Ez alapján zavarja őket hogy nem dolgozom?
Sosem kérdezték meg mik a terveink férjemmel csak hétvégén közölte férjem anyukája, hogy jövőre most már muszáj lesz visszamennem dolgozni...szerintem nem túl szép tőle, főleg hogy még tervezünk egy babát...
Szebb lett volna ha megkérdezi hogyan tervezzük, beszélgettünk e már a jövőről. Ti mit gondoltok?
Semmit nem reagáltam rá. Ti mit mondtatok ilyen helyzetben?
Kamu szagú.
"Gyesek alatt maxot kaptam"
A gyes 28 ezer Ft!
Szerintem sajnálják hogy a férjed kidolgozza a belét, te meg csak sorra szülsz. Nem lehetsz valami tanult nő.
"4-ket, 3-kal" Jézus....
Aztán ha ne adj Isten, történik valami a férjeddel, akkor ott maradsz 3-4 gyerekkel jövedelem nélkül és anyósódéknak kell eltartani, mert nyilván nem hagyják az unokákat éhen halni.
Tudom...most jön az, de hát van félretett pénzünk stb...aha,persze 5en egy fizuból éltek és mellette még milliók vannak tarcsiba.🤡
Én azért kíváncsi lennék, mi az a szuper munka, amiből biztosak vagytok benne, hogy az utolsó gyermek 24 éves koráig gondtalanul tudtok élni, úgy, hogy mindenkinek mindene meglegyen, ruha, cipő, utazás, tanfolyam, egyetem, lakhatas, stb.
Mindezt úgy, hogy akkor is menni fog, ha egyikőtök esetleg bármi miatt egyedül marad a 4 gyerekkel.
Mert akkor én is azonnal átkepzem magam.
Ergo, teljesen megertem anyósod aggodalmát.
Csed 100% fizu
Egyebként férjemet senki nem kényszerítette. Ő is ott van amikor készülnek a gyerekek
Nem a szüleim hátán kapaszkodtam fel magam
Ilyen mondatokat leírni egyetemet végzettként nagyon ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!