Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem akarok anyósomékkal...

Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?

Figyelt kérdés
Anyósom elhívott minket engem, feleségem és a két gyerekünket nyaralni Horvátországba, ők fizetnék. De én nem akarok menni. Nem vagyunk rosszban, de nekem ők hangosak, zajosak, egy idő után idegesítenek is. A feleségem teljesen megsértődött, hogy mindenkit megfosztok a nyaralás élményétől mert nem bírom ki velük pár napig.
2023. márc. 15. 18:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/209 anonim ***** válasza:
71%

Na nekem itt van az amikor nem mindegy hogy valakit azért neveznek szülőnek mert van gyereke, vagy pedig azért mert azzá válik és úgy viselkedik amikor megszületik a gyereke és megváltozik.

Te egy igazi önző pö*s vagy! Akkor legalább annyi lenne benned hogy a nyaralásig összegürized a pénzt repülőre vagy odaadod az autót valakinek aki tud vezetni !

Tényleg ennyit nem bírsz megtenni a gyerekeidért és a nőért aki életet adott nekik? Szerinted neki annyira hiperszuper volt megszülni és kihordani a gyerekeket?? Mondta volna ő is hogy Ja nincs bajom amúgy, csak nincs kedvem hozzá?

Te se nem Vagy férfi, se nem vagy apa ! Ha azt mondaná valaki hogy azzal az emberrel kell egy helyen lennem 1 hétig akit a világon a legjobban utálok, de cserébe a gyerekeimnek örömet okozok akkor kibírom.

Bocsánat ha kicsit indulatos lett a válaszom, de egyszerűen nem tudok azonosulni ezzel a felfogással, mert nekem a gyerekek mosolya es nevetése többet ér bárminél.

Komolyan szégyellem magamat helyetted is….

2023. márc. 15. 19:57
 32/209 anonim ***** válasza:
81%

A férjem szó nélkül vállalta tavaly, anyukám ajánlott fel egy balatoni hétvégét. Nekünk nem volt lehetőségünk utazni, ezért örömmel vette, hogy a gyerekek ennyire is kimozdulhatnak. Nekik egy kis balaton parti séta is hatalmas buli volt, hát még a horvát tengerparton milyen szép lett volna. Idén sem fogunk tudni menni, büszkeségből most sem utasítaná vissza.

Ui. Én is tudok vezetni, de nem hagyna magamra a gyerekekkel, hogy otthon maradjon egyedül. Nem picsog.

2023. márc. 15. 19:58
 33/209 anonim ***** válasza:
87%
Szerintrm egyszer adja esélyt a dolognak. A felesé gondolom azért nem akarna egyedül menni, mert az nem nyaralás hogy 2 gyerekkel egyedül bajlódhat( a nagyszülő mégse olyan mint az apjuk). Szóval menjetek el szerintem aztan, ha rossz lesz legfeljebb többször nem mentek.
2023. márc. 15. 20:01
 34/209 anonim ***** válasza:
35%
11. voltam. Hiába pontoztok le, minden embernek van joga eldönteni, hogy kivel akarja tölteni az idejét, és szabad akarata, hogy ne azzal töltse, akivel nem akarja.
2023. márc. 15. 20:01
 35/209 anonim ***** válasza:
82%
34! Ez így van! Mindenkinek van joga, csak szülőnek lenni azt jelenti hogy megtanulsz olyan dolgokat is megtenni, amikhez nincsen kedved vagy amik nem “kényelmesek”, hogy a gyerekeidnek jobb legyen! Illetve ha úgy dont nem akar velük lenni, akkor teremtse meg a nyaralást.
2023. márc. 15. 20:15
 36/209 anonim ***** válasza:
94%
Hát, ha nem tudsz erőt venni magadon (ami nekem is rosszul esne, mondjuk én sokat nyaraltam a gyerekkel a férjem nélkül, mikor meg volt zuhanva, de én tudok vezetni), akkor az jó ötlet, hogy elviszed őket és értük mész. Vagy nincs barátnője a feleségednek, aki szívesen velük tartana?
2023. márc. 15. 20:16
 37/209 anonim ***** válasza:
32%

Én sem mennék az anyósomékkal nyaralni. Szintúgy hangosak, és káromkodnak is. Plusz lenéznek meg röhögnek mindenkin, magukat meg nem veszik észre.

Egyébként ha úgy van, te maradj otthon, nem kötelező menni. Anyya a gyerekét úgyis elviszi magával. Én itthon maradnék az enyémmel, férjem meg menjen anyósékkal nyaralni.

Ha pedig elmentek mégis mindannyian, nem kötelező ám egesz nap egymás sejhajában lógni! Szervezzetek külön programokat is

2023. márc. 15. 20:20
 38/209 anonim ***** válasza:
33%
Miért kéne kibírnia? Gyerekkel nyaralni nem pihentető, pláne ha idegesítőek a rokonok is. Nem kérdező, nem kell menned, köszönd meg, de mondd meg, hogy inkább itthon maradnál, a többiek meg menjenek nélküled.
2023. márc. 15. 20:20
 39/209 A kérdező kommentje:
Pont ezért van a sértődés, mert nélkülem nem tudnak hogy elmenni. Az autóba nem férnek bele, másik autóval nem tudnak menni vezetés hiányában. Vonat nagyon drága lenne.
2023. márc. 15. 20:25
 40/209 anonim ***** válasza:
19%
Szóval tojnak rá h te mit akarsz. Szép..
2023. márc. 15. 20:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!