Elmennétek így karácsonyozni?
Figyelt kérdés
Párom szülei meghívtak minket karácsonyra, csak azt a PICI dolgot elfelejtette megemlíteni, hogy a volt-feleség, a gyerekei anyja is ott szokott lenni. Ugyanis őt még mindig családtagnak tekintik a szülők, a gyerekek miatt. Velem is barátságosak, egy szavam se lehet, mert kedvesen fogadtak, de mi az, hogy a volt feleség is ott karácsonyozik?? Úgy, hogy már ott vagyok én, az új párja? 3 éve váltak el, és van 2 gyerek onnan. Nagy család, óriási házzal, majdnem 30 fő is össze szokott jönni, szóval nem olyan feltűnő, hogy ott a volt feleség is, de engem zavar. Azt mondják, hogy csak a gyerekek miatt akarják tartani a jó viszonyt, de ezt eddig a kedves párom "elfelejtette" mondani... Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett. Semmi kedvem így menni, de ezen meg a párom akadt ki, hogy akkor nagy balhé lenne miattam. Így meg jó pofát kell vágnom a 25+ fős rokonság előtt, és az exfeleség mellett mosolyognom. Ennél megalázóbb helyzetet nem is tudok. Nem tudom mit csináljak. Ti elmennétek? Vagy ezt a megaláztatást tényleg nem kell eltűrnöm?2021. dec. 19. 18:52
71/95 anonim válasza:
Ha engedelmes asszonya vagy a zuradnak, aki el sem vett, elmész, és végig befogod a pofádat, nehogy a zurad kínosan érezze magát. Ha szabad ember vagy, önálló akarattal, akkor dönthetsz úgy, hogy ne veszed magadra ezt a megalázást, és ott is hagyod ezt a pocsék helyzetet eltitkoló kant. "Jó asszony köténye mindent eltakar."
72/95 anonim válasza:
de nagy megalazas hogy ott az unokák anyja is.. aki ezt a helyzetet nem tudja elfogadni es felfogni az agyilag egy gyerek. annak nem kell kezdenie családos pasival. speciel ha en ott lennek, es megtudnam hogy nem jöttél el kb korberohognelek hogy ennyire hisztis p vagy. lol
73/95 anonim válasza:
Ha téged ez zavar, ami valahol érthető... akkor szakíts. Az ex szülte az unokákat, kizárni nem lehet. Vagyis vagy lenyeled vagy lelépsz. Azaz vagy megszoksz vagy megszöksz.
74/95 anonim válasza:
Azért a gyerekek ballagásán is Te csak a 2. feleség leszel. Szokd a gondolatot!
75/95 anonim válasza:
3 éves korom óta külön élnek a szüleim, soha életemben nem karácsonyoztak együtt, pedig mindenki jó viszonyba van egymással. Szerintem ez abszurd. Ha volt feleség lennék, eszembe nem jutna oda menni. Itt több is van kettejük között nem csak karácsonyozgatás, főleg hogy titkolta a pasi.
76/95 anonim válasza:
Elváltak de a közös gyerek miatt mindig is marad köztük kapcsolat.
Ezt vagy elfogadod vagy keresel magadnak mást.
Ne hisztizz nekik, befogadtak, szeretnek téged, ne fájjon, hogy neked, hogy a gyerekei anyját is szeretik
77/95 anonim válasza:
Ismered egyáltalán a volt feleséget? Találkoztatok már?
78/95 anonim válasza:
Furcsa ez a helyzet. Karácsonykor mindenképpen, vigye az apjuk. Az, hogy máskor elviszi az anyjuk az unokát, az rendben van, vagy felugrik. Anyós is meghívja szent este a nagyobbik fia első feleségét, holott kb. 15 éve elváltak, a gyerekek 23-15 évesek, na ez a furcsa. El is megy a nő. Van egy kapcsolata hosszú évek óta, de nem élnek együtt, a pasija meg megy érte vacsi, (ebéd, mikor, hogy van szervezve,) után. Nekem nem lenne pofám. Karácsonyon kívül tartják a kapcsolatot az rendben, de 24-én átmenni???? A gyerekek nagyon, nyilván átugranak önállóan is, egyedül is a nagyszülőkhöz, heti 1x minimum. A sógor új párja így nem is megy hozzájuk, én meg is értem. Neki külföldi a rokonsága, így általában meg van oldva azzal, hogy Ő meg velük találkozik, de nyilván nem az az ok.
79/95 anonim válasza:
Én még mindig azt nem értem, miért kell ott lennie az anyukának?
80/95 anonim válasza:
Mi történik most éppen? Részesei lehetnénk mindannyian a folytatásnak?
Megvolt már az a bizonyos "karácsonyozás", vagy még csak most lesz a mai/holnapi napon?
Milyen a hangulat, a légkör?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!