Elmennétek így karácsonyozni?
Arról azért mindenki elfeletkezik, hogy talán a kedves nagy mama/papa illetve a jelenlegi párod is a gyerekeket nézi jobban.
Mert a karácsony inkább a gyerekekről szól. Legalább is nálunk. Legalább az évben egyszer hagy vacsorázzanak már együtt anyu és apuval is. És ha tetszik hanem azoknak a gyerekeknek az exfeleség az anyjuk. Valószínűleg ha a volt feleséggel akarna lenni akkor vele lenne és nem veled.
Természetesen nekem se lenne kellemes a szitu de egy évben egyszer ki lehet bírni szerintem.
#11, Legalább az évben egyszer hagy vacsorázzanak már együtt anyu és apuval is.
Ezt anyu és apu majd eldönti, hogy szeretnének-e együtt vacsorázni, és ne a nagymama szervezkedjen, a gyerekekre hivatkozva.
Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett
Arról ők nem tehetnek, hogy te ennyire vagy biztos ebben a kapcsolatban.
"Intelligens embereknél ez nem okozna problémát. "..."igencsak viharos válás után"
aha, ha akkora kultúrlények, akkor miért is volt viharos a válás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!