Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?
Na nekem itt van az amikor nem mindegy hogy valakit azért neveznek szülőnek mert van gyereke, vagy pedig azért mert azzá válik és úgy viselkedik amikor megszületik a gyereke és megváltozik.
Te egy igazi önző pö*s vagy! Akkor legalább annyi lenne benned hogy a nyaralásig összegürized a pénzt repülőre vagy odaadod az autót valakinek aki tud vezetni !
Tényleg ennyit nem bírsz megtenni a gyerekeidért és a nőért aki életet adott nekik? Szerinted neki annyira hiperszuper volt megszülni és kihordani a gyerekeket?? Mondta volna ő is hogy Ja nincs bajom amúgy, csak nincs kedvem hozzá?
Te se nem Vagy férfi, se nem vagy apa ! Ha azt mondaná valaki hogy azzal az emberrel kell egy helyen lennem 1 hétig akit a világon a legjobban utálok, de cserébe a gyerekeimnek örömet okozok akkor kibírom.
Bocsánat ha kicsit indulatos lett a válaszom, de egyszerűen nem tudok azonosulni ezzel a felfogással, mert nekem a gyerekek mosolya es nevetése többet ér bárminél.
Komolyan szégyellem magamat helyetted is….
A férjem szó nélkül vállalta tavaly, anyukám ajánlott fel egy balatoni hétvégét. Nekünk nem volt lehetőségünk utazni, ezért örömmel vette, hogy a gyerekek ennyire is kimozdulhatnak. Nekik egy kis balaton parti séta is hatalmas buli volt, hát még a horvát tengerparton milyen szép lett volna. Idén sem fogunk tudni menni, büszkeségből most sem utasítaná vissza.
Ui. Én is tudok vezetni, de nem hagyna magamra a gyerekekkel, hogy otthon maradjon egyedül. Nem picsog.
Én sem mennék az anyósomékkal nyaralni. Szintúgy hangosak, és káromkodnak is. Plusz lenéznek meg röhögnek mindenkin, magukat meg nem veszik észre.
Egyébként ha úgy van, te maradj otthon, nem kötelező menni. Anyya a gyerekét úgyis elviszi magával. Én itthon maradnék az enyémmel, férjem meg menjen anyósékkal nyaralni.
Ha pedig elmentek mégis mindannyian, nem kötelező ám egesz nap egymás sejhajában lógni! Szervezzetek külön programokat is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!