Ti átmennétek így anyóshoz karácsonyozni?
Nehogy már elhidd neki, hogy szeretettel vár, ha eddig pocskondiázott... Eljátszotta a bizalmadat, s ha fel is tudja építeni újra, az nagyon, nagyon sok idő. Legalábbis nálam ez lenne és esélyes, hogy mindig is tartanám a távolságot.
Én se hazudnék, még félig sem, most biztos a saját elveimbe gázolok valaki miatt, aki magának köszönheti, hogy nem érdekel... Nem értem, mi a gond abban, ha megmondom, nem megyek. Ok van rá.
Lehet ez egy békülési szándék - bár azt neked kellett volna mondania személyesen
Azt mindenképp gondold át, hogy ő lesz a gyerekeid nagymamája. Valahogy rendezni kellene a kapcsolatot. Tisztázni, mi a baja veled? Férjednek meg nyíltan kiállni érted, hogy ti összetartoztok. Akár tetszik, akár nem, szeret téged,és nem bánthat téged, mert azzal őt is bántja, hisz ő választott téged. Ha ő ott van velük te meg másutt, az neki elég, nem fog változtatni, esetleg még a férjeddel való kapcsolatot is gyengítheti
Szerintem nem biztos, hogy segíti a közeledést, illetve a békességet, ha külön megy oda. Le kéne ülni és tisztázni a játékszabályokat. Szerintem
Engem csak az erdekel h a ferjed miert nem vèd meg???
Vagy csak ül melletted es hallgatja?
A ferjed is megéri a pénzét
Normalis ember leépitené.
Ahogy az en ferjem is tette az anyjaval!
Nefelj azota nem pofazik
fosik a szàja h a gyereke hàtat fordit neki
Bar mindenki tudja milyen ember,azert paromat is elkapja neha az ideg
az ostobasagaitol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!