Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » SoS mit tegyek ha letapizott?

SoS mit tegyek ha letapizott?

Figyelt kérdés
Szóval.. 20. Éves vagyok, gyereknek tartom még magam, és nem tudom ebben az esetben mit tudnék csinálni, átjöttem páromhoz akivel kb 8. Hónapja együtt vagyunk (nem nem vagyunk összeköltözve és még egy ideig én nem is szeretnék, nekem tökéletes ez a hol itt- hol otthon elvagyok létezés még) a lényeg párom anyukája elvált a férjétől (régen) , és olyan éve- másfél éve hogy van partnere, egy 67 éves fószer aki inkább csak nyűg neki, részletezhetném milyen rossz a kapcsolatuk mert se anyagilag, se tettileg nem tud teljesíteni, (nem akar, egy tányért nem rak arrébb, egy zsemlét nem vesz) és nem tudom miért ragaszkodik hozzá. Szerintem testileg se tud mutatni semmit. És én szeretem az anyukáját mert úgy viselkedik velem amióta együtt vagyunk kb mintha a lánya lennék. És nem akarom elrontani ezt az egészet de már félek az élettársától.. ha itt vagyok nem merek egyedül lemenni enni sem, olyan érdekesen nyomulósan viselkedik, el beszélgetek vele, mert magyarázni nagyon tud, de nem tudom a mait hogy hozzám fel, párom aludt, anyukája dolgozott, lementem reggelit készíteni és ahogy beszélgettünk megmarkolta rászorítva a derekam, ott a bordarésznél… mert felajánlotta hogy szed tésztát hogy tudjam csinálni a kávém, kérdezte mennyit, ugye szokásos normál beszélgetés.. és témába került az adag miatt hogy fogyózok, erre visszaemlékezett egy ruhadarabomra hogy xy fekete ruhát ezt eddig viseltem náluk és abba is milyen csinos vagyok stb és utána markolászott meg. Jól sejtem hogy meg kellene említenem igaz? Remélem jó kategóriához írtam..
2022. nov. 4. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
82%

Abban a pillanatban elküldtem volna a jó édesanyjába, és az sem érdekel, hogyha megsértődik.

Apa arra tanított, hogy igen, tiszteljem azt, aki megérdemli, viszont amikor bármelyik férfi ér hozzám úgy, ahogyan nem akarom, nyugodt szívvel vágjam orrba, mert megérdemli.

Attól, mert én lány vagyok, ő meg nálam idősebb férfi, ne higgye, hogy bármit szabad.

2022. nov. 5. 10:20
 52/72 anonim ***** válasza:
84%

50-es, ja, megrúgom. Király, és ha visszakézből mondjuk torkon ragad, vagy eltöri a karom?

Igen, ez is benne van a pakliban, egy börtönviselt ember esetén meg főleg.

2022. nov. 5. 10:21
 53/72 Darius- ***** válasza:
90%

52- Értem. Lehet az is persze. Kétes kimenetelu, valoban.

A bortonviseltet ugy érted, hogy megtenné siman, hogy eroszakot alkalmaz. Nyilvan artalmatlanna tenni valakit nem szempont ez, ezért ajanlom én is mindenkinek legalabb az alapszintu onvédelmet. A pacifizmus semmit sem ér, mert a masik ezt a szot nem ismeri.

Mivel otthon volt nem lehet nala boxergyuru, spray , nincs nala taska éppen akkor, ezeket is amugy az utcan, foleg forgalmas helyen jo magukkal vinniuk a noknek, sot maga a taska is lehet onvédelmi eszkoz. Azoknak, akik nem tudnak testukkel védekezni.

Kerestem egy magyar nyelvu oldalt, mert hosszu lenne leirnom, szamomra is volt uj benne, érdemes elolvasni

[link]

2022. nov. 5. 11:58
 54/72 H.B.Netta ***** válasza:
83%

Az lenne igazán szép világ, ahol minden nő tanul önvédelmet, hogy az ilyen sz@rzsákoknak soha többet eszébe se jusson bárkit is bántalmazni, zaklatni. De jelenleg azt se tudjuk, hogy a kérdező milyen fizikumú, alkatú és mennyire tudná magát egy kiélezett szituációban megvédeni. Mert most mondhat bárki bármit, hogyan és mit verné szét, teszem hozzá jogosan, ennek a rohadéknak a fejét, abban az adott szituációban van aki leblokkol.

Vegyük példának a húgomat és engem. Fater kicsi korunktól tanított minket hogyan, mikor és hova üssünk vagy rúgjunk. Én tudom alkalmazni, a húgom viszont az a fajta, aki lefagy. Bizonyos idő után tud csak védekezni, ami alatt akár két olyan büdös pofont is kaphat, hogy a fal vagy a padló adja a másikat.

De ettől független, egy Danny DeVito, a maga 150 centijével meg 70kilójával nyilván nem ijesztene meg, viszont már egy Dwayne Johnson 190 magasságával meg 120 tömegével én se feltétlen állnék ki. Szóval a lehető legjobb ötlet, ha szól a pasijának és vagy a vénfasz megy el, vagy a kérdező szakítja meg ezzel a családdal a kapcsolatot. Mert nincs legközelebb, így is valószínű hogy már most vérszemet kapott az ürge és legközelebb nem “csak” a derekát fogná meg…

2022. nov. 5. 12:45
 55/72 anonim ***** válasza:
90%

"Az még csak ráadás hogy eleve félek ettől az embertől, nem apró dolgok miatt csukták le többszörösen."

A mostani volt az első alkalom, hogy kettesben maradtál vele a lakásukban?

Milyen bűncselekményért kapott letöltendő börtönbüntetést?

2022. nov. 5. 16:58
 56/72 A kérdező kommentje:

Sziasztok, elolvastam a kommenteket, de kicsit később reagálok rájuk, nagyvonalakban annyi történt eddig hogy párom hisz nekem, illetve tegnap este elmondtam anyósnak az egészet, le volt sokkolódva, annyit mondott hogy jól tettem hogy elmondtam, és nem fogja hagyni hogy zaklasson, de! beszéltek róla, fószer mindent tagad, milyen meglepő…

Ma megint témába került hogy mit beszéltek itt mondta hogy tagadott, és hogy nem emlékszik semmire, illetve hogy itt nem mondja hogy nem hisz nekem, De szerinte az lenne a legjobb ha megbeszélnénk, és mondjam meg neki hogy többet ezt ne, itt annyit mondtam hogy egy mániákus hazudozóval mit beszéljek? Mert semmi értelmét nem látom. És itt mondta anyós hogy akkor vagy van hogy megbeszéljük, vagy úgy teszünk mintha nem történt volna semmi, szóval gondolom hogy nem hitt nekem, (vagy csak valamiért neki ez is kevés indok hogy szakítson, vagy legalábbis összevesszen mert gondolom szereti..) most a legnagyobb problémája anyósnak hogy akkor innentől hogy lesz? Nem megyünk négyesben semerre együtt az eset miatt? Karácsony ünnepek stb.. akkor hogy lesz.

Szerintetek mi lenne a legjobb?

Tényleg igaza van anyósomnak hogy menjünk le gyerekbe” és próbáljuk megbeszélni? Szerintem ez a taktika ilyen esetben ilyen emberrel szemben kb halottnak a csók lenne…

Nem tudom innentől hogy lesz, erre a kérdésére még nem tudtam válaszolni.

2022. nov. 6. 14:31
 57/72 anonim ***** válasza:
76%
A párod hisz neked, ez most mindennél fontosabb! Túl sok reményt én sem fűzök hozzá, hogy az ilyen megváltozna, eleve azért a börtönbe többször nem küldik az embert csak úgy a semmiért, főleg, hogy te is írtad, nem kis semmisségek miatt csukták le... Kitalálom, erőszakos bűncselekmények, igaz? Ha meg is beszélitek, túl sokat ne várj, ha egyszer megérzi az ilyen, hogy megtehette, akkor megteszi később is, ráadásul bosszút is állhat. Nem te vagy itt a gyerekes, arra pedig senki nem kényszeríthet, hogy toleráld az ilyen alakot! Anyósjelöltet is kezeld a helyén magadban, mert hidd el, az a nő, aki ilyennel összejön ő maga is problémás durván, legyen veled akármilyen kedves, tartson a lányának, főzzön neked akármilyen kedvencedet, stb.
2022. nov. 6. 14:47
 58/72 anonim ***** válasza:
77%

De a parod nem beszelt vele? Miert nem ved meg?

Az anyos meg egy idiota.

2022. nov. 7. 08:10
 59/72 H.B.Netta ***** válasza:
90%

Nem emlékszik?

Édesem, akkor nincs más hátra, mint előre. Csak is akkor menj oda, bár ezt sem tartom helyesnek, ha párod is ott van körülötted. Amúgy meg lehet egy szembesítés nem ártana, mert így lehet anyósod azt hiszi azért nem hajlasz erre, mert hazudsz… de ott el tudnád mondani, hogy ez mennyire megalázó és kellemetlen volt számodra, így inkább nem tartózkodnál vele egy légtérben…

Kitartást és ne hagyd magad :*

2022. nov. 7. 20:50
 60/72 anonim ***** válasza:
88%
Miért van anyósod egy ahogy írod, többszörösen börtönviselt emberrel? Mit tudhat a csávó vajon? Csődör vénségére is? Mondjuk vannak jó karban lévő, fickós 70-es nagyapák, nem mindenki robban le 60 éves korára...
2022. nov. 13. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!