SoS mit tegyek ha letapizott?
Tippre anyósod jóval fiatalabb lehet a pasinál, mondjuk 45-50 éves lehet, talán viszonylag még jól is néz ki, szóval szerintem a papa szexuális játékszernek használja, mindig kéznél van, illetve ő is a papát. Anyósodnak még lehet, hogy imponál is az erős férfi a balhés, bűnöző múltjával, sőt, biztos vagyok benne.
Az persze már nem tetszik neki, hogy szemet vetett rád, de nyilván a papa elhitette vele, hogy hazudsz, valójában te kacérkodtál vele, szóval anyósod most lehet, hogy riválist lát benned inkább és nem a papa viselkedésében látja a problémát.
"Az még csak ráadás hogy eleve félek ettől az embertől, nem apró dolgok miatt csukták le többszörösen."
Ha az ember fél, tart valakitől, azt a másik észreveszi és élvezi, hogy hatalma van feletted. Nyilván azt gondolta emiatt, hogy gond nélkül bepróbálkozhat nálad. Tesztelt, hogy mi lesz a reakciód. Nyilván azért próbálkozott viszonylag lájtosan csak, mert otthon volt a párod. Ha egyedül lettél volna, sokkal durvábban próbálkozott volna.
Lányismerőseimnek tipikusan ilyen, általad leírt főnöke volt a Balatonnál nyári munka alatt néhány éve és ők 16-17 éves kis fruskaként sírva tűrték a napi többszöri, ennél sokkal durvább szexuális jellegű taperolásokat és szólni nem mertek senkinek, csak utólag mesélték el és ledolgozták az egy hónapot a balatoni kifőzdében.
Nem tudom, tegezed vagy magázod a párod anyját (anyósodnak nevezni szerintem nyolc hónap után nagyon-nagyon korai lenne, igazából én 10 éves együttlét után is mindig ha akként hivatkozok rá szóban, ki szoktam a kezemmel rakni az idézőjelet, de ő még így is megmosolyog - mi nem vagyunk házasok és nem is leszünk, aminek megvan a maga oka), de az hétszentség, hogy én előbb bizonyítékot gyűjtenék, (videó(ka)t az ilyen helyzet(ek)ről), és csak azután "állnék elő" (coming out) a dologgal.
Máskülönben az ő szava a tieddel szemben, 1:1 és mivel ez egyrészt felháborító, másrészt TE vagy az "idegen", a "friss jövevény", vagy ízlés kérdése, hogy a szülei hogy tekintenek rád, akár a betolakodó a fiacskájuk intim világába, szóval tuti, hogy ÉN először BIZONYÍTÉKOKAT gyűjtenék, utána borítanám ki a bilit a benne levő - jelen esetben finoman szólva is rettenetesen kínos - tartalmakkal együtt.
Nem a fiacskájuk, az idős zaklató csak élettársa az anyósjelöltnek.
Valószínűleg a fiúnak sem tetszik, hogy az anyja összeállt egy ilyen börtöntöltelékkel, főleg, hogy az még zaklatja is a barátnőjét, de ez nem derült ki pontosan eddig kérdező mondandójából. De feltételezem, hogy így van.
#66 #67
Hagyjátok már. Éli az életét, feltett itt egy kérdést (isten tudja, miért itt kérdez, miért nem a saját családjától), kapott válaszokat, megy tovább az élete, intézi, ahogy akarja. Semmi közünk hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!