Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez alapján zavarja őket hogy...

Ez alapján zavarja őket hogy nem dolgozom?

Figyelt kérdés

Sosem kérdezték meg mik a terveink férjemmel csak hétvégén közölte férjem anyukája, hogy jövőre most már muszáj lesz visszamennem dolgozni...szerintem nem túl szép tőle, főleg hogy még tervezünk egy babát...

Szebb lett volna ha megkérdezi hogyan tervezzük, beszélgettünk e már a jövőről. Ti mit gondoltok?

Semmit nem reagáltam rá. Ti mit mondtatok ilyen helyzetben?

nov. 25. 22:14
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
70%

Az én apósom azt akarta, hogy háztartásbeli legyek, maradjak otthon, mint ahogy anyósom tette világéletében.

Viszont én a férjemmel való megismerkedésem előtt 24 évig önálló, stabil munkahellyel rendelkező nő voltam. Férjhez menetelem után a férjem cégében dolgoztam.

A lényeg: szerintem anyósodnak a ti magánéletetekhez semmi köze nincsen és senkinek.

Én anno apósomnak azt mondtam, hogy dolgozni szeretnék, nem otthon örökké és néha a rokonság néhány tagjával itt-ott lenni, főleg háztartásbelinek lenni nem akartam.

A férjem rám bízta, mit szeretnék.

Egyébként azt is mondtam apósomnak, a férjemmel kettőnk ügye, hogy én dolgozom-e vagy sem, otthon maradok-e vagy nem.

Múlt idő azért, mert a férjem sajnos hirtelen meghalt.

nov. 28. 15:28
 42/45 Kései Sirató ***** válasza:

Magánügy az, hogy hány gyereket vállaltok, az anyósodnak nincs hozzá köze. Azért annyit mondhattál volna, hogy majd eldöntjük, vagy majd meglátjuk, vagy más terveink vannak.

Ha legközelebb beszól, mondd neki azt nyugodtan, hogy elgondolkodhatna végre azon, hogy elkezdjen dolgozni a nyugdíj mellett, mert a forint egyre gyengébb, a pénz egyre értéktelenebb. Egy ilyen beszólást megérdemelne viszonzásképpen.

dec. 9. 13:43
 43/45 anonim ***** válasza:
49%
Hát, azért az minden jóérzésű embert zavarna
dec. 9. 17:20
 44/45 anonim ***** válasza:

29.

Hát hallod, te valami nagyon különleges személyiség lehetsz, ha csak móka kacagás 3 gyerek.

Bevallom irigyellek is, mert nekem 2 is rengeteg meló.

Mert törődést kívánnak, a kialvatlanság, a dackorszak a tanulás, a kamaszkor, a párkapcsolataik, a felvételi egy jó gimibe, nyelvvizsga, jogsi, stb. stb. és akkor még ott van a hétköznapok mókusereke is.

Amúgy a férjed is ilyen csillámpónis ködben él?

Vagy csak jöttek a gyerekek és beletörődött?

Az anyja meg átlátja ezt?

dec. 11. 12:05
 45/45 anonim ***** válasza:
29%
Komolyan megall az eszem. azert mert a kerdezo megengedheti maganak hogy a ferjevel egyetertesben 4 gyereket vallaljon neki tamad itt egy csomo ember. Mit akartok olyanok szuljenek akik a segelyekre tamaszkodva fialnak mint a nyulak? Na most jol kapaszkodjon meg mindenki. En egy gazdag nyugati orszagban elek ahol alanyi jogon azok is megkapjak az allamtol azt a nyugdijat amit mindenki aki betolti a 65. evet. En pedig az elozo 35 evben amiota itt elunk egy napot se dolgoztam a ferjem tartott el, mert megengedhettuk magunknak es mert nekunk igy volt jo. Ja es gyerekunk sincs. Es nagyon elveztem a "kitartott no" szerepet. Most pedig mind a ketten nyugdijasok vagyunk. Lehet kopkodni pont ugy mint szerencsetlen kerdezore. Kerdezo te vallalj annyi gyereket amennyit TI a ferjeddel jonak lattok, ne foglalkozz ezzel a sok rosszindulatu emberrel. Itt aholelek rengeteg no otthon van nem dolgozik de az orszagnak koszonhetoen amikor eleri a nyugdijkort mindenfele feltetel nelkul megkapja alanyi jogon a neki jaro oregsegi nyugdijat. Sok szerencset es boldogsagot nektek a jovoben!
dec. 20. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!