Ez alapján zavarja őket hogy nem dolgozom?
Sosem kérdezték meg mik a terveink férjemmel csak hétvégén közölte férjem anyukája, hogy jövőre most már muszáj lesz visszamennem dolgozni...szerintem nem túl szép tőle, főleg hogy még tervezünk egy babát...
Szebb lett volna ha megkérdezi hogyan tervezzük, beszélgettünk e már a jövőről. Ti mit gondoltok?
Semmit nem reagáltam rá. Ti mit mondtatok ilyen helyzetben?
Lehet, hogy a férjed kérte meg az anyját, hogy szóljon neki, ne ő legyen a rossz...
Anyóst is meglehet érteni. Én sem örülnék, ha a fiam folyton azért dolgozna, keresne, hogy az asszony otthon sorra szülje a gyerekeket.
Amúgy mi az a nagyon jó kereset, amit a férjed keres, és milyen munkával? Tuti ő is unja már, hogy erre keressen...
Utolsó,azt ugye tudod,hogy senki nem kényszeríti a férjet,hogy berakja?Kapja ki időben vagy húzzon gumit.
Normális férfi nem unja,ha a családjára keres,és nem mindenki csóró.
Igen, zavarja őket. Az én anyámtól is állandóan azt hallom, hogy mikor mert már el a párom dolgozni
Elengedem a fülem mellett, szerencsére a párom nem zaklatja.
Na, a szapora csalad.
lol
viktor kedvencei vagytok
Normális férfi nem unja,ha a családjára keres,és nem mindenki csóró.
Normális nő meg nem élvezi ha kitartják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!