Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez alapján zavarja őket hogy...

Ez alapján zavarja őket hogy nem dolgozom?

Figyelt kérdés

Sosem kérdezték meg mik a terveink férjemmel csak hétvégén közölte férjem anyukája, hogy jövőre most már muszáj lesz visszamennem dolgozni...szerintem nem túl szép tőle, főleg hogy még tervezünk egy babát...

Szebb lett volna ha megkérdezi hogyan tervezzük, beszélgettünk e már a jövőről. Ti mit gondoltok?

Semmit nem reagáltam rá. Ti mit mondtatok ilyen helyzetben?

nov. 25. 22:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
76%
Nem feltétlen rossz szándékkal jegyezhette meg, de tapintatlan volt, másképp kellett volna ezt felhozni. Nektek pedig közösen kellett volna ott rögtön reagálni rá, nem durván, de határozottan, mivel határozott terveitek vannak a jövőtöket illetően. Nem is értem, itt most megerősítést vársz, hogy bunkó az anyósod? És attól most jobb?
nov. 26. 08:47
 12/41 anonim ***** válasza:
33%

Kamu szagú.

"Gyesek alatt maxot kaptam"

A gyes 28 ezer Ft!

Szerintem sajnálják hogy a férjed kidolgozza a belét, te meg csak sorra szülsz. Nem lehetsz valami tanult nő.

"4-ket, 3-kal" Jézus....

nov. 26. 11:18
 13/41 anonim ***** válasza:
90%
12, nekem van ismerősöm, ahol a nagymama beszólogatott anyukának, hogy ideje lenne abbahagyni a szülést és kicsit dolgozni. Apu kb soha nem volt otthon, betegre melózta magát. A szülei meg gondolták, inkább vállalják a gonosz szerepét, ne a fiúval balhézzon a feleség... Azért kicsit megértem a szülőt, aki ilyenkor aggódik a gyerekéért.
nov. 26. 11:21
 14/41 anonim ***** válasza:
58%

Aztán ha ne adj Isten, történik valami a férjeddel, akkor ott maradsz 3-4 gyerekkel jövedelem nélkül és anyósódéknak kell eltartani, mert nyilván nem hagyják az unokákat éhen halni.

Tudom...most jön az, de hát van félretett pénzünk stb...aha,persze 5en egy fizuból éltek és mellette még milliók vannak tarcsiba.🤡

nov. 26. 11:25
 15/41 anonim ***** válasza:
64%

Én azért kíváncsi lennék, mi az a szuper munka, amiből biztosak vagytok benne, hogy az utolsó gyermek 24 éves koráig gondtalanul tudtok élni, úgy, hogy mindenkinek mindene meglegyen, ruha, cipő, utazás, tanfolyam, egyetem, lakhatas, stb.

Mindezt úgy, hogy akkor is menni fog, ha egyikőtök esetleg bármi miatt egyedül marad a 4 gyerekkel.

Mert akkor én is azonnal átkepzem magam.

Ergo, teljesen megertem anyósod aggodalmát.

nov. 26. 11:51
 16/41 A kérdező kommentje:
12-es a gyes az valóban annyi de gyes mellett táppénzen voltam, kaptam a fizum 60%-át ami fél millió ft. A csed az 100 fizu és a gyed van maximalizálva 300 ezer körül. Szoval többet kaptam elég sok embernél akik dolgoznak jelenleg is....
nov. 26. 13:57
 17/41 A kérdező kommentje:

Csed 100% fizu

Egyebként férjemet senki nem kényszerítette. Ő is ott van amikor készülnek a gyerekek

nov. 26. 13:58
 18/41 A kérdező kommentje:
15-ös nem teljesen értelek. Miért kell mindenkinek egyetemre menni? Habár én egyetemet végeztem de végig hostesskedtem az 5 évet, gyakornoki munkát végeztem diploma alatt, szoc és tanulmányi ösztöndíjat kaptam amiből a kolit fizettem. Gondolhatod mennyit segítettek...de megtanultam élni az tuti! Nem a szüleim hátán kapaszkodtam fel magam. Már rendes munkám volt mire lediplomáztam...
nov. 26. 14:01
 19/41 A kérdező kommentje:
Igen bármikor történhet bármi. Ennyi erővel ne éljünk. Tervezzünk úgy hogy bármikor elpatkolhatunk. Jó kis élet
nov. 26. 14:03
 20/41 anonim ***** válasza:
44%

Nem a szüleim hátán kapaszkodtam fel magam

Ilyen mondatokat leírni egyetemet végzettként nagyon ciki.

nov. 26. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!