Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » SoS mit tegyek ha letapizott?

SoS mit tegyek ha letapizott?

Figyelt kérdés
Szóval.. 20. Éves vagyok, gyereknek tartom még magam, és nem tudom ebben az esetben mit tudnék csinálni, átjöttem páromhoz akivel kb 8. Hónapja együtt vagyunk (nem nem vagyunk összeköltözve és még egy ideig én nem is szeretnék, nekem tökéletes ez a hol itt- hol otthon elvagyok létezés még) a lényeg párom anyukája elvált a férjétől (régen) , és olyan éve- másfél éve hogy van partnere, egy 67 éves fószer aki inkább csak nyűg neki, részletezhetném milyen rossz a kapcsolatuk mert se anyagilag, se tettileg nem tud teljesíteni, (nem akar, egy tányért nem rak arrébb, egy zsemlét nem vesz) és nem tudom miért ragaszkodik hozzá. Szerintem testileg se tud mutatni semmit. És én szeretem az anyukáját mert úgy viselkedik velem amióta együtt vagyunk kb mintha a lánya lennék. És nem akarom elrontani ezt az egészet de már félek az élettársától.. ha itt vagyok nem merek egyedül lemenni enni sem, olyan érdekesen nyomulósan viselkedik, el beszélgetek vele, mert magyarázni nagyon tud, de nem tudom a mait hogy hozzám fel, párom aludt, anyukája dolgozott, lementem reggelit készíteni és ahogy beszélgettünk megmarkolta rászorítva a derekam, ott a bordarésznél… mert felajánlotta hogy szed tésztát hogy tudjam csinálni a kávém, kérdezte mennyit, ugye szokásos normál beszélgetés.. és témába került az adag miatt hogy fogyózok, erre visszaemlékezett egy ruhadarabomra hogy xy fekete ruhát ezt eddig viseltem náluk és abba is milyen csinos vagyok stb és utána markolászott meg. Jól sejtem hogy meg kellene említenem igaz? Remélem jó kategóriához írtam..
2022. nov. 4. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 H.B.Netta ***** válasza:
75%

“rugd tokon”

És utána? Hova menjen? Hova bújjon? Ha nem találja el és visszakézből kap egy szép kis maflást? Nem tanácsos az erőszakra erőszakkal válaszolni, ha nem tudja megvédeni biztosan magát. Nagyobb baja is eshet.

2022. nov. 4. 21:01
 42/72 anonim ***** válasza:
92%
Ha még egyszer átkarol tégy úgy mintha csikis lennél és bordái közé egy erős könyöke. Na azt érezni fogja. Párodnak minél elöbb szólj. Nem te vagy a hibás. A férfi tapló 40f
2022. nov. 4. 21:35
 43/72 anonim ***** válasza:
27%
Meg kell neki modnani hogy esetleg másnak is a tudomására fogod hozni ha nem hagyja abba.
2022. nov. 4. 22:21
 44/72 anonim ***** válasza:
78%
Egy börtönviselt emberrel szemben ne ajánlgassatok már fizikai erőszakot, könnyen rosszul járhat.
2022. nov. 4. 23:23
 45/72 anonim ***** válasza:
91%
Mi lett azóta Kérdező? Ugye melléd állt a párod?
2022. nov. 4. 23:40
 46/72 Darius- ***** válasza:
15%

44- Miért ne ? Ha kijott, vissza is mehet.

Az onvédelem teljesen mas, amig artalmatlanna teszi elfuthat. Gyava népnek nincs hazaja hallottad ezt ? Egy nonek is meg kell tudnia védenie magat, ha nincs segitség.

2022. nov. 5. 00:00
 47/72 anonim ***** válasza:
82%
46.: Szerinted egy nőnek milyen fizikai esélyei vannak egy börtönben ült bűnözővel szemben? Max. a paprikaspray ajánlatos, de zárt térben azzal magával is kib.szik...
2022. nov. 5. 00:06
 48/72 anonim ***** válasza:
92%
#47 Pedig a zárt tér az egyetlen, ahol a jelenlegi jog szerint legálisan használhatja. :( Amúgy pofán b*szni a forró kávéval. Egyébként belegondolva... oké, ki mennyire empatikus, ki hogy áll az élethez, én még meg tudom érteni, hogy sokak szerint "gáz", ha a nő nem áll ki magáért, kicsit erős az a beszólás, hogy "felőle meg is erőszakolhatják, azt is tűri", de sajnos nem egy, nem kettő olyan nőt ismerek, akire ez igaz is. De a másik oldalnak is baromira igaza van. Mégis mit tudna tenni? Ott van a párjánál! Ahol biztonságban kéne lennie! És egy öregember elkezdi taperolni?! Hát ember legyen a talpán, aki ezt egy másodperc töredéke alatt le tudja akárhogy is reagálni. Itt nincs más megoldás, mint szólni a páromnak, és ha a párom nem akad ki, akkor elhúzni a csíkot az egész pereputtytól jó messzire.
2022. nov. 5. 00:15
 49/72 anonim ***** válasza:
93%
48.: Igen, ez egy jó vizsga lesz anyósjelöltnek is. Ha nem áll a kérdező mellé, akkor nettó kuka ő is. Mondjuk eleve nagy gondok lehetnek nála is, ha egy többszörösen ült emberrel összejön, legyen a kérdezővel akármilyen kedves is.
2022. nov. 5. 00:19
 50/72 Darius- ***** válasza:
34%

47. A spray jobb, igaz. Ha van nala.

Szétrugni a tokét viszont barmikor lehet :)) Az mindig nalad van vagy behuzni a bordai kozé, amit irtak elottem szintén eredményes. 2-3 percig minimum meg se nyikkan. Én tudod tanitottam onvédelmet, nemcsak férfiaknak.

2022. nov. 5. 00:32
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!