Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A feleségem gyűlöli az anyámat...

A feleségem gyűlöli az anyámat, tényleg rászolgált erre?

Figyelt kérdés

A feleségemet irritálja az anyám, pedig nem rossz anyós a klasszikus értelemben. Inkább amolyan túl szerény, örök szomorú búbánat. Ha nincs min aggódni, akkor keres magának valamit, amin lehet, szóval ilyen örök negatív személyiség.

Anyám özvegy már 10 éve, most 58 éves és nem hajlandó pasit találni magának, mert azt mondja, hogy "ő már csak az unokának él már, nincs más életcélja, csak ez" - hát a feleségemet ez teljesen kiborítja. Tényleg csak azt figyeli, hogy mikor engedjük be hozzánk, neki mindegy hogy 5 perc, vagy 30 percre, de tényleg ez a napja fénypontja, ha látja a kisfiamat, aki most 1.5 éves.

Ráadásul anyám állandóan főzne nekünk, kb. az összes fizetését kaja alapanyagra költi, mert amíg nála ebédelünk, addig is láthatja az unokát. Ha nem akarunk hozzá átmenni ebédre, akkor csak "beadja" a kaját műanyag dobozban hozzánk, és csak annyit "kér cserébe", hogy 5 percre láthassa az unokát. Vagy néha még azt sem. A feleségem utál főzni, nem is szokott, általában rendelünk. Irritálja ez is, hogy anyám ezerszeresen lepipálja őt a konyhában.

Én sajnálom anyámat, magányos, de borzasztó látni, ahogy feleségem minden nap felhergeli magát rajta. Anyámnak tényleg az egész élete ilyen kis szerencsétlen, kishitűségben telt, tulajdonképpen sosem élt.

Lehet-e ezen változtatni, hogy a helyzet köztük jó legyen? A feleségem édesanyja már nem él, így nincs esély az egyenlő mennyiségű találkozásra.

35/F

2022. febr. 13. 17:55
 131/188 anonim ***** válasza:
16%

124 te abból indulsz ki, hogy nálatok mi van. de a kérdező ilyeneket nem írt.

127 ha elolvastad volna, amit a kérdező írt, akkor láthatnád, hogy de, zavarja, hogy anyós jobb a főzésben.

azt bírom, hogy mindenki úgy irkál, hogy feltételez valamit, ami nincs is leírva, vagy pont az ellenkezője 😃

2022. febr. 14. 13:56
 132/188 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező keress egy normális nőt inkább.
2022. febr. 14. 14:03
 133/188 anonim ***** válasza:
77%

Elolvastam, te feltételezted hogy nem olvastam el. Vagy szerinted random írkalok mert más a velemenyem?

Amugy a kérdező szerint zavarja a feleséget. A feleség nem mondott ilyet. Ha annyira zavarná a nőt hogy ő nem tud fozni akkor gondolom az évek alatt próbált volna változtatni rajta.

Amúgy anyós miért gondolja hogy a menye meg a fia meg mindig gyerekek akik segítségre szorulnak? Önálló felnőtt emberek ok is. Anyós pajtás vajon örülne ha a menye aktivizálná magát és hordaná neki a kaját kéretlenül? Vagy inkább dedosnak érezné magát mondván nem szorul o segítségre?

Érdekes amúgy hogy anyós most döbbent csak rá hogy jaj hat szegeny fiamék éhen halnak muszáj főzni nekik. Az unoka előtt nem. A kajaval akar érzelmileg zsarolni meg martirkodni és oda maszkalni. Milyen kedves önzetlen asszony. :)

2022. febr. 14. 14:03
 134/188 anonim ***** válasza:
15%

"Ha annyira zavarná a nőt hogy ő nem tud fozni akkor gondolom az évek alatt próbált volna változtatni rajta."

te ezt gondolod. de ez sem biztos 🙂 pont erről beszéltem, hogy mindenki magából indul ki, a tények ismerete nélkül minősít. amit a kérdező leírt mindenkinek másképp jön le. tök vicces olvasni, hogy ugyanazt a szöveget hányféleképpen értelmezik emberek.

2022. febr. 14. 14:11
 135/188 anonim ***** válasza:
92%
Hát szerintem egyáltalán nem földtől elrugaszkodott dolog feltételezni, hogy ha a kérdezőéknek nem felelne meg a kajarendelés akkor már rég változtattak volna az évek alatt.
2022. febr. 14. 14:16
 136/188 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedves anyósom ennél sokkal rosszabb. Napjában minimum 2-szer, de sokszor többször toppan be váratlanul, hívatlanul. Elérte, hogy a saját otthonomban nem érzem otthon magam.
2022. febr. 14. 14:17
 137/188 anonim ***** válasza:
0%
135 az első pár évben, amíg nem látsz az erekciódtól meg a ködtől, de ennek gyorsan vége lesz, talán el is indult a kérdés alapján
2022. febr. 14. 14:18
 138/188 anonim ***** válasza:
83%
Igen és másfél éves gyerek után hirtelen megvilágosodott a pasas hogy az asszony nem főz, hat milyen nő az ilyen… aki fozesben meg rendelt kaja vs házi kaja szemléletben minősíti a kapcsolatot az meg is érdemli 😀 de apukának is van keze nem? Hétvégén oda tehet ő is egy levest h annyira akar, nem hal bele
2022. febr. 14. 14:23
 139/188 anonim ***** válasza:
100%
szerintem itt nem a főzés a fő gond.
2022. febr. 14. 14:34
 140/188 anonim ***** válasza:
89%

Abszolút nem főz a feleséged, kérdező? A gyereknek se?

Vagy heti pár vacsora rendeléssel van megoldva?

Olyat még nem is hallottam, hogy valaki abszolút egyáltalán nem főz.

Amúgy meg a férfi is neki állhat ám főzni….

De ha ez a kérdezőt annyira zavarja, akkor feltételezem feleségül se vette volna a nőt.

2022. febr. 14. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!