Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » SoS mit tegyek ha letapizott?

SoS mit tegyek ha letapizott?

Figyelt kérdés
Szóval.. 20. Éves vagyok, gyereknek tartom még magam, és nem tudom ebben az esetben mit tudnék csinálni, átjöttem páromhoz akivel kb 8. Hónapja együtt vagyunk (nem nem vagyunk összeköltözve és még egy ideig én nem is szeretnék, nekem tökéletes ez a hol itt- hol otthon elvagyok létezés még) a lényeg párom anyukája elvált a férjétől (régen) , és olyan éve- másfél éve hogy van partnere, egy 67 éves fószer aki inkább csak nyűg neki, részletezhetném milyen rossz a kapcsolatuk mert se anyagilag, se tettileg nem tud teljesíteni, (nem akar, egy tányért nem rak arrébb, egy zsemlét nem vesz) és nem tudom miért ragaszkodik hozzá. Szerintem testileg se tud mutatni semmit. És én szeretem az anyukáját mert úgy viselkedik velem amióta együtt vagyunk kb mintha a lánya lennék. És nem akarom elrontani ezt az egészet de már félek az élettársától.. ha itt vagyok nem merek egyedül lemenni enni sem, olyan érdekesen nyomulósan viselkedik, el beszélgetek vele, mert magyarázni nagyon tud, de nem tudom a mait hogy hozzám fel, párom aludt, anyukája dolgozott, lementem reggelit készíteni és ahogy beszélgettünk megmarkolta rászorítva a derekam, ott a bordarésznél… mert felajánlotta hogy szed tésztát hogy tudjam csinálni a kávém, kérdezte mennyit, ugye szokásos normál beszélgetés.. és témába került az adag miatt hogy fogyózok, erre visszaemlékezett egy ruhadarabomra hogy xy fekete ruhát ezt eddig viseltem náluk és abba is milyen csinos vagyok stb és utána markolászott meg. Jól sejtem hogy meg kellene említenem igaz? Remélem jó kategóriához írtam..
2022. nov. 4. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
72%
Párom Ausztriában élő magyarként járt így Ausztriában egy osztrák barommal,ott totál más világ (sokkal jobb szociális háló) van, de azonnal vitték az öreget szociális otthonba... Másnap már a belülről integetett ki neki. Elég volt egy bejelentés, miután 2x is megismétlődött a dolog. Nekem mondta el, miket él meg már másodjára,aztán elmondtuk a nevelőanyjának (aki egy bődületes cirkuszcsináló), ő Ausztriában csapott egy hatalmas, világraszóló, hetedhét határon túlnyúló cirkuszt, a bácsit meg bezárták egy osztrák diliházba (ami azért szerintem még mindig messze-messze, toronymagasan, lezongorázhatatlanul sokkal, de sokkal jobb, mint a legminőségibb, fizetős magyar ugyanilyen céllal üzemeltetett kishazánk-beli intézmény)
2022. nov. 4. 14:12
 32/72 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező: akármit gondolsz, mondasz, amúgy 20 évesen JOGI értelemben egyáltalán NEM vagy már gyerek.

Más kérdés, ha úgy érted, hogy esetleg a tojáshéj még rajta van a sejhajodon. Mert az más dolog. Teljesen más dolog.

2022. nov. 4. 14:13
 33/72 A kérdező kommentje:

Örülök hogy egyeseknek annyi agyi kapacitásuk van hogy képesek még engem hibáztatni, vagy leírni privátban hogy velük is megtörténik hasonló” és teljesen természetesnek veszik, gyerekek, ez nem az…

Vagy képesek azt hinni hogy egy fiatal lánynak még jól is esik, hogy egy szottyadt vénember sz**uálisan zaklatja. Hát.. Kösz! Van gond, úgy néz ki nem csak nálam.

Vagy mint a 32# es hogy ennyit tud megfogni az egész sztoriból, miközben nagyobb problémát mertem közölni és segítséget kérni, igen nyílván utóbbira értettem te nagyon okos :))

Igen, annyira abszurd helyzet volt hogy szó-szoros értelemben lefagytam. Az még csak ráadás hogy eleve félek ettől az embertől, nem apró dolgok miatt csukták le többszörösen.

Nyílván itt is tagadni fog mindent, ha elmondom anyósnak, bár nem tudom mit fogok tenni ha nem hisz nekem, eddig is kerültem ezt az embert.

Ha nem hisz nekem mit tudok csinálni?

2022. nov. 4. 14:53
 34/72 anonim ***** válasza:
88%

"Férfiként számomra érthetetlen, szomorú és elképesztő, amit fentebb is írtak, hogy a lányokat nem szocializálják arra, hogyan kezeljenek egy ilyen helyzetet"

Szerintem az is elképesztő, hogy a férfiakat nem szocializálják arra, hogy ne teremtsenek ilyen helyzetet. Vagy hogy rászóljanak azokra a férfiakra, akik állatként viselkednek.

2022. nov. 4. 15:00
 35/72 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező ne is foglalkozz a trollokkal, szerencsére kaptál normális válaszokat is szép számmal! :) Itt gyakorin eleve sok a privát mocskolódó bármely témában, engem múltkor azért mocskolt egy bunkó, mert kioktattam, hogy 27 évesen ne akarja már, hogy a szülei konkrétan gyerekstátuszban tartsák (olyanokért hisztizett, hogy ő nem férfi, ne is nevezzék annak, ő fiú, őt kezeljék gyereknek...) Ilyen emberekkel van tele a GYK sajnos, ez mutatja azért a színvonalat. Egyértelműen nem normális, jól tetted, hogy otthagytad a fenébe, kerüld ezt az embert, de ami garantáltan működik, ha az ilyet leordítod a fenébe, jó hangosan, akár úgy, hogy más is hallja. Szégyenüljön meg az ilyen!

Ha viszont többszörösen is ült, akkor sajnos anyósjelölt sem normális, hogy ilyen emberrel összekerül... Ha pedig olyan família, hogy még képesek a pártját fogni, akkor pláne ne sajnáld őket, nem vesztesz velük semmit...

2022. nov. 4. 15:01
 36/72 H.B.Netta ***** válasza:
77%
Kedveském, nyugodtan szólj a párodnak, szerintem ez a minimum. Különböző gondolatok suhantak át az agyamon, ahogy olvastam a történetedet és a kommenteket. Ezer és egy módszer jutott eszembe, hogyan tenném helyre annak a vénpocsnek az emésztését, hogy érezze a törődést. Én is úgy gondolom, hogy tagadni fogja, de innentől kezdve kerüld, hogy kettesben maradjatok. Tudom, hogy visszatart, hogy nehogy az anyósod rád haragudjon, de ha tényleg jó a kapcsolatotok, akkor nem téged fog hibáztatni. De a legfontosabb, ne okold magadat. Az ilyen szarrágópöcshuszárok, egyszerűen nem tudnak viselkedni, egészen addig, amíg valaki jól pofán nem veri egy szívlapáttal. Amit valljuk be, mi is szívesen megtennénk. Szóval mond csak el a párodnak és beszéljétek át mi legyen a következő lépés. Mindenesetre, ha ne adja az ég, újra zaklatna, mindegy, hogy szóval vagy tettel, ordítsd el magad és fenyegesd meg. Nem mondom, hogy verj oda neki, mert nem tudom milyen erő különbség van kettőtök között, hogy mennyire vagy tanult önvédelem terén… De az lenne a lehető legjobb, ha csakis más társaságában találkoznátok. Ha tudod, hogy előfordulhat az, hogy kettesben lesztek inkább ne menj át. Bár szerintem ezek után, ha a párodnak elmondod, nem fogtok találkozni, legalábbis remélem. Kitartást és bátorságot kívánok neked :)
2022. nov. 4. 15:26
 37/72 anonim ***** válasza:
93%
#34 Teljesen jogos, én voltam az idézett. Így harminchoz közel kezdem belátni, mennyire normális anyám-apám volt.
2022. nov. 4. 15:32
 38/72 anonim ***** válasza:
14%
Az öregnek nem szóltál semmit? Akkor kvázi "engedélyt" adtál neki...
2022. nov. 4. 18:13
 39/72 anonim ***** válasza:
82%

Velem is tortent hasonlo a munkahelyemen.

Volt egy "kedves" nyugdijas technikus akivel néha párszót váltottunk, egyszer mikor háttal álltam neki a saját munkámmal voltam elfoglalva rávert a fenekemre. Teljesen ledermedtem, és még volt képe rám mosolyogni!! Utana még kétszer megtette, az utolsónál már betelt a pohár és utána kiabáltam, hogy legközelebb tökön rúgom. Ez után már nem nyulkált!:)

Kérdező te se hagyd hogy felbátorodjon és neki is meg a párodnak is szólj!

Amúgy azóta mi lett?

2022. nov. 4. 18:43
 40/72 Darius- ***** válasza:
39%
rugd tokon
2022. nov. 4. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!