Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti átmennétek így anyóshoz...

Ti átmennétek így anyóshoz karácsonyozni?

Figyelt kérdés
Anyósom mióta összejöttem a férjemmel elhord hátam mögött mindennek. Nem volt kedvem többet jópofizni így megszakítottam vele a kapcsolatot. Most ez a baja. Várnának szerettettel közös karácsonyra, de minek? Nem is értem. Férjem egyedül jár havonta látogatóba, szerencsére megérti hogy én nem szívesen megyek.

2018. dec. 15. 20:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem, senkihez nem megyek, akikkel nem szeretetteljes a kapcsolatom.
2018. dec. 15. 20:20
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha a hátad mögött elhord mindennek, te ennek hangot is adtál, akkor el nem tudom képzelni, hogy téged is vár szeretettel. Max. a jópofi menne. Az meg kinek hiányzik?
2018. dec. 15. 20:26
 3/17 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem akarsz nyílt konfliktust a családban, akkor ígérd meg, hogy mész, aztán legyél "rosszul". Nem is hazugság, mert gondolom, rosszul vagy az egész szituációtól.
2018. dec. 15. 20:31
 4/17 A kérdező kommentje:

Én sem értem tényleg, hogy minek. Csak a férjemnek jól esne ha nem maradnék ki a családi vacsorából, de megérti ha nem szeretnék menni. Anyóst nem értem hirtelen miért hiányzom neki..

3-as: Nem is rossz ötlet! :D

2018. dec. 15. 20:38
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
De rossz ötlet, ne hazudj. Nem lehet egy életet hazugságra építeni. A valós helyzetet vállalni kell. Nem mész, mert nem úgy viselkedik, hogy jól érezd magad. Ez a legjobb megoldás. Aztán ha az anyós békülni akar, majd úgy viselkedik.
2018. dec. 15. 20:56
 6/17 A kérdező kommentje:

5-ös, persze tudom rossz ötlet. Nem is csinálnám, de abban igaza volt a válaszolónak hogy a gondolattól is rosszul vagyok.

Csak így hogy szeretettel várnak és én nem megyek én vagyok a bunkó, mikor ők meghívtak. Az mindegy, hogy miket hallok vissza a férjemtől amiket mondanak rám..

2018. dec. 15. 21:04
 7/17 anonim ***** válasza:
55%

Tudod mikor várnak szeretettel,egész este apro szurások rugások lennének feléd,saját tapasztalat..

58N

2018. dec. 15. 21:21
 8/17 grafno ***** válasza:
77%
Szemedbe nem meri elmondani.. Ennyit is ér. Szaard le nagyban.
2018. dec. 15. 21:26
 9/17 anonim ***** válasza:
13%

Ha apósod rendes veled, akkor menjél! Anyósnak ne adj ajándékot, csak annyit mondj illemből, hogy boldog karácsonyt. De apósodnak nyugodtan vegyél! (ha ő normális)

Ha kérdezné anyósod, hogy őt miért hagytad ki az ajándékozásból, mondd el nyugodtan az okát.

2018. dec. 15. 22:03
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk is így van, amióta ismer, ellenem kampányol, csak a férjem mindig elmondja. Eszem ágában sincsen velük karácsonyozni, de szerencsére nem is hívnak.
2018. dec. 15. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!