SoS mit tegyek ha letapizott?
Kérdező: akármit gondolsz, mondasz, amúgy 20 évesen JOGI értelemben egyáltalán NEM vagy már gyerek.
Más kérdés, ha úgy érted, hogy esetleg a tojáshéj még rajta van a sejhajodon. Mert az más dolog. Teljesen más dolog.
Örülök hogy egyeseknek annyi agyi kapacitásuk van hogy képesek még engem hibáztatni, vagy leírni privátban hogy velük is megtörténik hasonló” és teljesen természetesnek veszik, gyerekek, ez nem az…
Vagy képesek azt hinni hogy egy fiatal lánynak még jól is esik, hogy egy szottyadt vénember sz**uálisan zaklatja. Hát.. Kösz! Van gond, úgy néz ki nem csak nálam.
Vagy mint a 32# es hogy ennyit tud megfogni az egész sztoriból, miközben nagyobb problémát mertem közölni és segítséget kérni, igen nyílván utóbbira értettem te nagyon okos :))
Igen, annyira abszurd helyzet volt hogy szó-szoros értelemben lefagytam. Az még csak ráadás hogy eleve félek ettől az embertől, nem apró dolgok miatt csukták le többszörösen.
Nyílván itt is tagadni fog mindent, ha elmondom anyósnak, bár nem tudom mit fogok tenni ha nem hisz nekem, eddig is kerültem ezt az embert.
Ha nem hisz nekem mit tudok csinálni?
"Férfiként számomra érthetetlen, szomorú és elképesztő, amit fentebb is írtak, hogy a lányokat nem szocializálják arra, hogyan kezeljenek egy ilyen helyzetet"
Szerintem az is elképesztő, hogy a férfiakat nem szocializálják arra, hogy ne teremtsenek ilyen helyzetet. Vagy hogy rászóljanak azokra a férfiakra, akik állatként viselkednek.
Kérdező ne is foglalkozz a trollokkal, szerencsére kaptál normális válaszokat is szép számmal! :) Itt gyakorin eleve sok a privát mocskolódó bármely témában, engem múltkor azért mocskolt egy bunkó, mert kioktattam, hogy 27 évesen ne akarja már, hogy a szülei konkrétan gyerekstátuszban tartsák (olyanokért hisztizett, hogy ő nem férfi, ne is nevezzék annak, ő fiú, őt kezeljék gyereknek...) Ilyen emberekkel van tele a GYK sajnos, ez mutatja azért a színvonalat. Egyértelműen nem normális, jól tetted, hogy otthagytad a fenébe, kerüld ezt az embert, de ami garantáltan működik, ha az ilyet leordítod a fenébe, jó hangosan, akár úgy, hogy más is hallja. Szégyenüljön meg az ilyen!
Ha viszont többszörösen is ült, akkor sajnos anyósjelölt sem normális, hogy ilyen emberrel összekerül... Ha pedig olyan família, hogy még képesek a pártját fogni, akkor pláne ne sajnáld őket, nem vesztesz velük semmit...
Velem is tortent hasonlo a munkahelyemen.
Volt egy "kedves" nyugdijas technikus akivel néha párszót váltottunk, egyszer mikor háttal álltam neki a saját munkámmal voltam elfoglalva rávert a fenekemre. Teljesen ledermedtem, és még volt képe rám mosolyogni!! Utana még kétszer megtette, az utolsónál már betelt a pohár és utána kiabáltam, hogy legközelebb tökön rúgom. Ez után már nem nyulkált!:)
Kérdező te se hagyd hogy felbátorodjon és neki is meg a párodnak is szólj!
Amúgy azóta mi lett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!