Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » SoS mit tegyek ha letapizott?

SoS mit tegyek ha letapizott?

Figyelt kérdés
Szóval.. 20. Éves vagyok, gyereknek tartom még magam, és nem tudom ebben az esetben mit tudnék csinálni, átjöttem páromhoz akivel kb 8. Hónapja együtt vagyunk (nem nem vagyunk összeköltözve és még egy ideig én nem is szeretnék, nekem tökéletes ez a hol itt- hol otthon elvagyok létezés még) a lényeg párom anyukája elvált a férjétől (régen) , és olyan éve- másfél éve hogy van partnere, egy 67 éves fószer aki inkább csak nyűg neki, részletezhetném milyen rossz a kapcsolatuk mert se anyagilag, se tettileg nem tud teljesíteni, (nem akar, egy tányért nem rak arrébb, egy zsemlét nem vesz) és nem tudom miért ragaszkodik hozzá. Szerintem testileg se tud mutatni semmit. És én szeretem az anyukáját mert úgy viselkedik velem amióta együtt vagyunk kb mintha a lánya lennék. És nem akarom elrontani ezt az egészet de már félek az élettársától.. ha itt vagyok nem merek egyedül lemenni enni sem, olyan érdekesen nyomulósan viselkedik, el beszélgetek vele, mert magyarázni nagyon tud, de nem tudom a mait hogy hozzám fel, párom aludt, anyukája dolgozott, lementem reggelit készíteni és ahogy beszélgettünk megmarkolta rászorítva a derekam, ott a bordarésznél… mert felajánlotta hogy szed tésztát hogy tudjam csinálni a kávém, kérdezte mennyit, ugye szokásos normál beszélgetés.. és témába került az adag miatt hogy fogyózok, erre visszaemlékezett egy ruhadarabomra hogy xy fekete ruhát ezt eddig viseltem náluk és abba is milyen csinos vagyok stb és utána markolászott meg. Jól sejtem hogy meg kellene említenem igaz? Remélem jó kategóriához írtam..
2022. nov. 4. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
94%

"Férfiként számomra érthetetlen, szomorú és elképesztő, amit fentebb is írtak, hogy a lányokat nem szocializálják arra, hogyan kezeljenek egy ilyen helyzetet"

7-es, azért érthetetlen számodra, mert normális vagy. Sajnos még mindig sok olyan család van, ahol másképp gondolkodnak erről.

2022. nov. 4. 11:24
 12/72 anonim ***** válasza:
7%
Mekkora kamu ez.
2022. nov. 4. 11:35
 13/72 A kérdező kommentje:
# hidd el én örülnék a legjobban ha ez nem történt volna meg és kamu lenne.
2022. nov. 4. 11:37
 14/72 anonim ***** válasza:
96%

Velem is tõrtént ilyesmi a munkahelyen.Az egyiknek kikarmoltam a kezét(még õ volt felháborodva)a másiknak,meg azt mondtam,ha még égyszer hozzám mer nyulni, szólok a fõnõknek.

Itt az a kérdés,hogy a párod anyukája hinni fog-e neked?Remélem a párod mindenben fog támogatni.

2022. nov. 4. 11:42
 15/72 anonim ***** válasza:
91%

"Pedig erre szocializáltak minket. Én már másként fogok tenni a lányommal, de engem pl. arra nevelt anyám, hogy az idősebbeket feltétel nélkül tisztelni kell, nekik mindig igazuk van, a férfitól függeni kell, minden kedvességért hálásnak kell lenni, mint egy kutyának, és a nő legnagyobb erénye a külseje."

Szinte szóról szóra ugyanezt tapasztaltam én is (szintén 37 éves vagyok). Pedig anyám egy tanult nő, de hozta magával a generációs mintákat.

#3 voltam

2022. nov. 4. 11:42
 16/72 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos a mai idõs emberek szörnyü,hogy hová süllyedtek le,tisztelet a kivételnek.
2022. nov. 4. 11:43
 17/72 anonim ***** válasza:
92%
16, sajnos nem csak a maiak. Régen ez még rosszabb volt. Nem úgy megy ez, hogy egyszer csak megterem egy olyan viselkedési forma ami még sosem volt. Ma már legalább lehet mondani, lehet kiabálni, sok emberből talán olyan is akad aki az elszenvedőnek hisz. Régen viszont ez volt a ritkább, egyből azt keresték, te mivel provokáltad ki a másik cselekedetét.
2022. nov. 4. 11:48
 18/72 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt ne tartsd magad gyereknek ha van párkapcsolatod. Másrészt ne is gyerekeskedj hogy szólj a párodnak vagy ne. Próbálj felnőttként viselkedni és intézkedni. Ne hagyd magad tapperolni, azonnal szólni kell és félreállni, pofákat vágni, akár rázkódni. Pl: Pista bácsi ne érjen hozzám mert nem szeretem ha valaki megfog. És látványosan kikerülni és megmondani hogy ezt te nem szereted. A párodnak meg nem árulkodni kell hogy esetleg ő csináljon valamit ez ügyben , hogy ott sem volt. ( előtte nem is fog tapperolni) hanem elmeséled neki hogy szóltál az öregnek mert nem szereted ha olyan fogdos akinek nem engedted meg.

Tessék kiállni magadért.

2022. nov. 4. 11:49
 19/72 anonim ***** válasza:
93%
Jól pofán kéne baasszni a vén kéjenc kecskét.
2022. nov. 4. 11:56
 20/72 anonim ***** válasza:
2%
Ha annyira rossz lett volna még ott helyben elkialtasz egy jó hangos ne fogdossált.
2022. nov. 4. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!