Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » SoS mit tegyek ha letapizott?

SoS mit tegyek ha letapizott?

Figyelt kérdés
Szóval.. 20. Éves vagyok, gyereknek tartom még magam, és nem tudom ebben az esetben mit tudnék csinálni, átjöttem páromhoz akivel kb 8. Hónapja együtt vagyunk (nem nem vagyunk összeköltözve és még egy ideig én nem is szeretnék, nekem tökéletes ez a hol itt- hol otthon elvagyok létezés még) a lényeg párom anyukája elvált a férjétől (régen) , és olyan éve- másfél éve hogy van partnere, egy 67 éves fószer aki inkább csak nyűg neki, részletezhetném milyen rossz a kapcsolatuk mert se anyagilag, se tettileg nem tud teljesíteni, (nem akar, egy tányért nem rak arrébb, egy zsemlét nem vesz) és nem tudom miért ragaszkodik hozzá. Szerintem testileg se tud mutatni semmit. És én szeretem az anyukáját mert úgy viselkedik velem amióta együtt vagyunk kb mintha a lánya lennék. És nem akarom elrontani ezt az egészet de már félek az élettársától.. ha itt vagyok nem merek egyedül lemenni enni sem, olyan érdekesen nyomulósan viselkedik, el beszélgetek vele, mert magyarázni nagyon tud, de nem tudom a mait hogy hozzám fel, párom aludt, anyukája dolgozott, lementem reggelit készíteni és ahogy beszélgettünk megmarkolta rászorítva a derekam, ott a bordarésznél… mert felajánlotta hogy szed tésztát hogy tudjam csinálni a kávém, kérdezte mennyit, ugye szokásos normál beszélgetés.. és témába került az adag miatt hogy fogyózok, erre visszaemlékezett egy ruhadarabomra hogy xy fekete ruhát ezt eddig viseltem náluk és abba is milyen csinos vagyok stb és utána markolászott meg. Jól sejtem hogy meg kellene említenem igaz? Remélem jó kategóriához írtam..
2022. nov. 4. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
90%

Tippre anyósod jóval fiatalabb lehet a pasinál, mondjuk 45-50 éves lehet, talán viszonylag még jól is néz ki, szóval szerintem a papa szexuális játékszernek használja, mindig kéznél van, illetve ő is a papát. Anyósodnak még lehet, hogy imponál is az erős férfi a balhés, bűnöző múltjával, sőt, biztos vagyok benne.

Az persze már nem tetszik neki, hogy szemet vetett rád, de nyilván a papa elhitette vele, hogy hazudsz, valójában te kacérkodtál vele, szóval anyósod most lehet, hogy riválist lát benned inkább és nem a papa viselkedésében látja a problémát.

"Az még csak ráadás hogy eleve félek ettől az embertől, nem apró dolgok miatt csukták le többszörösen."

Ha az ember fél, tart valakitől, azt a másik észreveszi és élvezi, hogy hatalma van feletted. Nyilván azt gondolta emiatt, hogy gond nélkül bepróbálkozhat nálad. Tesztelt, hogy mi lesz a reakciód. Nyilván azért próbálkozott viszonylag lájtosan csak, mert otthon volt a párod. Ha egyedül lettél volna, sokkal durvábban próbálkozott volna.

Lányismerőseimnek tipikusan ilyen, általad leírt főnöke volt a Balatonnál nyári munka alatt néhány éve és ők 16-17 éves kis fruskaként sírva tűrték a napi többszöri, ennél sokkal durvább szexuális jellegű taperolásokat és szólni nem mertek senkinek, csak utólag mesélték el és ledolgozták az egy hónapot a balatoni kifőzdében.

2022. nov. 13. 10:50
 62/72 anonim ***** válasza:
66%
...nyugi, gondolatban már párszor megfarkalt az öreg xdd... szerintem amikor anyucit döngeti, akkor is téged képzel a helyébe xdd...
2022. nov. 13. 11:46
 63/72 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom, tegezed vagy magázod a párod anyját (anyósodnak nevezni szerintem nyolc hónap után nagyon-nagyon korai lenne, igazából én 10 éves együttlét után is mindig ha akként hivatkozok rá szóban, ki szoktam a kezemmel rakni az idézőjelet, de ő még így is megmosolyog - mi nem vagyunk házasok és nem is leszünk, aminek megvan a maga oka), de az hétszentség, hogy én előbb bizonyítékot gyűjtenék, (videó(ka)t az ilyen helyzet(ek)ről), és csak azután "állnék elő" (coming out) a dologgal.

Máskülönben az ő szava a tieddel szemben, 1:1 és mivel ez egyrészt felháborító, másrészt TE vagy az "idegen", a "friss jövevény", vagy ízlés kérdése, hogy a szülei hogy tekintenek rád, akár a betolakodó a fiacskájuk intim világába, szóval tuti, hogy ÉN először BIZONYÍTÉKOKAT gyűjtenék, utána borítanám ki a bilit a benne levő - jelen esetben finoman szólva is rettenetesen kínos - tartalmakkal együtt.

2022. nov. 13. 13:46
 64/72 anonim ***** válasza:
88%

Nem a fiacskájuk, az idős zaklató csak élettársa az anyósjelöltnek.

Valószínűleg a fiúnak sem tetszik, hogy az anyja összeállt egy ilyen börtöntöltelékkel, főleg, hogy az még zaklatja is a barátnőjét, de ez nem derült ki pontosan eddig kérdező mondandójából. De feltételezem, hogy így van.

2022. nov. 13. 14:11
 65/72 anonim ***** válasza:
90%
Na, mi lett, kedves kérdező?
2022. nov. 14. 00:11
 66/72 anonim ***** válasza:
90%
kérdező eltűnt, sose tudjuk meg mi lett a vége :'(
2022. nov. 14. 20:36
 67/72 anonim ***** válasza:
75%
Mondd már mi lett, kérdező, mert megöl bennünket a kíváncsiság! :)
2022. nov. 16. 14:14
 68/72 anonim ***** válasza:
75%

#66 #67

Hagyjátok már. Éli az életét, feltett itt egy kérdést (isten tudja, miért itt kérdez, miért nem a saját családjától), kapott válaszokat, megy tovább az élete, intézi, ahogy akarja. Semmi közünk hozzá.

2022. nov. 16. 14:18
 69/72 anonim ***** válasza:
90%
Egy jó tanács: legközelebb, ha bármikor úgy adódna, hogy bármilyen helyzetben kettesben maradnál az öreggel, akkor egyből vedd elő a mobilod, kapcsold be a diktafont rajta, zárd le a képernyőt és rakd el a zsebedbe. Bármilyen párbeszéd lezajlik ezt követően közöttetek, akkor lesz róla hangfelvételed! Sőt, kezdeményezheted a párbeszédet azzal, hogy ezennel szeretnéd megkérni, hogy tartsa tiszteletben a privát szférádat, semmilyen módon ne jöjjön két méternél közelebb hozzád, mert te ezt nem szeretnéd! Főleg ne jöjjön karnyújtásnyi távolságba és ne érjen hozzád soha többé! Ehhez jogod van és ezt vegye tudomásul, soha nem járultál hozzá, hogy véletlenszerű vagy bizalmaskodó érintéseket tegyen!
2022. nov. 17. 14:36
 70/72 anonim ***** válasza:
82%
Vajon hová lett kérdező? :/
2022. nov. 23. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!