Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez alapján zavarja őket hogy...

Ez alapján zavarja őket hogy nem dolgozom?

Figyelt kérdés

Sosem kérdezték meg mik a terveink férjemmel csak hétvégén közölte férjem anyukája, hogy jövőre most már muszáj lesz visszamennem dolgozni...szerintem nem túl szép tőle, főleg hogy még tervezünk egy babát...

Szebb lett volna ha megkérdezi hogyan tervezzük, beszélgettünk e már a jövőről. Ti mit gondoltok?

Semmit nem reagáltam rá. Ti mit mondtatok ilyen helyzetben?

nov. 25. 22:14
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem mit utasítgat téged, hogy mit kellene tenned? Felnőtt ember vagy. Én biztos visszaszóltam volna neki, sőt, a férjednek kellett volna. Nem releváns, hogy őket zavarja e.
nov. 25. 22:15
 2/41 anonim ***** válasza:
83%

Elsőre bunkóságnak tűnik, viszont egy csomó mindent nem tudunk.

Pl.: ha mondjuk ők tartanak el és anyagilag nem bírják már akkor tök érthető

nov. 25. 22:17
 3/41 A kérdező kommentje:
Jajj nem. Nagyon jol keres a férjem. Most vettünk házat. Gyesek alatt en is a maxot kapom jo fizuval szültem. Inkább őket a 3 gyerkőc zavarhatja max szerintem. 4-ket tervezzük. Igazábol ők nem segitenek semmilyen szinten. Csaladi összejövetelen mondta. Amikor terhes lettem a 3kal, elkezdett magyarázkodni h ők miert csak 2 vállaltak pedig bekem aztán tényleg mindegy lett volna hányszor szül.
nov. 25. 22:28
 4/41 A kérdező kommentje:
Férjem családfáján több családban van 4 gyermek egyébként. Tehát ezért sem értettem.
nov. 25. 22:30
 5/41 anonim ***** válasza:
66%

Mert a menkű bármikor beuthet, és 2 gyerekkel is szívás egyedül maradni, nemhogy néggyel, plusz majd négyet útnak indítani 20-on x év múlva...

De a kérdés amúgy bunkó volt, de valahol van benne igazság is.

nov. 25. 22:34
 6/41 A kérdező kommentje:
Nem könnyű tudom. Vki 1-el is szenvedésnek éli meg. Mi 3-mal sem. Es mint mondtam nem segítenek semmit. De ha neha segitenének sem értem egyébként. Mi el tudjuk dönteni ezt férjemmel.
nov. 25. 22:38
 7/41 anonim ***** válasza:
90%

Ez a ti életetek, felnőttek vagytok, kirepültetek. Eltudjátok dönteni mekkora felelősséget vállaltok és mitől vagytok boldogok. Nem támaszkodtok rájuk sem, egyszerűen addig nyújtózkodtok, ameddig nektek van lehetőségetek. Szóval semmi köze hozzá, ha 8 gyereket vállaltok, akkor annyit.

Valakinek tényleg luxus 1 gyerek is, vagy olyan a parkapcsolata, stb., hogy nem vállal többet, de attól még ne mondja meg másnak, hogy ő mennyit vállaljon.

A karrier is magánügy, ha úgy döntöttök, hogy többet nem mész vissza, maradsz otthon a gyerekekkel ahhoz sincs semmi köze.

nov. 25. 23:55
 8/41 anonim ***** válasza:
79%
Sose járnék olyan helyre, ahol ilyen felvetések vannak.
nov. 26. 06:51
 9/41 anonim ***** válasza:
26%

Ez alapján borzasztó nehéz életed lesz. Ne vállalj gyereket többet még, és előtte mindenféleképpen kommunikációs tréning, határmeghúzás keményen és asszertíven. Vannak erre csoportok, segítők. Mert a "nem reagáltam semmit" nem fog működni, amikor a gyerek óvodás, iskolás lesz, jönnek az izzasztó, stresszes helyzetek, muszáj kiállni magadért.

Azért kell ez, mert most magadban, illetve nekünk őrlődsz. Én ha valamire nem reagálok, leszarom, akkor utána nem írok ki kérdést róla, mást sem fárasztok vele, mert nem érdekel. Nálad nem így van. És ez a probléma gyökere. Te.

nov. 26. 07:09
 10/41 anonim ***** válasza:
90%

Gyesek alatt en is a maxot kapom

Mondjuk a gyes fix, és nincs 30 ezer, aki kapja, annak azért illene tudni, mit kap.

nov. 26. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!