, akkor így helyes a mondatod: én még nem szexeltem Ezelőtt.
Ebben az esetben nézegess egy nyelvtankönyvet és a korosztályod lányait! Hidd el, így hamarabb eljön majd az az első szex.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!