Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmennétek így karácsonyozni?

Elmennétek így karácsonyozni?

Figyelt kérdés
Párom szülei meghívtak minket karácsonyra, csak azt a PICI dolgot elfelejtette megemlíteni, hogy a volt-feleség, a gyerekei anyja is ott szokott lenni. Ugyanis őt még mindig családtagnak tekintik a szülők, a gyerekek miatt. Velem is barátságosak, egy szavam se lehet, mert kedvesen fogadtak, de mi az, hogy a volt feleség is ott karácsonyozik?? Úgy, hogy már ott vagyok én, az új párja? 3 éve váltak el, és van 2 gyerek onnan. Nagy család, óriási házzal, majdnem 30 fő is össze szokott jönni, szóval nem olyan feltűnő, hogy ott a volt feleség is, de engem zavar. Azt mondják, hogy csak a gyerekek miatt akarják tartani a jó viszonyt, de ezt eddig a kedves párom "elfelejtette" mondani... Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett. Semmi kedvem így menni, de ezen meg a párom akadt ki, hogy akkor nagy balhé lenne miattam. Így meg jó pofát kell vágnom a 25+ fős rokonság előtt, és az exfeleség mellett mosolyognom. Ennél megalázóbb helyzetet nem is tudok. Nem tudom mit csináljak. Ti elmennétek? Vagy ezt a megaláztatást tényleg nem kell eltűrnöm?
2021. dec. 19. 18:52
 61/95 anonim ***** válasza:
13%

44

Ferfi vagyok es szarkasztikusan irtam 🤣

2021. dec. 20. 08:42
 62/95 anonim ***** válasza:
77%

Én ex vagyok (nő), és én akartam válni (én találtam meg a szerelmet más férfi oldalán, de ez mindegy is). Volt anyósoméknál nagy karácsonyi vendégség van minden dec. 25-én, kb. harmincan voltunk mindig. Erre a válás után is mindig meghívtak (van egy közös kisfiunk, akit én nevelek). Válás után már soha nem mentem, megköszöntem, de nem (exem vitte a gyerekünket, és ott szokott lenni exem új asszonya az előző házasságból levő két kisgyerekével). Nekem már nem ott van a helyem, úgy érzem, nagyon nem.

(Azért amikor volt anyósnál teszem le a gyereket, akkor be szokott hívni, és megetet "finomat főztem, de soványka vagy, egyél", azt elfogadom, bevallom:) De akkor nincs ott senki más.

2021. dec. 20. 09:26
 63/95 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon mennek a lepontozások, gondolom, az exek pontoznak le, akik anyacsászárnőnek érzik magukat, mert kipottyantottak a lukon 1-2 gyereket, már úgy érzik, bérelt helyük van.
2021. dec. 20. 09:34
 64/95 anonim ***** válasza:
57%

"A nagymama meghivta a unokait. Vajon megis ki fene vigye el a gyerekeket hozza???? Az anyjuk az! "

Talán az apjuk például. Anyuka elviszi apukához a gyerekeket, és apuka meg az új párja elmennek gyerekestől apuka szüleihez. Nem tudok olyan okot találni, amiért emiatt ott kellene meresztenie a hátsóját az exnek az összejövetelen.

2021. dec. 20. 09:36
 65/95 anonim ***** válasza:
19%

Na, pl. az ilyenekre gondoltam (63. vagyok):

"Te csak a fiuk 2.felesege vagy. Az ex viszont az unokainak az anyja."

Okoska, honnan tudod, hogy nem fog ő is pont annyi gyereket szülni a 2. házasságba? (Már ha szerinted - és a hozzád hasonló megkeseredett exek szerint - ez jelenti "a rangot".

2021. dec. 20. 09:39
 66/95 anonim ***** válasza:
17%
Majd ő akkor lesz "szeretve" ha szül ő is, vagy nemtom xd
2021. dec. 20. 09:41
 67/95 anonim ***** válasza:
40%

"Azért arra kíváncsi lennék, hogyha azok a válaszadók kerülnek ilyen szituációba és majdhogynem azt írják, hogy teljesen jó így mert a gyerekek anyja, hogyan viselkednének. Nem hiszem, hogy nagy mosollyal ülnének az asztalhoz és jó asszony mòdjára befognák a szájukat. "

Igazad van, csak tudod, ez a gyakori, és az lenne a válasz, hogy nem ők kezdtek gyerekes palival.

2021. dec. 20. 09:44
 68/95 anonim ***** válasza:
14%
Mindenképpen menj el, mert ha nem mész azt hiszi hogy féltékeny vagy rá.
2021. dec. 20. 10:00
 69/95 anonim ***** válasza:
57%

Bocs, előző, de nem mindegy, hogy mit hisz egy vadidegen?

Ezerszer azt mondanám inkább, hogy a kínos feszengésnél BÁRMI jobb, én szarnék bele, hogy mit hisz az ex, meg a többiek.

2021. dec. 20. 10:02
 70/95 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagyok se első, se második feleség, de második feleségként elmennék, és amíg mindenki normális velem, én is az lennék. Ha bunkóznának velem, eljönnék.

Első feleségként viszont megszivatnám a másodikat, ha fensőbbségeskedne velem,meg játszaná az agyát.

2021. dec. 20. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!