Elmennétek így karácsonyozni?
Figyelt kérdés
Párom szülei meghívtak minket karácsonyra, csak azt a PICI dolgot elfelejtette megemlíteni, hogy a volt-feleség, a gyerekei anyja is ott szokott lenni. Ugyanis őt még mindig családtagnak tekintik a szülők, a gyerekek miatt. Velem is barátságosak, egy szavam se lehet, mert kedvesen fogadtak, de mi az, hogy a volt feleség is ott karácsonyozik?? Úgy, hogy már ott vagyok én, az új párja? 3 éve váltak el, és van 2 gyerek onnan. Nagy család, óriási házzal, majdnem 30 fő is össze szokott jönni, szóval nem olyan feltűnő, hogy ott a volt feleség is, de engem zavar. Azt mondják, hogy csak a gyerekek miatt akarják tartani a jó viszonyt, de ezt eddig a kedves párom "elfelejtette" mondani... Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett. Semmi kedvem így menni, de ezen meg a párom akadt ki, hogy akkor nagy balhé lenne miattam. Így meg jó pofát kell vágnom a 25+ fős rokonság előtt, és az exfeleség mellett mosolyognom. Ennél megalázóbb helyzetet nem is tudok. Nem tudom mit csináljak. Ti elmennétek? Vagy ezt a megaláztatást tényleg nem kell eltűrnöm?2021. dec. 19. 18:52
81/95 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Válaszolsz kérdező?
82/95 anonim válasza:
79!
Nyilvánvalóan azért, mert a volt anyósa és apósa meghívta és ők szeretettel várják
83/95 A kérdező kommentje:
Válaszolnék, de sokan olyan stílusban válaszoltak, amit úgy gondolom nem érdemeltem meg. Igen, kiakadtam, mikor megtudtam, hogy ott lesz az ex is, mert majdnem egy éve vagyunk együtt (februártól), de meg sem említette soha, hogy egyébként erre számítsak. Így az ünnepek előtt hideg zuhanyként ért. De nem gondolom, hogy azt a bunkó stílust megérdemelném, ahogy itt sokan válaszoltak, mintha bárkit is bántottam volna. Ezért nem reagáltam eddig sem. Így inkább a folytatást se írnám le.
2021. dec. 25. 10:08
84/95 anonim válasza:
Mikor kellett volna megemlitenie, ha nem a meghivaskor? Amikor megismerkedtetek? Még egy éve se vagytok együtt....
85/95 anonim válasza:
Sajnos azt a szitut nem tudod ugy eladni, hogy te vagy az aldozat. Egy hisztis kis nonek tunsz.
86/95 A kérdező kommentje:
Hát ez van, akkor hisztis vagyok. :)
2021. dec. 25. 10:20
87/95 anonim válasza:
Szerintem én és a legtöbben teljesen normálisan válaszoltunk. Racionálisan nézve teljesen normális, hogy egy elvált ember a gyerekei anyjával jó viszonyra törekszik, esetenként személyesen is találkoznak. Inkább az lenne a szomorú, ha ez fordítva lenne.
Hogy téged ez miért zavar (meglepett a dolog/féltékenység/bizonytalan vagy a kapcsolatodban) azt neked kellene tudnod.
88/95 A kérdező kommentje:
#87 Természetesen nem arra vonatkozik, aki normálisan válaszolt, de feltételeztem, akinek nem inge, nem veszi magára. :) Békés ünnepeket!
2021. dec. 25. 10:30
89/95 anonim válasza:
Igazán leírhtanád, mi volt végül, tényleg érdekelne.
90/95 anonim válasza:
Na, tessék. Ez van amikor értetlen gyökerek szétbarmolnak egy kérdést.
Most nem tudjuk meg, hogy mire jutott a kérdező.
Nyomik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!