Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmennétek így karácsonyozni?

Elmennétek így karácsonyozni?

Figyelt kérdés
Párom szülei meghívtak minket karácsonyra, csak azt a PICI dolgot elfelejtette megemlíteni, hogy a volt-feleség, a gyerekei anyja is ott szokott lenni. Ugyanis őt még mindig családtagnak tekintik a szülők, a gyerekek miatt. Velem is barátságosak, egy szavam se lehet, mert kedvesen fogadtak, de mi az, hogy a volt feleség is ott karácsonyozik?? Úgy, hogy már ott vagyok én, az új párja? 3 éve váltak el, és van 2 gyerek onnan. Nagy család, óriási házzal, majdnem 30 fő is össze szokott jönni, szóval nem olyan feltűnő, hogy ott a volt feleség is, de engem zavar. Azt mondják, hogy csak a gyerekek miatt akarják tartani a jó viszonyt, de ezt eddig a kedves párom "elfelejtette" mondani... Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett. Semmi kedvem így menni, de ezen meg a párom akadt ki, hogy akkor nagy balhé lenne miattam. Így meg jó pofát kell vágnom a 25+ fős rokonság előtt, és az exfeleség mellett mosolyognom. Ennél megalázóbb helyzetet nem is tudok. Nem tudom mit csináljak. Ti elmennétek? Vagy ezt a megaláztatást tényleg nem kell eltűrnöm?
2021. dec. 19. 18:52
 31/95 anonim ***** válasza:
28%
Nem csak neked fura. Egy falat nem menne le a torkomon ha jönne karácsonyozni a pasim volt felesége. Másik kérdés hogy "anyós" és pasim is kérdőre lenne vonva, hogy ezt mégis miért?! Azután ajtó kinyit, becsap és viszontlátás.
2021. dec. 19. 20:29
 32/95 anonim ***** válasza:
22%
A pasidat is meghívta az exanyós, csak mert a gyerekek blabla miatt? :D
2021. dec. 19. 20:33
 33/95 anonim ***** válasza:
30%

20!

Azért, mert az asszony mint kiderult pár évig csalta az embert a fonokevel, es a pasi a saját ágyában találta őket

De, kultúr lények a gyerekeik és a csaladtagjaik társaságában. Kettesben nem akarnak lenni.

2021. dec. 19. 20:35
 34/95 anonim ***** válasza:
22%
Nekem is van gyerekem, volt férjem is, új párom is, de valamiért elváltunk, szerintem a gyerekeknek sem lenne jó, ha a veszekedős szüleit együtt látnák, lehet riadtak lennének, hogy újra olyan veszekedés lesz.
2021. dec. 19. 20:39
 35/95 anonim ***** válasza:
32%
Nem mennék el. Nem egy dróton rángatható bábu vagyok, ha nem vette a zuram a fáradságot megbeszélni velem a helyzetet, szó sem lehetne róla. Nem fogom kiszolgálni az anyós igényeit, aki az első feleségért odavolt, engem meg csak megtűr, hogy így hozzon szr helyzetbe. Nem.
2021. dec. 19. 20:55
 36/95 Savlekotő ***** válasza:
31%
Az ilyeneknek találtak ki a nyitott házasságot,mert a gyerekek ma mást se látnak h 4 5 évente új anya uj apa uj tesók,de legyetek jó tesók a következő mozaikig mert anyu meg apu nem tud veszteg maradni sehol és össze eresztik a szeretőket is mint vmi hippi kommuna,borzalom..
2021. dec. 19. 20:57
 37/95 anonim ***** válasza:
35%

De amúgy minek van ott a volt feleség?

A te pasid is megy az exanyósáékhoz karácsonyozni?

2021. dec. 19. 21:19
 38/95 anonim ***** válasza:
64%
Én nem mennék el. Menjél a saját anyádhoz,/apádhoz kérdező. Neked is van családod gondolom.
2021. dec. 19. 21:24
 39/95 anonim ***** válasza:
33%
Nekem is volt egy ilyen esetem. Férjem 25 évvel ezelőtti exe ott volt egy családi összejövetelen. Nem volt semmi probléma, ő koslatott utánam végig meg kérdezősködött rólam. Utána jót nevettünk a férjemmel.
2021. dec. 19. 21:36
 40/95 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ott a volt feleség a másodrendű, nem is értem hogy minek megy a volt anyósékhoz karácsonyozni. 10 évig voltam együtt az exemmel, az anyját szerettem nagyon, az apjával sokszor vitáztunk, de szerettük egymást. Az exemmel is normálisan váltunk szét, igaz, gyerek nincs, de akkor se mennék karácsonyozni, főleg, ha ott lenne az új párja az exemnek.
2021. dec. 19. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!