Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmennétek így karácsonyozni?

Elmennétek így karácsonyozni?

Figyelt kérdés
Párom szülei meghívtak minket karácsonyra, csak azt a PICI dolgot elfelejtette megemlíteni, hogy a volt-feleség, a gyerekei anyja is ott szokott lenni. Ugyanis őt még mindig családtagnak tekintik a szülők, a gyerekek miatt. Velem is barátságosak, egy szavam se lehet, mert kedvesen fogadtak, de mi az, hogy a volt feleség is ott karácsonyozik?? Úgy, hogy már ott vagyok én, az új párja? 3 éve váltak el, és van 2 gyerek onnan. Nagy család, óriási házzal, majdnem 30 fő is össze szokott jönni, szóval nem olyan feltűnő, hogy ott a volt feleség is, de engem zavar. Azt mondják, hogy csak a gyerekek miatt akarják tartani a jó viszonyt, de ezt eddig a kedves párom "elfelejtette" mondani... Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett. Semmi kedvem így menni, de ezen meg a párom akadt ki, hogy akkor nagy balhé lenne miattam. Így meg jó pofát kell vágnom a 25+ fős rokonság előtt, és az exfeleség mellett mosolyognom. Ennél megalázóbb helyzetet nem is tudok. Nem tudom mit csináljak. Ti elmennétek? Vagy ezt a megaláztatást tényleg nem kell eltűrnöm?
2021. dec. 19. 18:52
 51/95 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, mióta vagytok együtt, de ha erről nem tudtál, akkor gondolom pár hónapnál nem régebbi a dolog.

Én kíváncsiságból elmennék, és igyekeznék jó pofát vágni. Ha a volt asszonyhoz jár vissza csapni a szelet, derüljön ki előbb, mint később. Ha meg nem így van, még az is lehet, hogy jól érezném magam a rokonsággal. Meg persze ha komolyak a szándékaim, kíváncsi is lennék a családjára.

2021. dec. 20. 02:31
 52/95 anonim ***** válasza:
81%
Én jól kiöltöznék és persze hogy elmennék.
2021. dec. 20. 02:34
 53/95 anonim ***** válasza:
74%
amugy azzal cssk magadnak csinalsz tobb szart, ha nem mesz el. mindenki kerdezgetni fogja h miert, rólad fognak beszelni es sztem ez igy kínosabb.
2021. dec. 20. 03:44
 54/95 anonim ***** válasza:
43%
Azért arra kíváncsi lennék, hogyha azok a válaszadók kerülnek ilyen szituációba és majdhogynem azt írják, hogy teljesen jó így mert a gyerekek anyja, hogyan viselkednének. Nem hiszem, hogy nagy mosollyal ülnének az asztalhoz és jó asszony mòdjára befognák a szájukat. Nekem is van előző házasságom ahol gyerek is született. Nyilván a karácsonyi ebédre én nem megyek csak a gyerek. Felfogom, hogy abba a családba én már nem tartozom bele viszont a gyerekem igen. Nagyon kényes szitu kedves kérdező! Az is megalázó ha elmész de az is ha nem. Nem tudom mit tennék a helyedben de szó nélkül biztosan nem hagynám. Pláne így hogy ezt az icipici tényt a párod elfelejtette megemlíteni.
2021. dec. 20. 05:34
 55/95 anonim ***** válasza:
32%
Te jó ég. Együtt laktok pároddal? Mert még az lehetne kibúvó, ha nem. Sajnos a mozaikcsaláddal együtt jár az ilyesmi. Ex a pasiját is hozza? Ez olyan, mintha akarna vmit, szerintem. Amíg nem vesz feleségül, addig nem tartanám kötelezőnek, hogy elménjek. Döntse már el a pasi is, mit akar és ki mellett áll.
2021. dec. 20. 06:51
 56/95 anonim ***** válasza:
76%

55!

Az meg van, hogy ittmeg van hívva az exfeleseg, mert a pasi szülei számára ő csaladtag? Amikor anyámék elváltak, nagyapám közölte, hogy apámnak lehet száz új felesége, anyám az unokái anyja, így bizony ő meg lesz hivva a családi eseményekre, apám meg eldontheti, akarja e az éppen aktuálist hízni vagy sem.

2021. dec. 20. 06:58
 57/95 anonim ***** válasza:
64%
Nem
2021. dec. 20. 07:05
 58/95 anonim ***** válasza:
71%

A párod SZÜLEI azt hívnak meg vendégségbe, akit akarnak.

Te eldöntheted, hogy hisztizel ezen és nem mész, vagy felnőttként viselkedsz.

2021. dec. 20. 07:13
 59/95 anonim ***** válasza:
82%
Én a saját családommal vagyis a szüleimmel karácsonyoznék inkább.
2021. dec. 20. 07:52
 60/95 anonim ***** válasza:
68%

"Ne zavarjon kiscsillag, hogy a válások 80%-át a nők kezdeményezik, és az se zavarjon, hogy a férfiak tipikusan még 20-30 év után is a volt asszony után nyávognak."

Ezt a roppant reprezentatív felmérést melyik bulvárlap/női magazin készítette?

2021. dec. 20. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!