Ti átmennétek így anyóshoz karácsonyozni?
Én sem értem tényleg, hogy minek. Csak a férjemnek jól esne ha nem maradnék ki a családi vacsorából, de megérti ha nem szeretnék menni. Anyóst nem értem hirtelen miért hiányzom neki..
3-as: Nem is rossz ötlet! :D
5-ös, persze tudom rossz ötlet. Nem is csinálnám, de abban igaza volt a válaszolónak hogy a gondolattól is rosszul vagyok.
Csak így hogy szeretettel várnak és én nem megyek én vagyok a bunkó, mikor ők meghívtak. Az mindegy, hogy miket hallok vissza a férjemtől amiket mondanak rám..
Tudod mikor várnak szeretettel,egész este apro szurások rugások lennének feléd,saját tapasztalat..
58N
Ha apósod rendes veled, akkor menjél! Anyósnak ne adj ajándékot, csak annyit mondj illemből, hogy boldog karácsonyt. De apósodnak nyugodtan vegyél! (ha ő normális)
Ha kérdezné anyósod, hogy őt miért hagytad ki az ajándékozásból, mondd el nyugodtan az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!