Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmennétek így karácsonyozni?

Elmennétek így karácsonyozni?

Figyelt kérdés
Párom szülei meghívtak minket karácsonyra, csak azt a PICI dolgot elfelejtette megemlíteni, hogy a volt-feleség, a gyerekei anyja is ott szokott lenni. Ugyanis őt még mindig családtagnak tekintik a szülők, a gyerekek miatt. Velem is barátságosak, egy szavam se lehet, mert kedvesen fogadtak, de mi az, hogy a volt feleség is ott karácsonyozik?? Úgy, hogy már ott vagyok én, az új párja? 3 éve váltak el, és van 2 gyerek onnan. Nagy család, óriási házzal, majdnem 30 fő is össze szokott jönni, szóval nem olyan feltűnő, hogy ott a volt feleség is, de engem zavar. Azt mondják, hogy csak a gyerekek miatt akarják tartani a jó viszonyt, de ezt eddig a kedves párom "elfelejtette" mondani... Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett. Semmi kedvem így menni, de ezen meg a párom akadt ki, hogy akkor nagy balhé lenne miattam. Így meg jó pofát kell vágnom a 25+ fős rokonság előtt, és az exfeleség mellett mosolyognom. Ennél megalázóbb helyzetet nem is tudok. Nem tudom mit csináljak. Ti elmennétek? Vagy ezt a megaláztatást tényleg nem kell eltűrnöm?
2021. dec. 19. 18:52
 11/95 anonim válasza:
79%

Arról azért mindenki elfeletkezik, hogy talán a kedves nagy mama/papa illetve a jelenlegi párod is a gyerekeket nézi jobban.

Mert a karácsony inkább a gyerekekről szól. Legalább is nálunk. Legalább az évben egyszer hagy vacsorázzanak már együtt anyu és apuval is. És ha tetszik hanem azoknak a gyerekeknek az exfeleség az anyjuk. Valószínűleg ha a volt feleséggel akarna lenni akkor vele lenne és nem veled.

Természetesen nekem se lenne kellemes a szitu de egy évben egyszer ki lehet bírni szerintem.

2021. dec. 19. 19:21
 12/95 anonim ***** válasza:
80%
Intelligens embernek nem gond!
2021. dec. 19. 19:26
 13/95 anonim ***** válasza:
83%
Hát elég béna helyzet, de ha nem hívtak volna, az még inkább olyan lenne, mintha másodrangúként kezelnének. Szóval ez inkább pozitív, mint negatív. Az viszont elég rossz jel, hogy a párod így sunnyog. :/ Azért egye-fene elmennék, azokból az okokból, amit a 11. válaszoló ír. De azért nekem se esne túl jól a szitu, kb. olyan érzés lenne, mintha csak 1 új szerzemény lennék a pasas háremében. XD
2021. dec. 19. 19:35
 14/95 anonim ***** válasza:
29%

#11, Legalább az évben egyszer hagy vacsorázzanak már együtt anyu és apuval is.

Ezt anyu és apu majd eldönti, hogy szeretnének-e együtt vacsorázni, és ne a nagymama szervezkedjen, a gyerekekre hivatkozva.

2021. dec. 19. 19:35
 15/95 Savlekotő ***** válasza:
33%
Pontosan utolsó ,elváltak, van új kapcsolat,de ex még ott karácsonyozik mintha egy család lennének,normális nő ebből kiszáll és keres olyat aki mellett nem a szerető vagy másodhegedűs lehet és nem a feleség mellett megtűrik apu ágymelegítőjeként, mert apu nem tudta a farkát a helyén tartani.. Ezek a gyerekükre gondolnak utoljára első a farkuk p nájuk..
2021. dec. 19. 19:41
 16/95 anonim ***** válasza:
77%
Aztán le lehet szólni, de párod exe is sajnos a rokonsághoz tartozik a gyerekek miatt, ha úgy vesszük a te rokonságodhoz is, ezen nem tudsz változtatni. De már gondolom ő is tovább lépett, az is lehet hogy az ő párja is ott lesz. Ha nem most akkor jövőre. És egyébként meg ki tudja, még az is lehet hogy jól kijöttök, vagy ez meg sem fordult a fejedben?
2021. dec. 19. 19:45
 17/95 anonim ***** válasza:
73%
Akkor duzzogj otthon egyedul.
2021. dec. 19. 19:46
 18/95 anonim ***** válasza:
76%

Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett

Arról ők nem tehetnek, hogy te ennyire vagy biztos ebben a kapcsolatban.

2021. dec. 19. 19:48
 19/95 anonim ***** válasza:
28%
Nyugi, ha ebben hazudott a párod, akkor alighanem másban is. Lehet, hogy a mai napig kúrogatja a volt asszonyt, vagy a család akarja őket újra összeboronálni.
2021. dec. 19. 19:51
 20/95 anonim ***** válasza:
34%

"Intelligens embereknél ez nem okozna problémát. "..."igencsak viharos válás után"

aha, ha akkora kultúrlények, akkor miért is volt viharos a válás?

2021. dec. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!