Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » SoS mit tegyek ha letapizott?

SoS mit tegyek ha letapizott?

Figyelt kérdés
Szóval.. 20. Éves vagyok, gyereknek tartom még magam, és nem tudom ebben az esetben mit tudnék csinálni, átjöttem páromhoz akivel kb 8. Hónapja együtt vagyunk (nem nem vagyunk összeköltözve és még egy ideig én nem is szeretnék, nekem tökéletes ez a hol itt- hol otthon elvagyok létezés még) a lényeg párom anyukája elvált a férjétől (régen) , és olyan éve- másfél éve hogy van partnere, egy 67 éves fószer aki inkább csak nyűg neki, részletezhetném milyen rossz a kapcsolatuk mert se anyagilag, se tettileg nem tud teljesíteni, (nem akar, egy tányért nem rak arrébb, egy zsemlét nem vesz) és nem tudom miért ragaszkodik hozzá. Szerintem testileg se tud mutatni semmit. És én szeretem az anyukáját mert úgy viselkedik velem amióta együtt vagyunk kb mintha a lánya lennék. És nem akarom elrontani ezt az egészet de már félek az élettársától.. ha itt vagyok nem merek egyedül lemenni enni sem, olyan érdekesen nyomulósan viselkedik, el beszélgetek vele, mert magyarázni nagyon tud, de nem tudom a mait hogy hozzám fel, párom aludt, anyukája dolgozott, lementem reggelit készíteni és ahogy beszélgettünk megmarkolta rászorítva a derekam, ott a bordarésznél… mert felajánlotta hogy szed tésztát hogy tudjam csinálni a kávém, kérdezte mennyit, ugye szokásos normál beszélgetés.. és témába került az adag miatt hogy fogyózok, erre visszaemlékezett egy ruhadarabomra hogy xy fekete ruhát ezt eddig viseltem náluk és abba is milyen csinos vagyok stb és utána markolászott meg. Jól sejtem hogy meg kellene említenem igaz? Remélem jó kategóriához írtam..
2022. nov. 4. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
68%

Miért nem kevertél le neki egy nagy pofont?

Vagy öntsd le ilyenkor egy pohár hideg vízzel!

De fel is jelentheted a rendőrségen, ez nem vicc, ez szexuális zaklatás.

2022. nov. 4. 12:04
 22/72 anonim ***** válasza:
87%
Szólj a párodnak és az anyósodnak most kell csirájában elfojtani,a párod helyében én 2 pofonal inditanám és megfenyegetném hogy mind a 2 kezét eltöröm,
2022. nov. 4. 12:16
 23/72 anonim ***** válasza:
7%
A kérdező annyira gyerek még, hogy simán meg is dughatja az öreg, csak hallgatni fog arról is.
2022. nov. 4. 12:24
 24/72 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem akarsz egyből balhét, akkor nagyon rideg arccal mondd a fószernek, hogy ha még egyszer ilyennel próbálkozik, akkor egyrészt tökön rúgod, másrészt feljelented. És nem érdekel, ha nem vesz komolyan.
2022. nov. 4. 12:50
 25/72 anonim ***** válasza:
66%

Elhiszem, hogy idegállapotban vagy, de nem ártana gondolkozni. Mit mond a rendőrségnek? hogy megfogták a derekát?

1. kinevetik

2. a fószer letagadja

3. még a fószer tesz feljelentést hamis vádért

4. ha annyira rossz lett volna neki a közeledése, akkor rákiabált volna, hogy a egész lakás hallja. minimum

2022. nov. 4. 13:06
 26/72 anonim ***** válasza:
46%
Nem vagyok hamvas mai srác de én nem úgy emlékszem hogy hagyták volna régebben a lányok tapizni magukat. Menőcsávók megtehették akkor is de aki nem volt menőcsávó az tudta magáról és nem nyúlkált.Aki nem tudta magáról hogy nem az, azt helybe leüvöltötték. Itt a hapsi nem jött még rá hogy eltelt egy bő emberöltő és a hozzá képest túl fiatalok már nem örülnek az ő tapizásának... de az brutál süket duma hogy régebben minden paprikajancsi tapizhatott mert a nőkbe tűréskultúra volt programozva
2022. nov. 4. 13:08
 27/72 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos sokszor az ember nem is azért fagy le, mert olyannak nevelték (engem pl. kifejezetten feminista szemlélet alapján neveltek), hanem azért, mert olyan szürreális a helyzet, főleg, ha az ember viszonylag még burokban is nőtt fel, ahogy pl. én. Máig nem felejtem el, volt a fősulinkon egy nagyon idős bácsi (tanulóként, ilyen 60 körüli!), valami költőnek mondták. Na mindegy, egyszer találkoztam vele az utcán, kicsit beszélgettünk, tudtam, hogy nagyon szegény, vettem neki egy szelet pizzát, majd őszintén nem is emlékszem, hogy a francba alakulhatott úgy, de a végén nyílt helyen, csomó ember előtt beletúrt a hajamba, szorosan megölelte a derekamat a másik kezével és közölte, hogy ne engedjem ilyen közel, mert begerjed. Mai napig undor fog el a szitutól, bár lehet azt is mondani, hogy ő legalább őszinte volt és figyelmeztetett. Onnantól nagy ívben kerültem, és sajnos be kellett húzni a kéziféket a naaagy empatikus attitűdömet illetően is. Nekem az maradt még meg, hogy nem csak, hogy lefagytam, konkrétan kívülről látom a jelenetet, mintha járókelő lettem volna és látom, ahogy egy mosolygós nő totál lefagy, ahogy egy vén fószer túrja a haját... Még leírni is hányinger fog el. Semmiképp se tűrj, mondd el a párodnak, aztán ha olyan, hogy nem érti meg, akkor örülj, hogy megszabadulsz tőle is!
2022. nov. 4. 13:27
 28/72 anonim ***** válasza:
87%

"de az brutál süket duma hogy régebben minden paprikajancsi tapizhatott mert a nőkbe tűréskultúra volt programozva"

RÉgen az "úri nők" ennél kevesebbért is pofonnal válaszoltak. De itzt ugye hozzáadódik a papa kora.

Kérdező, nem vagy már gyerek, és már tini sem. És azért, mert a papa vén, nem kell szótlanul eltűrnöd ezt. Én első körben a papának adnám egyértelműen a tudtára, hogy ne tapizzon többet és a félreérthető beszólásoktól is tartózkodjon.

2022. nov. 4. 13:38
 29/72 anonim ***** válasza:
89%

26: pedig ez van. a nagymenőknek se volt szabad, csak ha a csajszi szól, akkor leszólják és kikiáltják frigidnek.

Lehetett választani, hogy tűrsz, vagy a kutya se vesz emberszámba, és te leszel a furalány...

2022. nov. 4. 13:39
 30/72 anonim ***** válasza:
85%
26, itt felnőtt-gyerek viszonylatban beszélünk (tudom, hogy a 20 is felnőtt), gyerek reakciója egy nyomoronc felnőtt gusztustalankodására egész más mint nyakonverni egy osztálytársát. Ezért kell megerősíteni a kérdezőt, ne kapcsoljon gyerekbe, tegye meg nyugodtan amit egy szórakozóhelyen tenne egy tahóval. Ráadásul a vénember lehet, hogy pont sosem volt menő csávó, de nem akar úgy kivonulni ebből a világból, hogy annak érezze magát. Ezért kell megmutatni neki, hogy a lány bár védtelennek tűnik, mégsem az.
2022. nov. 4. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!