Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez alapján zavarja őket hogy...

Ez alapján zavarja őket hogy nem dolgozom?

Figyelt kérdés

Sosem kérdezték meg mik a terveink férjemmel csak hétvégén közölte férjem anyukája, hogy jövőre most már muszáj lesz visszamennem dolgozni...szerintem nem túl szép tőle, főleg hogy még tervezünk egy babát...

Szebb lett volna ha megkérdezi hogyan tervezzük, beszélgettünk e már a jövőről. Ti mit gondoltok?

Semmit nem reagáltam rá. Ti mit mondtatok ilyen helyzetben?

nov. 25. 22:14
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:

Az én apósom azt akarta, hogy háztartásbeli legyek, maradjak otthon, mint ahogy anyósom tette világéletében.

Viszont én a férjemmel való megismerkedésem előtt 24 évig önálló, stabil munkahellyel rendelkező nő voltam. Férjhez menetelem után a férjem cégében dolgoztam.

A lényeg: szerintem anyósodnak a ti magánéletetekhez semmi köze nincsen és senkinek.

Én anno apósomnak azt mondtam, hogy dolgozni szeretnék, nem otthon örökké és néha a rokonság néhány tagjával itt-ott lenni, főleg háztartásbelinek lenni nem akartam.

A férjem rám bízta, mit szeretnék.

Egyébként azt is mondtam apósomnak, a férjemmel kettőnk ügye, hogy én dolgozom-e vagy sem, otthon maradok-e vagy nem.

Múlt idő azért, mert a férjem sajnos hirtelen meghalt.

tegnap 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!