Elmennétek így karácsonyozni?
44
Ferfi vagyok es szarkasztikusan irtam 🤣
Én ex vagyok (nő), és én akartam válni (én találtam meg a szerelmet más férfi oldalán, de ez mindegy is). Volt anyósoméknál nagy karácsonyi vendégség van minden dec. 25-én, kb. harmincan voltunk mindig. Erre a válás után is mindig meghívtak (van egy közös kisfiunk, akit én nevelek). Válás után már soha nem mentem, megköszöntem, de nem (exem vitte a gyerekünket, és ott szokott lenni exem új asszonya az előző házasságból levő két kisgyerekével). Nekem már nem ott van a helyem, úgy érzem, nagyon nem.
(Azért amikor volt anyósnál teszem le a gyereket, akkor be szokott hívni, és megetet "finomat főztem, de soványka vagy, egyél", azt elfogadom, bevallom:) De akkor nincs ott senki más.
"A nagymama meghivta a unokait. Vajon megis ki fene vigye el a gyerekeket hozza???? Az anyjuk az! "
Talán az apjuk például. Anyuka elviszi apukához a gyerekeket, és apuka meg az új párja elmennek gyerekestől apuka szüleihez. Nem tudok olyan okot találni, amiért emiatt ott kellene meresztenie a hátsóját az exnek az összejövetelen.
Na, pl. az ilyenekre gondoltam (63. vagyok):
"Te csak a fiuk 2.felesege vagy. Az ex viszont az unokainak az anyja."
Okoska, honnan tudod, hogy nem fog ő is pont annyi gyereket szülni a 2. házasságba? (Már ha szerinted - és a hozzád hasonló megkeseredett exek szerint - ez jelenti "a rangot".
"Azért arra kíváncsi lennék, hogyha azok a válaszadók kerülnek ilyen szituációba és majdhogynem azt írják, hogy teljesen jó így mert a gyerekek anyja, hogyan viselkednének. Nem hiszem, hogy nagy mosollyal ülnének az asztalhoz és jó asszony mòdjára befognák a szájukat. "
Igazad van, csak tudod, ez a gyakori, és az lenne a válasz, hogy nem ők kezdtek gyerekes palival.
Bocs, előző, de nem mindegy, hogy mit hisz egy vadidegen?
Ezerszer azt mondanám inkább, hogy a kínos feszengésnél BÁRMI jobb, én szarnék bele, hogy mit hisz az ex, meg a többiek.
Nem vagyok se első, se második feleség, de második feleségként elmennék, és amíg mindenki normális velem, én is az lennék. Ha bunkóznának velem, eljönnék.
Első feleségként viszont megszivatnám a másodikat, ha fensőbbségeskedne velem,meg játszaná az agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!